|

ODTAJNĚNO! Jak je skutečně řízen tento svět? Dokumentární film „Sad… roste sám?“ vám dá odpověď.


Co je globální prediktor? Co si vlastně představit pod tímto pojmem?

Někdo si myslí, že jsou to globalisté, elity a ilumináti. Jiný, že to světový mocensko-válečný komplex a nebo nějaká šedá eminence tohoto světa, či entity, které možná ani z tohoto světa nejsou. Jiný si ho představuje jako zlou temnou bytost, která ovládá kohoutky s ropou, vyrábí strach a živí se mrtvými dětmi a stačí, aby zvedl sluchátko a svět se začne točit zleva doprava místo zprava doleva. Nikdo z nás sice nevíme, kdo je na vrcholu pyramidy moci tohoto světa, ale princip tohoto řízení je nám docela dobře znám. Kdo je tedy ten globální prediktor?

Toto video vám v tom udělá definitivně jasno.

Knihy, které vás provedou dále králičí norou:

PETROV Konstantin Pavlovič Tajomstvá ovládania ľudstva (Diel 1.)

Kniha KSB – Mrtvá voda https://torden.sk/produkt/mrtva-voda/

Viktor EfimovGlobálne riadenie a človekhttps://torden.sk/produkt/globalne-riadenia-a-clovek-ako-vystupit-z-matrice/

DVTŘ – Dostatečně všeobecná teorie řízení – Vnitřní Prediktor SSSR – https://www.zakazanevzdelani.cz/titul/DVTR-Dostatecne-vseobecna-teorie-rizeni/

Sad… Roste sám? – Vnitřní Prediktor SSSR – https://www.zakazanevzdelani.cz/titul/Sad-roste-sam/

Sergej Georgijevič Kara-Murza – Manipulace vědomímhttps://www.zakazanevzdelani.cz/titul/Manipulace-vedomim/

Paralelně děkuje za velkou inspiraci a část scénáře konceptuálovi NESTOROVI.

Red-PA


Podobné příspěvky

23 Komentářů

  1. … to všechno je krásné, ovšem:
    a/ postavit proti stejný systém není „hop na krávu a je tele“, to jsou spíše desetiletí přípravy, především mladých lidí
    b/ tyto znalosti nejsou pro všechny, jak říká Pjakin – „číst tlusté knihy“ jsou schopni pouze někteří (1-3%?), a to také protože,
    „…mnohé věci nechápeme ne proto, protože máme slabé chápání, ale proto, protože některé věci nejsou z okruhu našeho chápání…“ kolik tedy je lidí, s potřebným okruhem chápání?
    c/ současný řídící systém pracuje tisíciletí, má to dokonale zmáklé a dosažení jeho cílů je již velmi, velmi,velmi blízko, jeho procesy jsou rychlé a jak říkám – dveře se již zavírají a zámky zaklapávají…než vychováme lidí, se kterými musíme teprve postavit koncepci a náš systém, bude dávno koncentrák zavřen a zamčen… otázku vedení ani nepřipomínám, současný systém má dokonalý přehled o osobnostech, takže je prostě zlikviduje, než budou moci být aktivní…
    takže jak?!
    …celý vámi předestřený postup je nereálný, protože operuje pouze a jedině v tzv. materiálním světě…byl jsem velmi potěšen, když se Pjakin kdysi, jen tak mimochodem, zmínil o Bohu…nedělá to často, ale je to tam… přátelé tento parametr je jediný, který má reálnou moc provést změnu, nastartovat ji a udržet ji do doby vytvoření a vyzrání nového systému řízení společnosti… jistě, třeba na těchto základech…třeba… já v tom vidím jenom stejný systém, ale řízený jinými lidmi s jinými cíli…chvíli by to mohlo pracovat…ale podstata je jinde…je třeba už konečně zaregistrovat jiné energie, než jsou přiznány v tomto „materiálním“ světě, materiální „vědou“, jejíž strkání hlav do písku už je dávno pasé…a to už je z jiné opery…“the truth Is somewhere out“…

    1. NO VIDA MAME TADY PRVNI POKUS KOMENTU ,KTERÝ UVAŽUJE JAK NA TO.

      Námi voliči zvolená vlada však používá k ruinovanrepubliky i a řízení svých voličú 6 priorit řizeni, které je třeba nejen odhalovat ,ale vedet a pracovat.
      Jen si všimnete,že první prioritou pro ně je totální ničení vzdělání s použítim hesla
      CHCEŠ LI PORAZIT SVEHO NEPRITELE (to jsme my jejich voliči)MUSIŠ INDOKTRINOVAT JEHO DETI.
      6 priorita do ,které pétidemolice své voliče žene je VALKA.
      Kdo z vás zná tyto priority a dokáže je dát tady do diskuse,je tu někdo takový ?

    2. Z MOHUTNÉ DISKUZE VYPLYVÁ,ŽE SE SV CHCE NAUČIT POSTAVIT DO CESTY ZLU SATANISTÚ,

      odhalovat jejich podvody a podrazy jimiž širi hruzu jim zdarma předané moci voliču,které bezohledně nynější režim kapitalistických ničemu hodlá tyranizovat všemi zejména co nejzákeřnejsimi, prostředky a ty začali zdejší diskutující,jak je vidět , odhalovat a budou muset i dostatecčnymi zpusoby pranýrovat a volbami odmítat.
      Jedním z odhaleni je třeba vidět pokusy ničemných Satanistu zničit demokracii instalováním vlády agresivních menšin,které mají za úkol nejen zničit nás voliče,ale i vykrást celé bohatství státu a nová ideologie zmaru Neomarxismus obraci na hlavu učení strejdy Marxe ,ten nechal ve svém učení díru a novým Únorem 48 se chystá vykrast vadnými zákony do dna nejen peněženky,ale i nemovitosti,které si postavili voliči ještě za socialismu.
      TO MA BYT PRÝ ODPLATA SATANISTU za vládu komunistu,
      kteří jsou nyní uvedení režimem do naprosté nečinnosti a z jejich pohlavaru se stali funkcionářšti buržousti,kteři odmítají jakýkoli dialog o opravdovou nápravu ZEJMENA plán PNZ ,zařadit do svého nicotneho prý programu,který hodlají s využitím vymlčovaci metody známe od nynější pétidemolice,realizovat místo skutečně vule lidu,která je jak známo vule boží,no ni?

  2. 6 priorita válka
    5 priorita biologické útoky
    4 priorita finanční nadvláda
    3 priorita ideologie, náboženství, propaganda
    2 priorita přepisování dějin, výchova další generace
    1 priorita vidění světa skrze náhodu nebo kauzalitu.

    1. No vida další komu zlí kapitalisti bez skrupuli neamputovali mozek a on umí.
      Vláda ničemneho režimu však používá 6 jiných horších priorit,které začínají jak jsem napsala prioritou první zabitím vzdělání hlavně nesmí nikdo umět počítat a končí nacpanim svých oblíbených volicu do války.
      Ne nadarmo má PNZ Program Národních Zájmu 3Z ve čtvrtém bodě zrušení funkce GŘ tv ,anebo ať ten zloděj našich koncesionářských poplatku přestane krást a odhlasuje si rozděleni se s SV tj Společnosti Volicu o SVUJ lup fifty,fifty,abychom si klidně financovali nejen změnu režimu,ale na příklad naši už fungující televizi zdarma ABJ tj Aby Bylo Jasno.No ní?🙋♥️🇨🇿

      1. Chudí lidé půjdou do armády a ještě rádi. Mají jistotu krmení a třeba i kořisti. Když není co ztratit riskuje se vše. Ukrajina toho byla v prvním roce války obrazem. Krásně je tam vidět souběh všech priorit až to vyvrcholilo 6 prioritou.
        Všechny války jsou založeny na podvodu. Přerozdělení zdrojů. Protože skutečným cílem války je mír. Sun Tzu.
        6 priorit, je to soubor pravidel hry. Oni potřebují hráče. Pokud na hru přistoupíme, hrajeme podle jejich pravidel a nemůžeme vyhrát.
        Jediný způsob jak v té hře vyhrát je nehrát ji. Neúčastnit se 5 a 6 priority. Ve 4 prioritě ze sebe nenechat udělat otroka systému. Nenaskakovat na 3 prioritu. Při 2 prioritě se ptát pamětníků pokud ještě žijí, zkoumat pohled na věc všech zúčastněných stran i těch pozorujících. 1 priorita mít své vlastní zájmy. Vidět svět v souvislostech.
        Nejdůležitější je se nebát. Strach zatemňuje mysl. Strach je nepřítel, který má každý ve své vlastní hlavě.

      2. JENIKU,REŽIM NEDOVOLI UHNOUT.JE BEZ SKRUPULI A SVE VOLICE OKRADE A PAK POZABIJI.

        Proto je první postulát Programu Národního Zájmu PNZ ZMENA REŽIMU.
        Voličum je jak se zdá nemožné myslet na jaký režim by chtěli změnu a tím bych začala.
        Co myslíte,vy a ostatní opravdoví válečníci snad alternativy na jaky režim by to chtělo uvažovat čisté teoreticky tu ZMENU zkusit realizovat.Jinak je tu diskuse jen prázdnou chimérou.
        To nám politici nechtějí řici a tak to musíme rozmyslet my sami z SV tj Společnosti Volicu, ať chceme nebo nechceme ,no ni?

  3. Globálny prediktor nie je tak úplne z tohoto sveta, aj keď z neho pohádza. Globálny prediktor nie je to, čo autor predkladá, t.j. malá skupinka vplyvných a bohatých ľudí. Títo sú až na nižšej priečke hierarchie. Je to vysvetlené komplexne tu: https://aquarius21.blog

  4. P.VERNADOS TU DAVA DALŠI ODKAZ.VLADA ZLA PRŸ UDELALA SMLOUVU SMLOUVU SE SATANEM.

    Pan Satan jim dovolí na nás na JEJI voliče všechno zlo,které existuje.
    Budou nás okrádat jen třetinovými platy,ohlupovat,GŘ tv,abychom je vadné ovoce volili a kupovali si aušusy s vědomím, že je nesmíme reklamovat a politická korektnost znamenající ve skutečnosti LEŽ, to vše bude vést k vraždění a ničení,neboť jejich BUH pan Marx udělal ve svém učení giga chybu a tu banksterske havěti dovolili využít v ideologii vlády a ta se jmenuje krycím jménem NEOMARXISMUS,který nás má okrást o všechny peníze a nenažranym zpusobem nám sebere nám i ty domiky z dnes vychvalovaného socialismu,který jsme v ohlupení vycinkali.
    Satan si však stanovil jednu jedinou podmínku.
    Voliči to vše nesmí poznat,jinak obrátí špicku svého jedovatého kopí proti těm ničemum a pak bude v pekle Belzebub šibovat přesčasy. No ni?🔔💥👹🐓

    1. Dovoluje nespolupracovat, nehrát ty jejich hry. Za kovidu nám bylo vyhrožováno, šikanovali nás, smály se nám, nutili symboly poslušnosti, dělali z nás podlidi a zkoušeli uplácet.

      Vychází ze strachu. Strachu ze smrti. Smrt je milosrdná. Život může být peklo. Nemám strach ze smrti. A proto s lidmi jako já mají těžké pořízení.
      To že budou chtít poslat svoje stádo na jatka je velmi pravděpodobné. Nehodlám se účastnit žádného tažení na východ. Bojovat za nějakého pána, jeho zájmy a peníze.

      Otázka změny režimu je složitá věc. Režim který řídí Evropu se dříve nebo později sesype sam na své zvrácené ideologie. Jen to bude mít obrovskou setrvačnost. A možná se dočkáme občanských válek v Evropě.
      Spíš než jaký režim tu chceme, by jsme se měli ptát jaký režim a ideologie zde nechceme. Co zákon vysloveně nezakazuje to je povolené.

      1. JENIKU,ZMENA REŽIMU NENI SLOŽITÁ.PRESIDENT ODS TO UDELAL JEN JEDNIM SLOVEM.

        V prvním članku Ústavy ho vytneloval a neinforovani voliči o tom dodnes prý neví,že chybí celý Sociální stát a jeho zákony , myslí si,že je to tak správne a tak trpí 35 let vykradanim svých peněz v bilionech ,nemohou se nikam odvolat že se jim vylupují se svého lékárníka o dvě třetiny příjmu a neví o tom,protože to cenzura Satanistu nedovolí a politici nejsou a nesmí to nikomu vysvetlit.
        Je to prasecina e žev situaci,kdy chybí jakákoli solidarita a Aspen institute řidi odbory.

        1. Paní Anno, dovolím si jen připomenout , že video, které redakce paralelně připravila je parádní a blbuvzdorné a PFŘ (plnou funkci řízení) by tedy měl pochopit každý ovčan. To co zde uvádíte ve svých příspěvcích je samozřejmě pravda, ale vytrháváte jednotlivé součástky z motoru…Pro plné pochopení fukcí řízení je bezpodmínečně nutné začít studovat Koncepci obecní bezpečnosti a všeobecně se začít vzdělávat konceptuálně. Jak uvádí paralelně je nutné pročíst svazky Mrtvé vody, Pjakinovu trilogii Válka – stát- bolševizmus a také svět křivých zrcadel, uvod do sociologie etc etc. Bez konceptuálního a soustavného vzdělávání není možné připravit ani naši ani budoucí generaci k pochopení natož pak k činům! Naprosto souhlasím s JJ, které cituje Pjakina…že čtení konceptuální literatury je nadmíru náročné a pochopení ještě náročnější…Snažím se konceptuálně vzdělávat již mnoho let a musím říct, že mám pocit, že jsem stále na začátku… Každopádně děkuji za redakci paralelně, která pochopila, že složité myšlenky je možné předávat dál tak, aby byly snáze pochopeny a tím se konceptuální vzdělávání může šířit v duchu PFŘ – nestrukturálně…zcela přirozeně- neboli ad hoc. Děkuji

          1. Pane GOODHOPE i když už vláda používá řízení na 6 prioritách a vidíte ho denně VŠUDE, očividně nedovedete těch 6 priorit jmenovat i když jste prý studoval tlusté knížky a každý den musíte vidět a vidíte ty podvodníky v akci.
            Nejdál tady došel pan Jeník,který se aspoň pokusil vyjmenovat první odhalení,no škoda, že ani vyjmenovaná literatura ty podvodníky přímo neodhaluje a máme se zdržovat studiem?
            Je akorát jasné,že se ti podvodníci učí od AMERU,kde jsou všechny podvody k dosažení cílů podle nich dovolený a na to nejsou domorodci Česka včetně vas stále dostatečně připraveni a nesmí diskutovat ani o svém programu PNZ .No ní ?

  5. Perfektnní video, vše polopaticky názorně vysvětleno. Váš příjemný hlas rádi posloucháme. Na rozdíl od agresivních hyperaktivních štěken ječících zejména v Tv zprávách, moderující pořady, skákajících do hovorů každých 10 vteřin, to je něco zoufale odpudivého.

  6. SDELENI NAHOŘE JE NEBEZPEČNE ODHALENI a CENZOŘI SE HO SNAZILI ZADRŽET

    a jak vidíte i zkomolit,aby bylo nesrozumitelné.Múže jim to totiž zlomit vaz,ale oni spoléhají, že jejich odhad o českych voličich,kterým stačí zcenzurovat informace a oni zalezou do ulit, je dostačující a opírají se o 35 let fungování státu v podmínkách dřevního kapitalismu, bez skrupulí doporučeného republice tím Friedmanem ,no ni?

  7. NO VIDA JAK SE TU HROMADI ODTAJNENI A ODHALENI.CO JE ZAKAZANO,JE PNZ ŘEŠENI.

    Tento koment byl ještě před odesláním rychle smazán,SV komentátorka Anička se totiž ptá ,kdo to svinstvo bude řešit.
    Doporučila jsem zavolat tady do diskuse třeba pana L.Vrabla,který ale nejeví známky života,odskočila jsem na http://www.nasepravda.cz do rubriky komentáře,kde Kačenka píše,že nás chtějí vrátit do dřevního kapitalismu z 19.stoleti,ale ona neví,že už dnešní režim zajistil pobyt v něm 35 let a plaveme ve sračkach a její am ignoranci obsada dává najevo,že je jen strana funkcionarskych buržoustu,kteří se valí v penězích z asi 70 lukrativních nemovitosti,které možná patří stále nám lidu a na voliče ti buržoustu kašlou a to jsem jim tam vlepila,no ni?

  8. TAK MI NAPADA,ŽE PAN KOLLER OČIVIDNE NEJLEPŠÍ VALEČNIK A ČLEN SV tj Společnosti Voliču

    odhaluje taky ty nepravosti a doposud nedal návrhy na napravu.Od něho by to byla bomba jak víno,
    No představte si drahe vykorisťovane Holubičky a Orlové,kdyby začal propagovat na příklad zrušení stávající tzv veřejnoprávní televize ,která tak blbě informovala voliče,že zvolili pétidemolici,která dalším zvolením znamená VALKU a její přeměnu na veřejnoprávní televizi koncesionářů a SV!?.
    Dyť by mohla přejít pod křídla SV i s těmi kradenými miliardami koncesionářských poplatku a už jsou tu jiné příznivější televize na příklad ABJ Aby Bylo Jasno,Bureš televize komunisty historika,který je jediný člen KSČM na živu a režim ho chce dát za to do basy.
    No při procesu před soudem by mohl řici ,že propagoval svobodu a demokracii ve formě programu lidu PNZ a byl by hned jako za Hitlera hrdina jako tehdejší JIRI DIMITROF.
    No mohli bychom tak v té kritice nechutného režimu pétidemolice pomocí panu Kollerovi všichni jak za jeden provaz ,napadu máme celé kupy,no ni?

  9. DOPOSUD NIKDO STALE NEPŘIẞEL JAKYMI PRIORITAMI ŘIDI VLADA NIČEMU SKUTEČNE TO SV?

    Oni jsou tak mazání že kradou za své zvoleni svým voličum nejen dvě třetiny příjmu a ti je za to s potleskem volí ,ale chystají se strašlive rabovat dále,protože lhostejní voliči doposud neví stále jak to dělají a nikdo z politiku si toho prý *** úmyslně ***nevšímá ,ačkoli by to měli za to že je platíme řešit, neboť sousedé,kteří válku prohráli se rochni v našich penězích ,které nám dluží z války.
    Objevili se první navrhy jak to řesit,jeden vysokoškolsky docent vidi cestu ve VYMÉNE celé garnitury dnešních politiku, kteří jinak nikdy nepřestanou své voliče vylupovat.
    Česi byli totiž zvoleni jako jejich experiment,neboť prý byli sluhové za Franc.Josefa a jsou sluhové dodnes.
    Co myslíte mí zubožovani voliči je to pravda?.
    Jsem povoláním dulní odstrelovačka a havíři mě naučili strašně sprostě nadávat a dali mi přezdívku SPROSŤULA a tak i mě návrhy jsou jen sprostě nadávky na režim darebaku,což NESTAČILO!
    Tak vás musím aspoň moji milí voliči ,zkoušet dostat z toho TEMNA bo jinak všichni skončíte jako Bídníci a to je tak celé ,no ni?

  10. + Pandemická dohoda zatím neschválena, ale není vyhráno! Ti zločinci se nezastaví!!
    https://www.infowars.com/posts/pandemic-treaty-fails-for-now/

    Tedros: “The world still needs a pandemic treaty. Many of the challenges that caused the serious impact during COVID-19 still exist,” he said.

    Už zašli moc daleko na to, aby po porážce je společnost nechala v klidu a oni to vědí..

Komentáře jsou uzavřeny.