Lipavský zase perlí. Rusko prý představuje pro následující desetiletí hrozbu“. Takže vysvětlení konfliktu Ukrajina – Rusko ve čtyřech minutách.


Za normálních okolností by to bylo směšné, ale Lipánek ve vládě v těchto časech. To vypadá, jako když necháte dítě běhat se zápalkami kolem stohu. Doufejme, že nás Rusové neberou tak vážně.


Podobné příspěvky

3 Komentáře

  1. Lipánek je blbe*ček, jako všichni TI političtí srá*či.. Všechno loutky, maňásci a za bezcenou fiat měnu a jim slíbené „výhody“. Jejich „realitu“ a poblouzněné západní „hodnoty“ neakceptuje už stále více a více lidí.. NWO jim nevyjde. Všechny ty srač*ky se stanou pouze v jejich realitě, né v té naší 🙂

  2. Pan debilek, ktery brani evropske demokraticke hodnoty…hruuuuza, ze tyto zmrdy platime z nasich dani. Uz davno mohl jit branit CR do prvni linie na Bachmut a nemudrovat tady za ministersky plat. Tak pane Lipavsky, jen smele vyrazte. Good luck…Slava UKRAINE.

  3. Pan Lipavsky je skvělý 👍 rudému dobytku pěkně leží v žaludku 👍 rusák je vždy agresor a smradlavy okupant dobrý metr pod zemí.

Komentáře jsou uzavřeny.