Epidemie „zemřel náhle“ je stále na vzestupu! Český „Mengele“, ministr zdravotnictví Vlastimil Válek má prý pro nás ty „nejmocnější“ vakcíny!


Důvodem epidemie náhlých úmrtí je s největší pravděpodobností vakcinace. 

Mnoho lidí má vážné zdravotní problémy. V některých evropských státech a i u nás se mnohonásobně zvýšil počet případů rakovin s velmi rychlým průběhem. Prudce vzrůstá i počet případů ALS, tedy roztroušené sklerózy. S některými zdravotními stavy si lékaři neví rady. Některé nejsou schopni ani správně diagnostikovat.

Snaží se léčit důsledky, ale neznají příčiny. Mnoha lidem poklesla funkčnost imunitního systému a vrátili se jim nemoci, se kterými mnohdy dlouho bojovali. Mnoho lidí také pociťuje ztrátu své životní energie a mají problémy se spánkem.

Je velice smutné, že se mnoho lidí nechalo oklamat touto vakcinační propagandou a vytvářením strachu. Jistě si mnozí poposud pamatujete, jak byl na mnohé vytvářen silný psychický nátlak. Za to jednou ponese současná i minulá vládní garnitura svou plnou odpovědnost. 

Přesto chce současný ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, dál pokračovat ve vakcinaci.  

Tento „novodobý Mengele“ nedávno řekl, že dodávky dosud objednaných vakcín rozloží Česko až do roku 2026 a že vždy dostaneme ty nejmocnější vakcíny proti Covidu. Co si máme představit pod pojmem nejmocnější vakcíny? 


Podobné příspěvky

5 Komentářů

  1. Výborné video a shrnutí. Všechno to jsou političtí srá*či a loutky, jak už jsem nejednou zmínil.. Vše pro bezcenou fiat měnu a jim slíbené „výhody“…
    A idi*oti si to nikdy nepřiznají, pro ně prostě „kovid“ kapitola skončila 🙂

  2. I když to k smíchu moc není, přesto mě rozesmála odpověď Teda Nugenta těm ovečkám, co by si, i po všem co už je veřejně známo, nechaly píchnout do sebe tu programovací vakcínu mRNA.
    Obávám se, že by se ještě dobrá třetina pitomců našla.

Komentáře jsou uzavřeny.