|

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.


Celý necenzurovaný rozhovor se Zdeňkem Chytrou, který žije v Německu a má aktuální informace, které v mediích neuslyšíte. Informace o Pandemické smlouvě, Green Dealu a Gender agendě jsou v EU od září minulého roku masivně cenzurovány, proto máte jedinou možnost si je poslechnout na Rumble.com.

Odkaz pro sdílení z Rumble:

https://rumble.com/v4o7jjf-pandemick-belsk-smlouva-green-deal-v-nmecku-a-gender-agenda-zdenk-chytra.html

Red-PA


Podobné příspěvky

8 Komentářů

  1. Tady bych to moznavidel na to, jak bigfarma vyrabi vakciny z nenarozenych, tak aby nam who mohla vyrobit dost svinstva, tak potrebuje mit z ceho.

    No a pak samozrejme potrebuji vyrabet ten elixir zivota pro extrabohate zvracence a soucasne pachatele dobra typu Choros Soros.

    Tomu se rika eugenika.

    Vsechno se to podporuje a lidi spi. Doktorum se neda verit. Politikum se neda verit.

    No a ke grindylu a rozebirani elektraren. No co byste chteli, kdyz predavate zemi pasackum koz s jinym pristupem k zivotu, nesmite jim dat technologie, ktere by nezvladli obsluhovat. Jo, ze prisli za blahobytem, kterej doma nemaji? Dyt nejak se ta obcanska valka musi vyvolat a puvodni obyvatele to musi prohrat. Ctyri jezdci Apokalypsy nikdy nevyjeli soucasne. Ted je snaha, aby spolu jeli v jedne draze, jen je poreba vybudovat startovni boxy.

    Pane Havle vse souvisi se vsim. Dekuji, ze pomahate nam, nepodvolenym, skladat puzzle tak, ze uz je misty videt cely obraz.

    Ale tech hlupaku co je kolem. Casto maji vysokoskolske vzdelani. Nedavno se mne v obchode zeptal jeden desetiletej s mobilem v pazure, kolik mu zbude ze stovky kdyz odecte 32. Rekl jsem mu, ze ma chytrej telefon a chce radu od nekoho kdo telefon ani nema, ale ze treba jeho zazrak ma v sobe kalkulacku. No, nenasel ji. Pak jsem mu to teda rekl z hlavy. Neveril. Tak jsem mu rekl, ze proc bych mu lhal, kdyz mne pozadal o pomoc.

    Par vtipu na zaver.
    Vite, proc jsou chytry telefony chytry? Protoze vysavaji mozky.

    Vite kolik bomb je potreba na zniceni Ceska? Nejdriv se tvrdilo ze dve Praha a Brno, ale budou ctyri jeste Sternberk a Mosnov.

    Dekuji za Vasi prirucku preziti a hlavne za kapitoly v zaveru. A ze i tam vysvetlujete mozne katastrofy jednoduse jako napr. CBDC.

    Pekny pozdrav ze slunneho Sternberka.

  2. Dobrý den,
    Nemyslíte, že důvod rozebírání jaderných elektráren v Německu by mohl být přípravou na válku? Mít na území 20 jaderných el. je jako mít 20 jaderných bomb, které by jako potenciální cíle útoku mohly vybuchnout.
    Děkuji za zprávy.

    1. Když v nich nebude palivo, tak se nic tak strašného nestane. Navíc to jsou odolné stavby.

  3. WHO je ZLOČINECKÁ organizace – od samého začátku (když začal covid) jsem jim nevěřila. Sleduji PARALELNĚ a OTEVŘI SVOU MYSL jim děkuji za SPRÁVNÉ informace. Našim médiím a vládnoucím politikům (téměř všem) rovněž vůbec NEVĚŘÍM – jsou to LHÁŘI, MANIPULÁTOŘI a potřebují dostat přes PRSTY !!! No co, KARMA je ZDARMA a zná jejich adresy – ona si je najde – už aby to bylo !!!

  4. Mám jiný počítač a NEDOSTÁVÁM od PARALELNĚ žádné nové informace. Na starém počítači bylo vše v pořádku. Proto PROSÍM o opětovné ZASÍLÁNÍ informaci od PARALELNĚ. Emailová adresa je stejná, ale jméno je nové HELENA HOFEROVÁ-KEMR. Prosím, prosím, zkuste mi to opět posílat. Přeposílám Vaše videa přátelům. DĚKUJI

  5. VZNIKA RADA VOLICU A VYTVORILI V PRVNI ŘADÉ Program Národních Zájmu a potřeb PNZ.

    Prozatím na něco takového nikdo v republice z tzv třídy intelektuálú nepřisel a o účinnosti PNZ se tito aktivisté přesvědčují.
    lhned po uveřejnění tohoto programu PNZ ho režim zakázal zveřejňovat.Bude tomu tak i na webu tady?
    AzKSH

    1. PNZ MA SILU POHYCH 5 bodu.SOUČASNE DOKAZE ODHALOVAT DOPOSUD NEZNAME ZAKEŘNIKY,

      A metody s nimiž režim prcuje přímo před nosem Společnosti Volicu.( SV ) s cílem ji pomahat ničit a zavést digitální koncentrák pro všechny domorodce a ti dokonce této metodě CHUCPE ohlupení GŘ tv doslova freneticky tleskají protože je nedokáží odhalovat.
      Jistě rozpoznalte pokud vás taky nezcenzuruji sílu PNZ ,ta však muže být rozvinutá pouze v diskuzi nad jejími body a tato DISKUSE JE PŘISNÉ režimem potlačena a zakázána viz cenzura už na nejmíň 3neebech,které doposud deklarují,že jsou svobodné a nezávislé.
      AzKSH

Komentáře jsou uzavřeny.