|

Alternativě chybí alespoň trošička nadhledu! Plácáme se v našem českém rybníčku a nechápeme co se děje v geopolitickém oceánu.


S advokátkou Klárou Samkovou jsme po delší době opět probrali několik zajímavých témat týkajících budoucích událostí. Je vůbec mimoparlamentní opozice „alternativou“? Zběsilý boj o křesla začal a volič bude nejspíš opět zklamán. Představte si jednotlivé vládní resorty a položte si otázku, kdo by je podle vás byl schopen kompetentně řídit. Kdo má vizi budoucnosti pro naší zemi? Těžká otázka, že? Zvlášť, když se mnohé subjekty nejsou schopny ani dohodnout, kdo a jak vysoko bude na kandidátce. Spojování je chiméra.

Jak jsme na tom se zpolitizovanou soudní mocí? Soudci dokáží podlézt i čáru namalovanou na chodníku. Kromě potvrzení okradení důchodců o část valorizace jsme svědky i souhlasu s retroaktivitou zákona. Doposud neslýchané! Také již po soudu týkajícím se šíření lží pisálkem Tomášem Etzlerem o Jordance Jiráskové víme, že veřejně činné osoby musí podle rozsudku strpět i naprosté lži o své osobě. Další červená linie je tedy překročena. Veřejnosti jsou také zatajovány informace o tragédii na filozofické fakultě na které má právo, protože by to nejspíš ohrozilo „bezpečnost“ ministra Rakušana.

Tyto a mnoho dalších témat najdete v rozhovoru s Klárou Samkovou.

Alternativní odkaz Rumble:

Red-PA


Podobné příspěvky

2 Komentáře

  1. Dekuji za tento rozhovor. Pani Samkova je vytecna, libi se mi jeji vystupovani. Velmi souznim s jejim smyslem pro spravedlnost. I pres drobne nazorove nuance citim, ze jsme v zasadnich vecech za jedno. Nejvyssi spolecny jmenovatel.

  2. Predstavte si, ze by byl Tomio premierem.. Nezilo by se nam snad neskutecne lepe? Opravdu myslite, ze by si dovolil se na lidi vykaslat tak, jako fiala? Vzhledem k tomu, ze ucast ve volbach stale jeste povazuji za svou obcanskou zodpovednost, nemam jine volby nez to hodit SPD. Vim ze nejsou perfektni, ale minimalne jako odrazovy mustek k realne zmene, jsou vice nez vhodni. To je tedy alespon muj nazor. Jinak se podilime na rozlevani rybnicku kazdy do sve flasky..

Komentáře jsou uzavřeny.