|

Co se může stát po summitu ve Vilniusu. Bude vyroben důvod k válce? Potřebujeme Evropu národů!


Vojenský analytik Martin Koller přináší další informace k současnému dění a spoustu dalších důležitých témat. Namátkou:

„Puč v Rusku“

Víkendová akce Wagnerovců potvrdila, že Putin není žádný vševládný diktátor, protože v takovém případě už by byl dnes v Prigožin bez hlavy a jeho vojáci postřílení, takže je vidět, že Rusko funguje jako demokratický stát, ať se to komu líbí či nikoliv.

Válka v Evropě

USA chtějí za každou cenu vyvolat válku Evropy proti Rusku se pokusí vytvořit nějaký útok pod falešnou vlajkou, na to jsou v podstatě odborníci. Můžeme si připomenout na vymyšlený nálet francouzských vzducholodí v Německu v roce 1914, nálet polských letounů s německými piloty na Košice v roce 1941 a můžeme si připomenout i akci v Gliwicích. Můžeme si připomenout různé jaderné výmysly kolem Saddáma Husajna a podvody s chemickými zbraněmi, co se týče Sýrie. Takže ono těchto záležitosti je plno a všechny, a to je zajímavé, se táhnou buď z Německa a nebo ze Spojených států.

Takže můžeme klidně očekávat, že někdo třeba v době summitu ve Vilniusu budou chtít vyrobit „Casus Belli“ neboli důvod k válce, který by se hodil na Rusko. Tady je třeba být velmi opatrný velmi klidný, nenechat se obelhat masmédii zemí NATO i EU, protože ty skutečně pravdu obcházejí jak jen mohou a už to jinak nejde, tak aspoň vše překroutí. Když by došlo k takovému útoku a oznámilo by se, že široký pás krajiny je kontaminován, tak by došlo ke „stěhování národů“. Ti lidé by museli odejít, ať už do západní části Ukrajiny možná ještě dál. Možná sem k nám. Dokonce se spekulovalo nad tím, že i část Polska by musela opustit se svoje území, protože většinou ten vítr vane směrem na sever nebo severozápad.

Je potřeba začít odspodu

Evropská unie nereformovatelná je třeba ji zrušit. Je třeba odmítnout NATO jako globálního agresora a je třeba skutečně vybudovat Evropu, jako Evropu národů generála Charlese de Gaulla. Národů, které budou usilovat o mír, prosperitu, slušnou životní úroveň, nepovedou koloniální války v cizím zájmu a nebudou se vzájemně mezi sebou chovat jako otrokáři, zločinci a podvodníci. To všechno udělat lze. Není to žádná blesková revoluce. Ono se nikdy nic takového nepovedlo a mnohé revoluce skončily nedobře, takže je třeba na tom pracovat začít od lidí začít odspodu žádné spojování lhářů podvodníků a globálních lichvářů z politických stran. Sjednocování občanů a sjednocování s přeshraničně nejbližšími národy, což pro nás samozřejmě nejsou Němci ale Slováci případně Poláci a tak dále s těmi se kterými jsme na jedné lodi je třeba vytvořit neutrální střední a východní Evropu, která bude prosperovat.

Red-PA


Podobné příspěvky