Co je cílem PARALELNE.CZ?


Vítejte u sledování prvního českého paralelního portálu, jehož cílem je přinášet Vám informace, které vám mainstreamová média nesdělují. Veřejnoprávní i soukromá zpravodajská média naprosto pozbyla poslední zbytky objektivity. Projekt PARALELNĚ není koncipován jen jako zpravodajský kanál, ale má ambice být v krátké době zdrojem informací o komunitách a důležitých událostech iniciativ, hnutí a spolků, které se chovají zodpovědně a proto nepřistupují na nesmyslná a nezákonná opatření vlády a takzvaných „odborníků“.

Jeho úkolem je podávat maximálně ověřené a ozdrojované informace, které se vlivem současného mediálního ovlivnění nedostávají k široké veřejnosti. Počítáme s tím, že takzvaně nezávislí „ověřovatelé faktu“ se okamžitě vrhnou do boje. Proto vyzýváme všechny občany, aby si informace ověřovali z více zdrojů. Zejména naše zprávy a reportáže budou pokládat otázky, na které chtějte odpověď přímo od těch, kterých se tato témata týkají (vláda, zdravotnictví, finance, ekonomika, sociální oblast, atp.).

Tvoříte-li jakoukoliv paralelní komunitu, dejte nám vědět a rádi Vás podpoříme mediálně. Přejme si společně návrat ke zdravému rozumu, kritickému myšlení a odpovědnosti ve všech sférách našeho života.

Team PARALELNE.CZ


Podobné příspěvky

3 Komentáře

    1. Možná se pletu, ale mám takový pocit, že toto video opatřené titulky jsem viděla na otevrisvoumysl.cz

Komentáře jsou uzavřeny.