|

Zakázané zdraví – Proč brojí farmaceutické firmy a úředníci proti levným a funkčním prostředkům, jako je například Oxid chloričitý?


České zdravotnictví je v problémech. Na nedostatek zdravotní péče si stěžuje mnoho nemocných, kteří čekají mnohdy i měsíce na důležitá vyšetření. Ministerstvo zdravotnictví přiznává výpadky dodávek důležitých léků, které končí místo u nás na Ukrajině. Bude čím se léčit? Proč SÚKL neprověřuje případné alternativy? Rozhovor s Otou Nepilým vám možná pomůže pochopit, proč je dodnes například Oxid Chloričitý neschváleným léčivem a to přesto, že byl lidmi z NASA nazván univerzálním lékem.

Red-PA


Podobné příspěvky

12 Komentářů

  1. Ja som to vyskušal a nie raz….vždy mi to pomohlo a bez vedlajších ucinkou.

  2. Informace že se k desinfekci vody používá dneska oxid chloričitý, bohužel není v PVK pravda. Pořád se tam používá Chlornan… Nevím jak je to jinde v republice…

  3. Ježíš,když si pozvu hosta. Tak ho nechám mluvit. A ne že mu budu neustále skákat do řeči . Já být Otou,tak se z ty židle zvednu a odejdu

  4. Pravdivé, používáme už tři roky, na vše i jako detox
    a dokonce i na vrásky a super👍
    Teď jsem začala používat do očí, už asi týden a jsem přesvědčená,že se mi zlepší zrak. Je to zázračný přípravek. A levný.
    Děkuji za rozhovor❤

  5. Zdravím zajímal by mě názor na pití destilované vody. Dočetl jsem se že pití destilované vody je nebezpečné zdraví protože neobsahuje žádné minerály ale zároveň jsem se dočetl že pití destilky je to nejlepší co může člověk udělat. Nevím zdá se mi to hloupost ale zajímal by mě názor Pána. Díky Petr

    1. Dobrý den.Odpovím Vám,protože o tom něco vím.Pil jsem parní destilku také,ale je bohužel nesmírně drahá výrobně.
      Když jsem tehdy destilací vypařil 3 litry vody pitné vody z řádu a zjistil,že zůstává panák hnědého smradlavého sajrajtu na dně,tak jsem nic nezjištoval a od té doby používám vodu jen jako užitkovou.Koupil jsem si reverzní osmozu a piji vodu jen z ní. Voda je molekulárním průtlakem čištěná a je na úrovni destilované vody. Je pravdou,že od pití jsem měl nedostatek stopových prvků minerálů v těle,než jsem na to přišel.Proto jsem začal pravidel si za své peníze dělat rozbor krve a obsah minerálů kontroluji po 4 měsících pravidelně.Je to nesmírně a životně důležité.Mnoho lidí zbytečně umírá na tento problém s nedostakem minerálů,protože ve starším věku je vzhledem k překyselení a zanešení organismu,docela problém dopravit do buněk správné kationty.
      Potvrdit Vám nemohu,zda leptá destilka střeva,jak se to tvrdí.Mne to nic neleptá ,ale je pravdou že v druhé větvi kohoutku RO mám připojenou minerální patronu s minimem (30ppm) minerálních látek na pití..Mohu ale potvrdit,že je to v mých letech málo(lze přidat i víc patron).Minerály organické i neorganické tělo tělo už tolik neabsorubuje ve stáří a je nutné to bezpodmínečně hlídat a doplňovat jinak je zle. V Čechách je někde také chudá voda na minerály a lidé jí pijí.Proto Vám doporučuji přidávat do destilované vody raději přípravky,ať jste v klidu.Rozhodně je to zdravotně lepší než pít tu zdravotně rádoby garantovanou nezávadnou vodu z pitného řádu měst,kde je voda katastrofální. Nikdy si nekupujte destilovanou vodu v krámě a na benzínkách!!! Tato destilovaná voda je technická a je riziko jí požívat pro člověka!!!

    2. Destilovana voda je tzv. hladová a rozhodně není vhodná pro vaše tělo. Voda je fenomén a má úžasnou informační paměť a proto si z vašeho těla vezme co jí bylo destilaci odehráno. Zajimejte se o Ph a ORP vody. Na YouTube najdete krásný ruský dokument voda. Doporučuji se podívat aby jste nevnímal absolutní dokonalost vody. S láskou Petr.

  6. Zdravím všechny. Oxid chloričitý mne sneslo do závěru mého života samo nebe!!!Mám 10 let cukrovku,kterou nikdy není nutné hned v prvopočátku léčit byznysovou chemií.Nikdy nekončí ze dne na den svoji funkci v těle beta buňky,tak,aby bylo nutné rvát do lidí chemický jednoúčelový sajrajt.Je to jen zlovůle bílých pláštů a jejich byznysu!!! Dnes jsem ponaučen,bohužel,ale jako tisíce dalších již nemám šanci zvrátit svůj stav zpět po tom metamorfinovém a insulinovém jedu,který Vám zdravotní stav s cukrovkou vždycky jen zhorší.Ale nyní k oxidu chloričitém ve vztahu k cukrovce.
    Jako diabetik si musím stále hlídat stav nohou.Ano a právě to mne chrání tento silný biocid (oxid chloričitý).Každý 2 den si ke kolenům prostříknu obě nohy,tak jak radí Andreas Kalcker! Jednou při nepozornosti se stalo,že mne ten největší nůž v kuchyni ze stolu spadl špičkou na palec levé nohy a zapíchl se do něj.Krve bylo dost,ale i moje obava co toto zranění díky cukrovce přinese,když se rány nehojí. Ale nic se nedělo!! Denně jsem sprejoval ránu CDS,která přestala po 10 minutách krvácet a začal proces hojení.Je pravdou,že jsem i 1x denně nasadil vak na zraněnou nohu a na 20 min do něho napustil další velice silný biocid OZON!! Ten ale dokáže také zachránit lidi s cukrovkou před amputací jejich končetin.Všechno je to prokazatelné a ověřené,že ozon a oxid chloričtý umí tyto zázraky!!! To ale v dnešní době nikoho z vědeckých kruhů moc nezajímá!!! Protože smrt a neštěstí druhého je mnoha lidem úplně jedno. To že jsem vyléčil oxidem chloričitým celou rodinu a sebe od toho lidské laboratorního výblitku,zde nebudu ani popisovat. Dnes si CDS podle návodu na webu žluté vody bez problémů vyrábím,kolik chci.Vím ale stoprocentně,že tyto způsoby léčby CDS a OZONEM doslova zničí a silně omezí ty bilionové toky a lékařký byznys nebude tolik potřeba!! Díky nebe !!!!!!!

  7. Jen takový malý detail. Savo již není Savo co bývalo, nyní se receptura Sava jmenuje Dezi ( dezinfekce pitné vody) Savo již není určeno na pitnou vodu. Teď nevím kdo a nemůžu dohledat prodali název Savo, ale ne recepturu. Schválně se podívejte na jakoukoli pet láhev se Savem, už tam není napsáno, že to je na studně.

  8. dnes je 16březen , to jsem nikdy nečekal , žen uvidím pana otu n… , jsem byl v červnu 2o 21 na jeho semináři v brně, bylo to velice poučné , ota je opravdu odborník na mms . a andreas kalcker = 3 knihy = cds zdraví je možné ___ zakázané zdraví ___ a poslední jsem koupil loni v plzni =m buy buy covid = to jsou příběhy jednotlivých lekařů v bolivii , panama = ten doktor popisuje jak léčí rakovinu , strana 88myslím . andreas píše jak funguje nemocnice comusav , jak lečili příslušníky armády , policie v bolivii .
    https://zpravy.dt24.cz/zahranicni/bolivie-v-cele-se-svym-prezidentem-oficialne-spustila-ucinnou-lecbu-covidu-a-postavila-se-tak-koronavirovemu-silenstvi/ Bolívie v čele se svým prezidentem oficiálně spustila účinnou léčbu covidu a postavila se tak koronavirovému šílenství (poockovani.cz) TAK JSEM TO HLEDAL A NAŠEL = O ŮSPĚCHU BITVY S KOVIDEM V BOLIVII , JEŠTĚ O TOM PSAL ČESKÝ MAGAZIN NOVA REGENA . https://comusav.com/ http://WWW.ANDREASKALCKER.COM
    https://stopworldcontrol.com/cds/ = to je webs. stop world control , anglicky. https://www.naturalnews.com/2021-09-14-washington-suppressing-truth-about-chlorine-dioxide.html = natural news = amer. magazine = musíte mit překladač v počítači , video je anglicky , andr. kalcker a bob plumber asi pracuje pro natural news . = a. kalcker anglicky https://www.naturalmedicine.news/2020-06-02-does-cure-for-covid-19-already-exist-andreas-kalcker-chlorine-dioxide.html = jsem okopíroval česky =Existuje již lék na covid-19? Andreas Kalcker hovořil o oxidu chloričitém jako terapii, která zachraňuje život lidstvu \ Každý inteligentní člověk si již uvědomuje, že farmaceutický establishment a kulhavá média zahájily koordinovanou pomlouvačnou kampaň proti hydroxychlorochinu, aby rozdrtily klinické studie a zničily veškeré naděje na účinnou a levnou léčbu covidu-19. Cílem je samozřejmě uvolnit cestu vysoce ziskovým lékům na předpis (jako je skandály zamořený lék Remdesivir) nebo experimentálním vakcínám, které budou téměř jistě představovat významná zdravotní rizika pro veřejnost.

    Nenechte se mýlit: Mainstreamová média jsou nepřítelem lidstva a jsou ochotna vidět miliony lidí trpět a umírat, pokud to bude nutné, aby pokračovala v potlačování přírodní medicíny, výživy, alternativních terapií, nepatentovaných léků na předpis a čehokoliv dalšího, co je potřeba k vytvoření stovek miliard dolarů zisků pro drogové kartely.

    To je důvod, proč vystupňovali útoky na oxid chloričitý a falešně ho nazývají „bělidlem“ jako vykonstruovaným, nečestným očerňováním. Bělidlo je ve skutečnosti chlornan sodný. To je samozřejmě úplně jiná molekula než oxid chloričitý. Ale prolhaná média pokračují ve vymývání mozků svým čtenářům a posluchačům, aby uvěřili, že chlornan sodný = oxid chloričitý.
    To je jako tvrdit, že sůl je totéž co voda. A demonstruje to úroveň zoufalství, ke které se „narativní kontroloři“ sklánějí, aby se pokusili rozdrtit skutečně dobré zprávy o oxidu chloričitém a o tom, jak by mohl pomoci zachránit potenciálně miliony životů v této zuřící globální pandemii koronaviru.
    Nedostatek kyslíku je příčinou úmrtí většiny obětí covid-19. Jak náš host vysvětluje ve videu níže, oxid chloričitý zaplavuje krev kyslíkem, okamžitě obohacuje molekuly hemoglobinu na červených krvinkách a umožňuje pacientům znovu dýchat. Všimněte si, že Facebook a technofašistické platformy zakazují sdílení všech odkazů z Brighteon.com nebo NaturalNews.com. Chcete-li toto video sdílet, vezměte kód pro vložení v pravém dolním rohu okna přehrávače videa, vložte jej na svou vlastní stránku blogu a sdílejte tuto stránku.

    Ještě lepší je používat alternativní platformy sociálních médií, jako jsou AllSocial.com, Parler.com, Gab.com atd. Pomozte nám také propagovat Brighteon.com jako alternativu k YouTube, kde je respektována a oslavována svoboda projevu. = video je anglicky .
    Andreas Kalcker – MRSA Eradication Using Chlorine Dioxide
    Mark Grenon stále uvězněn FDA za propagaci oxidu chloričitého jako životodstupné a cenově dostupné medicíny = video na brigteon =
    Brighteon https://edzardernst.com/2021/09/mms-salesman-andreas-kalcker-has-been-arrested-in-argentinia/ = a.kalcker zatčen zadržen policií v argentině za prodej mms.
    https://www.youtube.com/watch?v=FkgstEQeRE8 = zakázané video = to cenzura na youtube zlikvidovala = léčení malarie v ugandě = rok 2o12 = centrální červený kříž ve švýcarsku video zakázal = https://www.youtube.com/watch?v=FkgstEQeRE8 .https://www.uspesna-lecba.cz/nemoci-a-jejich-leceni/bolivie-distribuuje-svym-obcanum-zdarma-cds-roztok-clo2-jako-ucinny-lek-na-covid19/ = rok 2o20 . to je snad vše co bych napsal = příspěvek . pavel .b.

Komentáře jsou uzavřeny.