|

Slova pana ministra Vlastimila Válka hraničí trestným činem šíření poplašné zprávy


Ministr zdravotnictví na tiskové konferenci dne 6.1.2022 prohlásil: „Nejdůležitější nástroj je očkování. První, druhá a třetí boosterovací dávka. Proto jsme pro boosterovací dávku otevřeli očkovací centra pro všechny, kteří mají pět měsíců po druhé dávce. Toto je jediný způsob, jak se občané české republiky mohou chránit proti vážnému průběhu tohoto onemocnění, proti tomu, aby neumřeli. Tedy, jaká je odpověď na otázku, proč se očkuji? Je jednoduchá, abych neumřel. Všechny ty, kteří se mohou očkovat vyzývám nechte se co nejrychleji očkovat, protože se očkujete kvůli tomu, abyste neměli závažný průběh, abyste nezemřeli. Je to jediný způsob, jak se tomu můžete vyvarovat. Jiná cesta není a funguje to i v případě omicronu.“

Vyjádření pana ministra Válka je přinejmenším naprosto nezodpovědné, neboť straší veřejnost lživými informacemi. Jestli je možné toto vyjádření kvalifikovat jako šíření poplašné zprávy, jsme se zeptali advokáta Jindřicha Rajchla.

„Výrok ministra Válka považuji především za skandální. Je to čistá propaganda. Z mého pohledu lze vážně uvažovat nad tím, že došlo k naplnění skutkové podstaty trestného činu šíření poplašné zprávy, protože to může u řady občanů vyvolat oprávněnou obavu, že mohou zemřít. Data potvrzují, že v současné době vakcína nemůže zajistit stoprocentní ochranu před úmrtím. Co se týče nové varianty omicron, tak je velmi pravděpodobné, že nechrání ty pacienty vůbec! Studie Robert Koch institutu potvrzují, že vakcína neposkytuje ochranu proti této variantě.“

(Red – PA)


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. To pana Válka nezajímá mají asi hafo toho experimentálního satelitu a potřebuji to vyockovat jak by to likvidovali.
    Dřív bylo jen léčit a v současné době se neleci jen se tečkuje.

  2. Válka, Kubka, Flégra za šíření paniky a zdravotníky v kostýmech a především rodiče/ ZRŮDY, kteří dali napíchat to svinstvo malým dětem bych dala zavřít.

  3. Něco k celosvětové očkovací posedlosti.
    Britský spisovatel Ian Watson napsal:
    „Pokud vás někdo musí přesvědčovat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat… Pokud je toto všechno považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu – můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro.“

  4. Vlastním poměrně jednoduchou metodu, jak zabránit, aby se začal vir (jakýkoliv respirační vir) šířit v mém organismu nekontrolovatelně. Ta metoda sestává ze dvou složek: Metoda čistění otevřených vstupů do mého organismu = do očí, uší, nosní dutiny a ústní dutiny (Pomocí roztoku voda + sůl z Mrtvého moře). Plus Metoda posílení imunity a obranyschopnosti: Vitamín D3 + Vitamín C + Zinek + Hořčík . Předchozí se provádí každodenně (ráno). V případě, že přece jenom se vir nějak dostane do organismu (projeví se to zvýšeným hlenem z nosní dutiny; únavou; případně kašlem) tak navýšení obranyschopnosti prostředky z lékárny: Při počátku nucení na kašel = Ambroxol ; pro posílení imunity : Echinacea (kapky) ; Hlíva ústřičná; zvýšit dávky vitamínu C + Mg prostřednictvím rozpustných šumivých tablet (vytvoří s vodou šumivou tekutinu -popíjet). Koupit si Antigenní testy – pro zjištění, kdy je uživatel negativní. Do doby od zjištění pozitivního testu zůstat (dobrovolně) v domácí karanténě do doby zjištění negativního testu. Poté se objednat u svého lékaře na PCR test – uchovat si výsledek + zajít si na zjištění protilátek (hodí se to pro prokazování bezinfekčnosti) .

  5. Nezlobte se, nejsem na straně nepříčetné očkovací kampaně, i rozumím rostoucí obecné frustraci, přesto – jsem si jistá, že ničeho dobrého nelze dosáhnout tím, že budeme kohokoli hrubě osočovat. Odpovědí na zlé nemůže být cokoli hrotit, chci-li umenšovat zlo světa, i přesto, že umět se vhodně vymezit je potřeba. Tento svět potřebuje pěstovat kvality srdce – schopnost cítit bolest nad rozhodováním druhých spíše než je odsoudit – a to i tam, kde zásadně nesouhlasím. Nestačí, že dost možná ti rodiče jednou budou konfrontiváni s tim, že si naběhli a třeba v dobré vůli poškodili zdraví svých dětí? Ti rodiče prostě jsou z nějakého důvodu přesvědčeni, že udělají dobře, když své děti naočkují. Ale to z nich rozhodně nedělá z*. Prosím, nedávejme tomuto v sobě a vůči sobě průchod . Ztrácíme tím pak sami kredit.

  6. Nejvetsi ZLOCINCI v hystorii ceskeho naroda – nejspinavejsi propaganda zabijejicich JEDU, menicich lidskou DNA, majicich nejhruznejsi nasledky pro zdrave lidi (mladez a deti) – kdo toto neuveritelne „svinstvo“ propaguje a doporucuje, patri pred mezinarodni tribunal a odsoudit k smrti!!! Doufame, ze tyto tribunaly brzo zacnou (nescetne ZALOBY z celeho sveta u mezinarodniho, trestniho soudu v DEN HAAGU – ZLOCINY PROTI LIDSKOSTI, Nürnberger Prezesse). Doporucujeme vsem lidem, se „informovat“ napr. na TELEGRAMU, kanal „bojovnici, otevri svou mysl“, atd.! VARUJEME
    rodice, nechavat dane jedy pichat detem – stanou se z Vas vrazi vlastnich potomku!!!
    TUPS Bürgerinitiative (nemecko), Prof. Fischer

  7. Ano naprostý souhlas. Tisíce lékařů a právníků již vše sepsali a vycházeli přitom z ověřené zprávy, že ve všech vakcínách jsou zabijácké šarže. odkaz zde Originál videa publikován ZDE: 3. ledna 2021

    Čísla nebezpečných šarží zde na webu http://www.howbad.info

    Prezentace a analýza dr. Michaela Yeadona o nebezpečných šaržích ZDE (pouze v angličtině)

    Související video od právníka Reinera Fuellmiche:

    Reiner Fuellmich: Nová zjištění, která stačí na to, aby se celý očkovací průmysl rozpadl

    Přepis videa:

    Stew: Dr. Jane Rubyová je tu dnes s námi a říká, že může dokázat, že vakcinační toxicita se liší podle šarže, o čem jsme už mluvili, ale teď je možné zjistit, jestli dávka, do které vás tlačí, pochází z jedné z těchto poskvrněných a smrtelných šarží.

    Dr. Ruby: Ano, šťastný nový rok, Stew. Omlouvám se, že začínám s tak špatnými zprávami. Ale poté, co jsem strávila tři hodiny v rozhovoru s těmito analytiky, kteří vzali předchozí práci týkající se toxicity podle čísel vakcinačních šarží, a šli s tím mnohem dál… říkají nám, že tohle je globální experiment na lidech. Je úmyslný a je tu vedlejší zápletka, že tu probíhá útok na americký lid. V podstatě mi řekli, že všechny tři společnosti – Pfizer, Moderna a Johnson&Johnson, což je v podstatě Janssen, aktivně testují, a je to horší, než jsme si mysleli. Protože máme důkazy, že tyto společnosti aktivně na trh uvádí toxické šarže. Také identifikovali to, co nazývají supertoxické šarže.

    Zveřejnili čísla těch šarží (lotů) a já hned cítila nutkání tyto informace se všemi sdílet. Chci vám ukázat, co zjistili z hlediska nejnebezpečnějších šarží. Jak tohle video skončí, vyzývám všechny, aby šli na web http://www.howbad.info, kde si můžete zkontrolovat čísla šarží a můžete poznat, které šarže jsou smrtelné a nebezpečné, než… pokud přemýšlíte nad tím, že si necháte píchnout jednu z těchto biologických zbraní. Když se podíváte na první sloupec pro Pfizer, chci, abyste věděli, že nejnebezpečnější šarže začíná písmeny EW. EW. EW.

    Po ní následují FA a pak FC. Nejškodlivější číslo šarže pro děti v rámci těchto označení EW, FA a FC je následující: EW0182, ale na webu http://www.howbad.info si můžete vyhledat číslo své šarže. Nejtoxičtější a nejnebezpečnější šarže Pfizeru pro dospělé začínají písmeny EN a pak následují ER. Pokud jde o Modernu, našli pro všechny věkové skupiny… myslím si, že Moderna ještě nemá svoji vakcínu schválenou pro děti, ale jejich toxické šarže končí takto: 20A. A supertoxické šarže od Moderny mají v prostřední sekci… jsou velmi chytří. Pfizer svoje čísla šarží zakódoval… všechny společnosti svoje čísla šarží zakódovaly, aby poznaly, kde se nachází nejtoxičtější šarže, a za chvíli vám řeknu, proč je to důležité. Ale Moderna šla o krok dál protože oni svůj kód pro své nejtoxičtější šarže, buď podle dávky nebo chemického složení, zakódovali do písmen uprostřed čísla šarže, a ta jsou: J, K, L, M. Do týmu analytiků, který tohle zpracoval, patří známý dr. Michael Yeadon, Craig Paardekooper z Afriky, žena jménem Alexandra Latapova z Kalifornie, naše známá Jessica Rose, se kterou jsme zde dělali rozhovor, a další analytik jménem Walter Vagner.

    Tato šarže EW pro děti… cokoliv, co začíná s EW, je zodpovědné… a poslouchejte… je zodpovědné za téměř všechny nepříznivé události u dětí, všechny návštěvy na pohotovost, všechny hospitalizace, všechny život ohrožující události, postižení a všechna úmrtí. Tohle je vážné. A zde je háček. Všechny tyto smrtelné šarže, které vám ukážeme, jsou už v oběhu. Mějte na mysli, že každá šarže může čítat až 1,5 milionů dávek. Tohle množství si stanoví každá společnost. A oni na to přišli, protože se dostali do systémů těchto společností, kde viděli, jak to ty společnosti rozplánovaly. Tito analytikové tvrdí, že… a tohle je šokující… že tyto společnosti exportují postižení, jak ho definuje samotný systém VAERS, do Evropy. A do USA exportují… řekněme smrt, smrtelnější dávky. Teď všem ukážu graf se šaržemi od Pfizeru.

    Když kódy šarží od Pfizeru byly alfanumericky uspořádány podél osy X, objevily se následující vzorce.

Komentáře jsou uzavřeny.