| |

Co konkrétně udělat pro změnu systému a jak být připraveni na budoucí období? Jiří Havel a Martin Koller v Klatovech na besedě s občany.


Spojujme lidi, ne strany. Mnozí lidé jsou frustrovaní z toho kam to vede naše vláda a ještě více z toho, že se lidé proti ní nedokážou spojit. Je tomu tak proto, že politici mají mnohdy jiné zájmy než ti, od kterých chtějí mandát. Zároveň hraje mnohdy svojí roli ego šéfů mnoha pidi-straniček, které mají pocit velké důležitosti a přitom by svůj stranický sjezd mohli pořádat v sušárně paneláku.

Jak se spojit a co udělat pro docílení změn? Hlavně je potřeba začít takzvaně „odspodu“. Ale jak?

Konkrétní návrhy padly na besedě s občany 7. 8. 2023 v Klatovech, kam zavítali Jiří Havel a Martin Koller. Na besedě se probraly i praktické kroky k vaší připravenosti na neočekávané události a také jaká pravidla by měl mít budoucí nový systém fungování občanské společnosti.

Měli bychom se začít vracet k vizi Evropy národů od Azorských ostrovů až po Sachalin. Velké zeměploše spolupracujících národů s vlastní identitou, žijící v míru a bez vykořisťování.

Red-Pa


Podobné příspěvky

3 Komentáře

  1. všechno hezké, ale jenom sebevrah může pít kolu, tak gut lak. Bojuje se proti temňákům a coca cola patří jim, ruce pryč od těchto černomagických lektvarů.

  2. Bohužel musím přiznat, že tato sešlost v Klatovech, byla tak trochu pod úroveň dnešní doby a její naléhavých potřeb a i samotného Martina Kollera. ! Vydržel jsem to poslouchat celé v naději, že se přejde na aktuální témata, ale bohužel. Nejsem si jist, zda tento způsob debaty s občany je opravdu to pravé ořechové.

Komentáře jsou uzavřeny.