|

Finanční krize se nevyhnutelně blíží. Jste připraveni? Zlato není všespásné, ale může vám pomoct uchovat vaše úspory. Praktické rady jak na to.


S odborníkem na investice do zlata a stříbra Robertem Vláškem opět probíráme možnosti rozložení vašich úspor. Proč není dobré spoléhat na peníze na účtu, které znehodnotila meziroční inflace o téměř třetinu jejich hodnoty? Jakou může hrát roli zlato v přicházející turbulentní době a jaké možnosti spolehlivých investic máme? Otázky a odpovědi pro ty, kteří nemají zkušenosti s nákupem drahých kovů a spořením do zlata.

Ale pořád pamatujte na to, že zlato není všespásné!!! Nejdůležitější jsou věci, které mají svojí spotřební hodnotu!

Red-PA


Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Já to tak slavně nevidím. Jak by to bylo s likviditou fyzického kovu, s určením pravosti, v případě finančního zlomu? Nikdo se nemůže spoléhat na to, že jakákoli společnost tady bude navěky. A obecně v dnešní době – cenný kov ode mne bude kdokoliv ochoten vykoupit pouze pod tržní cenou – tedy v poměrně stabilních dobách. A opět problém s určením pravosti. Osobně fyzické stříbro vlastním, nicméně již přikupovat nebudu. V kostce: Fyzický drahý kov je záchrana v době totálního krachu. Nicméně v dobách nejistoty mně moc zajímavá nepřipadá z výše uvedených důvodů. Kdybych měl věšteckou kouli, a byl bych schopen nahlédnout, kdy a pokud vůbec ke krachu dojde, bylo by rozhodování mnohem snadnější.

Komentáře jsou uzavřeny.