Michael Kocáb – Sláva Ukrajině. Div, že nezačal hajlovat. To jsou holt ty mindráky z šedesátého osmého.


Zpěvák skupiny Pražský výběr Michael Kocáb otevřeně propaguje nacismus. Po Dominiku Haškovi tu máme dalšího vyšinutého člověka, tentokrát ze showbyznysu. Následující video snad ani nepotřebuje komentář ale všimněte si něčeho co vás může naplnit naději. Všimněte si vlažnosti publika. Zdvižených rukou a lidí volajících slávu Ukrajině, byste tam možná spočítali na prstech jedné ruky. A to je dobrá zpráva.

Red-Pa


Podobné příspěvky

5 Komentářů

  1. kocáb má hodnotu iq jako je bod varu vody na vrcholku Elbrusu…. tomu se nedá divit

  2. Už i (budoucí prezident USA?) RFK Jr. veřejně říká, že Západ vyprovokoval Putina k invazi na Ukrajinu. Noo a těch vyšinutých mago*rů je kolem nás se ještě najde.. Naštěstí ale, většina je proti propagandě. Osobně neznám (ani z okolí) NIKOHO, kdo by tento fašismus podporoval. Ze začátku někdo možná ano, ale po určité době už prostě NE!

    A otázka taky je, kolik Kocábovi bylo zaplaceno, za tento blábol, stejně jako dalším debi*lům, propagující předtím kovid (a o nemocničních protokolech kolem toho raději nemluvě), dále samozřejmě ještě „ty“ spásné (falešné) jedy vydávající se za „vakcíny“..
    + „nový“ kovid už „řádí“ v 51 zemích světa. Na umírání a lockdownech se bude zase vydělávat.. A ještě z infowars:
    Informátoři z TSA a pohraniční hlídky upozornili Infowars, že Bidenova administrativa připravuje půdu pro úplné uzamčení pro Covid, které začne s postupnými omezeními, jako je maskování zaměstnanců TSA, již v polovině září.

    = Takže HYSTERIE 2.0 opět a zase: Vědci už vyzývají k návratu obličejových masek, protože vyvolávají poplach kvůli nové variantě COVID BA.6, která má „spoustu MUTACÍ.

  3. Može mi niekto vysvetlit čo sa stalo? Pred 10timi rokmi bol UKačko nadávka, mali poziciu cigana. A teraz ČSR, banderovcov si Čecho Slováci ubytovavaju doma, vedle sebe? Posielaju im peniaze? To neni možné, že to robí len psycho vlyv TV

  4. Kdyby Ukrajinci byli tak pracovití a šikovní, jak se nám vláda a média snaží podsunout, tak by Ukrajina vzkvétala. Což se po osamostatnění nedělo. Je to podobné, jako když Afričané dostanou svou zemi – všude jen bída, špína, nemoci a úpadek. Nechci tady mít ani Afriku, ani Ukrajinu!

Komentáře jsou uzavřeny.