Vlastenecká komedie? Martin Koller se zamýšlí nad tím, jestli jsou Petr Drulák a Jaroslav Štefec opravdoví vlastenci?


Martin Koller před nedávnem slíbil, že se zaměří na vlasteneckou scénu. Říká se, že když hoří, tak nekádrujme hasiče. Jenže nesmí hasit benzínem. Informace které uslyšíte v tomto dílu Paralelně možná nebudete chtít slyšet, ale nedá se nic dělat. Je potřeba mluvit i o nepříjemných věcech. někteří možná namítnout, že tím rozkládáme vlasteneckou scénu, ale položme si otázku, je opravdu jen vlastenecká?


Podobné příspěvky

3 Komentáře

  1. Už mě to začíná srát. Všude jen samá ukrajinština. V krámu, v práci, venku na ulici… Když něco provede čech, tak div neřeknou bydliště, jméno a příjmení. Myslim na mainstreamu. Ve zprávách. A jak je to cikán nebo ukrajinec, tak je diskuze vypnutá. To už se snad ani nedá nazývat dvojí metr. Ten rozdíl je na kilometry daleko.
    A vykulená čivava s vyhulencem mávají vlaječkama v homosexuálním průvodů. Kdyby se konal opak tzn. heterosexuální průvod a já měl na sobě kožený řemínky a prdel ven, tak mě zavřou….dvojí metr.

  2. Petr Drulák prostě přišel k rozumu a tu svou přitroublou minulost přiznává, což pan Koller bohužel
    vůbec nereflektuje. Důkazem je sám fakt, že Drulák začal být establishmentem perzekuován.
    Dnes je jednou z nejcennějších person kvalifikovaného odporu.

  3. Rozhovory a komentáře pana Kollera sleduji delší dobu a dá se říci, že některá jeho hodnocení jsou velmi trefná. Nicméně poslední dobou mám dojem, že začíná trochu „ujíždět“.
    Rozsah osob které napadl, napadá nebo napadne se zvětšuje geometrickou řadou aniž by takto
    napadení jedinci dostali šanci na obhajobu v Paralelně.
    Což může vyvolávat otázku, co se tímto sleduje …

Komentáře jsou uzavřeny.