|

Gender agenda – Jak probíhá indoktrinace? Podívejte se na dvě ukázky Česko hledá talent v rozmezí téměř deseti let.


Nedávno se konal další ročník festivalu Prague Pride, který opěvuje kromě homosexuality i dalších téměř 80 druhů pohlaví. Jakožto heterosexuál nemám nic proti homosexuálům. Pár normálních jich znám a v drtivé většině se za akce typu Prague Pride naprosto stydí. To že je přitahuje jiné pohlaví, nemají potřebu dávat takto na odiv. My heterosexuálové také neděláme průvody heterosexuálů. Mnoho z vás se ptá, jak je možné, že za posledních 10 let společnost tak indoktrinovala. Jak je možné že mladé generaci vymývají mozek několika desítkami pohlaví, z nichž některá jsou přímo absurdní? Že to dochází tak daleko že chtějí ve školách dokonce dělat společné záchody pro všechna pohlaví? Děje se tak díky bezstrukturnímu řízení.

Metody ovlivňování společnosti prostřednictvím médií velmi dobře popsal televizní dokument o průkopníkovi public relations Edwardu Bernaysovi. Byl to člověk, který například naučil Ameriku kouřit a který během necelých dvou let dokázal prostřednictvím médií vymýt Američanům mozek, tak že souhlasili s válkou a brali jí jako normální.

Dokument si můžete pustit zde:


Médiím, neziskovkám a vzdělávacím institucím se podařilo ovlivnit vědomí lidí tak, že jim tyto zvrácenosti přijdou nejen normální, ale dokonce jako něco výjimečného. Podaří se jim ovlivnit společnost i v případě zapojení do válečného konfliktu který není náš, tak jako se to podařilo Edwardovi Bernaysovi v Americe? Doufám, že to nedovolíme.

Red-PA


Podobné příspěvky