|

George Soros otevřeně vypráví o realizaci jeho plánu likvidace Ruska a dalších zemí.


Jistě jste nedávno zaznamenali informace o tom, že Open Society Fond George Sorose se stěhuje z Evropy a propustí 40 procent zaměstnanců. Hodlá George spáchat své dobro někde jinde a nebo jen naplňuje rčení o krysách opouštějících potápějící se loď?

Evropu dokázal destabilizovat úplně pohádkově. Možná, že by se dalo doslova říct, že splnil svoji misi. Vy, kteří pořád netušíte o jakou misi se ve skutečnosti jednalo, si poslechněte krátké video z jedné konference, kde se pochlubil a doslova na sebe práskl, jakou práci odvedl na projektu destabilizace Ruska a dalších východních zemí a nejen jich. Toto video snad ani nepotřebuje další komentář.

Red-Pa


Podobné příspěvky

5 Komentářů

  1. Dobrý den,
    G. Soros nejenom opouští potápějící se loď, ale zároveň se snaží zachránit si svoji vlastní kůži, a to se mu nepodaří. Boží mlýny melou, někdy pomalu, hodně pomalu, ale nakonec…. Fialo a Pavle, nechcete se přidat k vašemu vzoru a, pouze, vašemu bohovi a vypadnout, z tzv. vlády, z České republiky a z této planety! Nebojte se, nikdo vás nebude postrádat!!!

  2. + Mimo téma, jak jsem pár dní zpět informoval, kdy se má rozjet na podzim nový teror, tak už to začíná. Hollywoodský gigant Lionsgate znovu zavádí masky a „testování“ na přítomnost (hoaxu) kovid pro všechny zaměstnance. Lionsgate studio je aktuálně první, které tak tentokrát učinilo, s okamžitou platností požaduje, aby všichni zaměstnanci nosili masku na obličeji po celou dobu pobytu v budově, s výjimkou případů, kdy jsou sami v uzavřené kanceláři nebo na velkém otevřeném pracovišti.. NPŘIPOMONÁ VÁM TO NĚCO? Dejavůůů …..
    https://www.breitbart.com/entertainment/2023/08/21/covid-mask-mandates-return-to-hollywood-lionsgate-requires-employees-to-mask-up-submit-to-daily-testing/

    ŘEKNĚTE NE všem formám dalším tyranie COVID 2.0 !!!

    = Opakování roku 2020, který byl rovněž volebním rokem, je náhlé opakování strachu z kovid právě včas před volbami v roce 2024, které chtějí demokraté podruhé ukrást, přičemž kovid používají jako zástěrku? V USA se blíží volby – nebýt podvodů s poštou … hlasování, jak jinak chtějí demokraté (zlo) opět vyhrát?

  3. george soros patří do skupiny globálních psychopatů . je to nebezpečný demagog = psychopat .
    rád sleduji doktora hnízdila , ten to vysvětluje , jeho poslední video = https://www.youtube.com/watch?v=l86aP7t-TjU&t=52s . tady = to je americký info magazin , asi to nikdo tady nezná = https://stopworldcontrol.com/abuse/?inf_contact_key=aa807050b6e0c2b9571905967668d0e9842e902fbefb79ab9abae13bfcb46658 zastavte světovou kontrolu = je to anglicky = globální pedofilní psychopati . je tam i ůvod , krátké video = o obchodu s dětmi = sound of freedom = hlas svobody = osvobozování dětí .

Komentáře jsou uzavřeny.