|

„Jak přelstít ďábla“. To je rozhovor s Ďáblem, který by si měl přečíst (poslechnout) každý, kdo chce pochopit, jak funguje náš svět.


Jak přelstít ďábla? To je nejtroufalejší a nejpodnětnější motivační kniha od amerického filozofa úspěchu Napoleona Hilla, kterou napsal v roce 1938, hned po vydání jeho známého bestselleru „Myšlením k bohatství“. Ovšem od vydání této knihy bylo tehdy upuštěno, protože byla na tehdejší dobu až příliš kontroverzní.

Na světě máme dobro a zlo. Dobro je většinou zosobněno bohem a zlo ďáblem. Představte si, že byste opravdu potkali ďábla, tedy tvůrce všeho zla zde na planetě a on vám osobně prozradil, prostřednictvím jakých nástrojů ovládá tento svět. Ba co víc! Vy byste z něj dokonce vymámili tajemství, čím ovládá drtivou většinu lidí na této planetě, ale hlavně, jak se z jeho vlivu vymanit. Není to zas tak složité, když víte jak na to. Tato kniha nabízí neuvěřitelně poutavý a přesný vhled, jak jednoduše svůj osud odevzdáváme negativním myšlenkám, pasivnímu přijímání všeho co se děje a fyzické bolesti, a označuje největší překážky kterým čelíme při dosahování osobních cílů. Jedním z těch cílů může být i změna systému. Těmi největšími překážkami jsou strach, otálení, hněv poraženecké pocity.

Pojďme si teď poslechnout prvních pár minut rozhovoru s ďáblem a uvidíte, že si většina z Vás najde čas a tuto knihu si poslechnete celou. Je až s podivem jak dokonale popisuje veškeré techniky dnešního systému, který nás svazuje prostřednictvím dogmat, ovlivňuje prostřednictvím médií, manipuluje propagandou a rozbíjí naší pozornost a koncentrovanost na důležité věci a cíle. Uvidíte, že po poslechu této knihy budete o krok blíže změně, protože budete všichni vědět jak přelstít ďábla.

Pamatuji si, že když jsem onehdy tuto knihu četl, tak jsem se divil jak je neuvěřitelně nadčasová a jak se mnoho věcí, které jsou v ní napsány plní. Také jsem se divil vsuvce o Rockefellerovi. Až budete knihu poslouchat a narazíte na část ve které Napoleon Hill zmiňuje Davida Rockefellera v souvislosti s výrobou léků, tak ta tam prý byla podle některých pramenů vložena později. Je fakt, že i mě tam neseděla a vysvětloval jsem si to tak, že ve 30 letech nejspíš musel John David Rockefeller alespoň chvíli páchat dobro. Vzhledem k tomu, že tato kniha vyšla až 70 let po smrti svého autora a že rozhovor s ďáblem, tedy s těmi kteří ovládají tento globální systém již po staletí je naprosto nadčasový, uvidíte jak přesně sedí na současnou dobu.

Děkuji také muži jménem Daniel Pohl, který tuto knihu nedávno ze své iniciativy namluvil za skvělou práci. Máte-li čas, poslechněte si audioknihu celou ale jestli ne, tak rozhovor s ďáblem začíná na 1hod a 20 min. nahrávky. Pan Pohl namluvil knihu jako čtení na pokračování, které najdete na YouTube i po kapitolách. Odkaz zde je na celou nahrávku:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=DYL_DhkuDQ4&list=PLZ-ciNwXMfp7MMmEhjdJoYg6ypOPHYkwY&index=29&t=12848s

Red-Pa


Podobné příspěvky

Jeden komentář

Komentáře jsou uzavřeny.