Je PRO vlasteneckou stranou, nebo jen „systémovou“ opozicí? Vlastenci jsou rozladěni z vystoupení Petra Vacka na TK PRO


Za následující slova mě možná budou někteří z Vás kamenovat, někteří možná odhlásí odběr kanálů Paralelně, ale k čertu s tím. Paralelně nevzniklo kvůli tomu aby od vás dostávalo lajky, ale aby lidem otevíralo oči a hledalo pravdu a cestu. Když jsem ve středu 28 srpna sledoval tiskovou konferenci politické strany PRO, nestačil jsem se divit. Na jedné straně dělá Jindřich Rajchl rozhovor se Scottem Ritterem, americkým vojenským analytikem, který mluví o tom, že kolektivní západ ovládaný Američany nás kdykoliv obětuje ve prospěch svých zájmů a na druhé straně jeho kolega Petr Vacek řekl na tiskové konferenci pořádané k zářijové demonstraci, že jsou stranou „západních demokratických hodnot“.

Jaké západní demokratické hodnoty, jejichž je zastáncem myslí Petr Vacek? Green-deal? Gender? Woke culture? Multikulturalismus a další? Vždyť se proti nim v zápětí vymezuje.

Dále řekl, že z „východu“ k nám přišlo vždy jen utrpení, drancování, bída a ponižování.

Kdyby nás v roce 1945 neosvobodila rudá armáda, kdy při osvobozování Československa přišlo o život přes 140 tisíc Rusů, tak tady dnes nejspíš Petr Vacek nestál, protože by nacistický teror možná nepřežili ani jeho rodiče. To, že se realizace komunistických ideálů moc nepovedla, to víme, ale přesto byla naše republika za komunismu naprosto soběstačná, patřily nám výrobní podniky, byli jsme schopni vyrobit i jaderné elektrárny, turbíny, stavěly se přehrady a infrastruktura, vyváželi jsme naše výrobky a potraviny. Postavily se byty pro občany a v zásadě jsme neměli dluhy. Jak jsme na tom dnes? Dnes si koupíte polské křehčené kuře v německém supermarketu a zapijete ho francouzskou vodou z kohoutku. Vše je rozprodáno, vše je v cizích rukou a my se neustále hlouběji zadlužujeme právě ve jménu „západních“ hodnot.

A ještě jedna věc mě překvapila. Všichni víme jakou podlost vláda udělala, když schválila okupační smlouvu z Američany. Petr Vacek se k okupační smlouvě vyjádřil, že jsme si měli vyjednat „lepší podmínky“. Okupační smlouva je zlo, které je potřeba odmítnout a v první řadě neměla ani vzniknout a ne se snažit si vyjednat lepší okupační podmínky.

Předseda PRO Jindřich Rajchl tvrdí, že na Václavák mají lidé přijít kvůli sobě, a ne kvůli němu. Jenže říká, že díky tomu, že lidé přišli na Václavák, tak mu tím dali mandát, aby byl mluvčím vlastenecké scény. Co je vlasteneckého na tom, co řekl jeho kolega Petr Vacek včera na tiskové konferenci? Jindřich Rajchl také tvrdí, že ten, kdo nedorazí na demonstraci, je spoluzodpovědný za to, co se v naší zemi děje. Ne Jindřichu, nedělej nás spolu zodpovědné za to, že nepodporujeme západní hodnoty, že nesouhlasíme s tím, že z Ruska přišlo jen zlo a že jsme proti okupační smlouvě. Vím, že mě za to vy, kteří stojíte pravidelně každou neděli v šest večer na Rajchlově profilu na značkách budete nejspíš nenávidět. Že o mě budete mluvit jako o agentovi který všechno rozkládá, stejně jako teď někteří plivou jedovaté sliny na právníky z PRO Libertate, kteří se rozhodli ze strany PRO odejít s tím, že důvodem byly dlouhodobé neshody s prezentací strany a jejím směřováním.

Zkuste zapojit své kritické myšlení. Chcete to od těch, kteří podporují Fialu, tak myslete kriticky všemi směry. A ještě něco. Jindřich Rajchl říká, že je potřeba urychleně vyměnit kapitána na potápějícím se Titaniku. Jako jachtař vám říkám, že vyměnit kapitána na potápějící se lodi ničemu nepomůže. Nejdřív je potřeba ucpat díry a vyčerpat vodu z podpalubí. A kdybych to měl říct slovy Rajchlovy fotbalové terminologie, tak výměna hráčů na hřišti, bez změny pravidel hry, hru nezmění.

Red-PA


Podobné příspěvky

10 Komentářů

  1. Jedna věc, co říká Rajchl, je tady krásně vidět. Opozice se mezi sebou bude pomlouvat, hledat jakékoli chyby na druhých. Tím si sama hází klacky pod nohy.
    Bohužel nehledáte společné názory. A tím jen velmi nadšeně rozdělujete lidi, kteří jdou proti vládě.
    Proti vládě se dá jít různými způsoby. Ne jen těmi, které hlásáte vy.

  2. Zkuste si raději argumentovat s PRO osobně. Takovýmito komentáři můžete vnést chaos a domyslet si něco, co řečníci třeba řekli nepřesně a mysleli to jinak, než si myslíte vy.
    Už se takto sklouzává k staré situaci, spor Havel vs Vrábel.
    Pamatujete, jak tento spor posílil opozici?

  3. Ano, tak to je! Vše je pouze řízená opozice, protože: VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOU DIVADLEM!! Všechno to jsou srá*či ..

    A ano, kdyby nebylo Rusů v 1945, hodně by se z nás nenarodilo. Že je něco ruské, neznamená, že je to debilní. Zdá se někomu např. ruská Mendělejova tabulka prvků debilní? Nebo ruská Ciolkovského rovnice? Nebo Čajkovského muzika? Nebo jaderné reaktory v českých jaderkách a jejich palivo? Nebo samotná ruština?

    SLÁMA U KRAVÍNA! Ještě by si sama okrajina vyzvednout svoje další ukry „rozlité“ po jewropě, je jich tu jak sra*ček, všude.. Do dalšího mlýnku na maso, za propagandu! Stejně tady potkávám jen samé zmalované umělé kur*vy od pohledu, kolem nich děcka, plno nadržených týpků.. A o těch vyžraných ukro pra*sat, parazitujícím na systému, raději nepíšu. A jsem zvědavý, jak dlouho bude trvat, než praskne vlastně to, že nejen tyhle, ale všechny další zločiny páchá vlastně okrajina sama, vlastním lidem! Tady ale ukro-fialovenkova junta stále jede HEMEROIDŮM SLÁVA!!

    No, já dnes 10.8. s dětmi oslavil „návrat létního počasí“ ohněm – u řeky v lese (vykopal díru, sehnal kládu, samo nacucanou vodou – vážila cca 60kg+ k sednutí, tu překryl plachtou, ale co bych pro své děti neudělal):
    https://i.postimg.cc/ZqjmDLBb/kotasspekacek.jpg

    Vzhledem k masivním chemtrails + řízení počasí uměle a všude kolem nás, to dnes vypadalo tak na půl, no, ale, lepší to už asi nebude, vopičáci stejně hlavně civí do mobilů, viz:
    https://i.postimg.cc/ZqgmS5c2/chemkotas1.jpg
    https://i.postimg.cc/PJnkCV0M/chemkotas2.jpg

  4. Dobrý den,
    souhlasím s Jirkou Havlem, že strana PRO není žádným řešením. Ba naopak, tato strana jenom nahrává těm, kdo skutečně vládnou v České republice. Pokusil jsem se s PRO argumentovat osobně, ale odmítli se mnou komunikovat, i když jsem je vůbec nekritizoval, pouze jsem jim poslal pár otázek. Otázky se jim moc nelíbili. Mimochodem jsem se také zeptal, kdo je hlavní sponzor strany PRO!!! Pokud strana, která chce zastupovat všechen lid v České republice, nezodpoví tuto velmi zásadní otázku, potom nesmí počítat s mojí podporou.
    To, že se někdo objeví na Václaváku a zakřičí tam do davu pár prázdných hesel a slibů, tak to ještě neznamená, že tato strana za nás bude bojovat. Je to jenom další politická strana, nic víc.
    Nepůjdu na Václavák podpořit tuto stranu. Proč? Moje rozhodnutí nesouvisí s videem pana Havla, ale je to čistě moje rozhodnutí, protože jsem se snažil zjistit, co možná nejvíc o straně PRO, kdy jsem jim položil asi 20 otázek a oni mi neodpověděli ani na jedinou, a do emailu mi pouze poslali odkaz, kde si mohu najít program „spanilé jízdy“ pana Rajchla, a to jsem od nich opravdu nechtěl. Pan Rajchl není žádný král, že se vydává na „spanilou jízdu“ a už vůbec není žádnou budoucností České republiky, alespoň v mých očích.
    Promiňte, ale dovolil jsem si použít kritické myšlení.
    Jenom, abych vše uvedl na řádnou míru. Nekritizuji stranu PRO, ale její chování! Nebudu proti této straně bojovat, ale v žádném případě ji nepodpořím!
    A pokud je strana PRO pro opravdovou demokracii, potom musí být velmi rádi za tento můj komentář, protože jim jenom pomůže při jejich rozvoji.

  5. Pokud nebudete mít kapitána, který dá rozkaz ucpat díry místo stávajícího vrtat další. Tak si tady maximálně můžeme stěžovat a nasazovat holínky a bavit se je já stávající kapitán špatný. Rajchl je nyní asi jediný kdo toho kapitána dokáže legitimně sesadit.
    Já aspoň o nikom jiném nevím.

  6. Pan rajchl zklamal na cele care…. Prosim pekne, to neni cervena linie putina. Ta se da peekrocit 100x…. Kazdy normalne myslici cech pochopil, ze rajchl se vidi u koryta bud vedle fialy, a nebo nejlepe bez predsedy vlady fialy. Hlavne se tam dostat.

  7. Rajchl zklamal, Vacek je od pohledu hajzl a fašista jako prase. S tímhle nemůže přeci normální člověk souhlasit!
    Lidé si musí vládnout sami, bez politiků a lotrů, kteří si hrají na vlastence a přitom to jsou zrádci a kolaboranti.
    Myšlenka je, že budoucnost patří dětem a ne politikům!

    1. Od března 23,kdy jsem byl na páně rajchlově demonstraci jsem pochopil,že budoucnost opravdu patří našim dětem.
      mladých tam bylo minimum. na procenta bych řekl do 10% maximálně. No a co z toho?? odhaduji jasný total control v poměrně krátké době. dnešní mladí se zajímají jen o hamburgery, počítačové hry, vydělávání peněz, aby si mohli koupit ještě horší nové auto.
      občany,kteří vědí, „co sere pes měkkého“ najdete brzo jen na vesnicích daleko od pupku světa (prahy a brna)

Komentáře jsou uzavřeny.