|

Komedianti v politice! Martin Koller opět strhává růžové brýle. Ani hlas těm, kteří jsou pro EU a NATO!


Máme vůbec nějaké vlastence, nebo jen bandu komediantů? Martin Koller opět natvrdo napříč politickým spektrem. Je na čase pochopit, že ať zvolíme téměř kohokoliv, volíme Andreje Babiše.

V druhé části rozhovoru vás čekají komentované události posledních dní.

Red-Pa


Podobné příspěvky

11 Komentářů

  1. Promiňte, jste jako dvě drbny na pavlači, mícháte gatě s baňama, vše na všech negativní, nálepky, tvrzení bez vysvětlení a důkazů. Dr Rajchl je špatný, protože nechce spolupracovat s Putinem, Hašek měl 28 funkcí, ten byl to, tamten ono…Všichni jsou špatní. Jandejsek špatný, jedině Alexandr Vondra…
    Kalousek vysoce inteligentní… Pro psychiatra inspirující debata s pithistickými rysy.

    1. Klidně žijte ve sladké nevědomosti, volte šašky a pak stále bědujte, jak je váš život víc v háji. 🙂👍

    2. IRONSIDE ,MATE PRAVDU TI DVA BY TU MELI BYT S NAMI VE FORMACI SV tj.Spolecnosti Volčú.

      Možná si myslí,že jsme banda blbcu,které politici vykradou a pak ve válce dají pozabíjet.
      Řekla bych,že chtějí,aby jsme si to vysvětlili sami a taky jako SV sami poradili.Ten Koller to totiž vysvětluje po lopatě a říká ve skutečnosti toto
      1.
      Neexistuje ani pravice a i levice a není tu tedy žadna formace ani politik ,která voliče opravdu chce zastupovat.
      2.
      Ta Kačenka z KSČM je nejen organizační Nemehlo,její strana se živi prodejem lukrativních nemovitosti,které ve skutečnosti mohou stále patřit nám lidu.V EU NEVYŽEBRALA ani cent pro huť strejdy Kottfalda a tak huťaři dostanou od kapitalistu kapky a jejich žluté odbory si raději zvolí znovu Aspen institute pana Rothschilda.
      3.
      Neexistuje žadna KONTRAIDEOLOGIE,kdy boháči zpozorovali obrovskou díru v učení pana soudruha Marxe a okamžitě ji přeměnili na nás vládní NEOMARXISMUS a porouchaný předseda z Brna se zmocnil vlády neboť Pražáci už nejsou co to bývalo a nasadili si do hnízda vesnickou kukačku,která vyhrála své tituly v tomhle.
      Je to však mega mírotvorce,protože nebude ocel na tanky a tak brání válce Ukrajině s pomocí Kačenky,která se stala podporou KOZY

      Další dukazy mohou pokračovat ale uvařila jsem si zrovna ostry madarsky guláš a dám si i papriku,takže čemu nerozumíte tomu se musíte ptát a tak tu nebude mrtvol ale živo a diskuse jak parník.
      No ni?
      AzKSH

  2. VŽDYCKY,KDYŽ SE OBJEVI KOLER SE CELA RADA VOLICÚ PROHÝBÀ SMICHEM,

    Je to vývar čiste pravdy a i když toho věrozvěsta pravdy zavřou, pujde z basy rovnou na ministerstvo.
    Dovede tak fascinoványm zpúsobem jít do nerva a smolit celou vládu ,že zasluhuje obdiv.
    Lze mu jen vyčítat,že bohužel mu nikdo neřekne,že nemá Plán Národní Záchrany jako máme tady my,vykvét elity lidových komentatorů,kteří i prý publikují možná za 8 275 752 pěkně odpálených voliču,kteří se ani za 35 let vlády ***dřistalistu ***nenaučili opravdu,ale opravdu*po americku* dosahovat svých zájmu a cilu.
    Zubozeni volici si furt myslí,že když si budou i tady stežovat jak jim kapitalismus bez skrupulí kroutí krk, že to za nich kdosi,no kdosi neznámý ,vyřídí a bude blaho!
    Odpovím jedním sprostým francouzskym slovem,které se ozvalo ze čtverce Napoleonovy gardy** MERDE** a hned poté se rozestoupila zeď vojáku na druhé straně a odhalila děla,které rozsekaly čtverec gardy na faširku.
    A to se moji milí voliči stane i vám,když se budete dělat hloupí,že neznáte slovo SOLIDA T\ RITA pod zvlastni značkou programu PNZ.
    Proto nám vylupkum opravdové demokracie nezbývá, než přát vám všem nili domorodci šťastnou cestu do pekla digitálního koncentráku ,no ni pacani?

  3. Pane věřil jsem, než jsem se poučil. Jste bohužel jen mluvka, staňte se vůdce byť tlupy lidí. Takto dokáže vysvětlovat pravdu každý stý člověk.

  4. Martin Koller a pan Havel jsou naprosto skvělí. Vůbec se nedivím jejich pesimizmu. Koho volit do EU parlamentu konečně pan Koller řekl, ale stále mlčí k našim parlamentním volbám. Když jsou všichni nevolitelní a ti volitelní se do parlamentu díky médiím sotva dostanou tak co tedy dělat??? Já osobně půjdu vhodit lístek pro ANO protože to je alespoň naděje že další roky tam nebude tato sebranka! I když korespondenční volby to mohou změnit. Nezlobte se na mě, ale méně mne bude stresovat Babiš ve vládě než současný ukrajinský premiér Fiala.

    1. Anno z KSH: Klidně žijte ve sladké nevědomosti, volte šašky a pak stále bědujte, jak je váš život víc v háji. 🙂👍 Dokud nás budou oblbovat komedianti, kteří si hrají na vlastence, tak se budeme točit neustále v kruhu.

      1. Nicku Paralelné,
        Vaš komentář je nejen nesrozumitelný,on je o ničem.
        Napište co by jste konkrétně dál do Programu voliču podznacku PNZ tj Programu Národní Záchrany no ni?💥🐓🤩💇

    2. Nic z toho co pan Koller řekl jste nepochopil, je to bývalí diplomat a má informace z první ruky a jestliže říká, že Babiš je podvodník, potom nechápu jak ho můžete volit,s takovými jakou jste vy to fakt vyhrajeme.

  5. Zdravím monarchisty ,
    nebojte se napsat váš program,jak prosadit ten monarchizmus místo toho nesrozumitelného bubláni.
    Radši tu napište jak si monarchisté poradí s kapitalisticky. plánem CBDC a co vlastně chtějí,vypadá to jinak,že nevíte vo co de .No ní?🙋🐓🇨🇿

  6. Trochu pravdy o tom, že ten děda v Bílém domě ani o ničem nevěděl asi máte. Koukl jsem na zahraniční tisk a jediná zprava v zahraničí byla, že ten děda při tom projevu pana F. zadřímal. Samozřejmě o tom zdejší tisk vůbec nepsal. Víc starostí mi dělá ta jiná instituce CIA. Ta, která je např. zodpovědná za odstranění p. Kellnera, aby nebránil svým placeným politikům v rozletu v přípravách na válku z Ruskem.
    Tam nevidím nic dobrého.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *