| |

Jan Baránek – Argumenty proti CO2 fašismu, pro všechny se zdravým rozumem. Co je Aliance za zrušení Green dealu?


S předním slovenským analytikem a politologem Jánem Baránkem jsme probrali několik aktuálních témat, které mají jednoho společného jmenovatele CO2.  Necháme se terorizovat, nebo zvítězí zdravý rozum?

Co je Aliance za zrušení Green dealu?

Video ve kterém ředitel CNN přiznává že covid nahradí klimatická agenda najdete zde: https://otevrisvoumysl.cz/1-cast-cnn-reditel-priznava-ze-se-venovali-propagande-k-odstraneni-trumpa-z-funkce/

Red-Pa


Podobné příspěvky

8 Komentářů

  1. KDYŽ POZORUJI TAKOVÉ DEBATY. TAK SE DOMNIVAM VIDET CHOZENI OKOLO HORKÉ KAŠE

    a nic z toho konkrétního nevznikne
    .Chybí udeřit hřebík na hlavičku a je to pořád dokola.Nebojte se mi drazí voliči,schovam vás všechny pod svoje křidélka a dám vám všem naději, že si i pan Havel jednoho dne všimne,že existuje jen jediná síla tj MY SV a republiko div se ,máme i dokonce prvni PNZ tj Program Národní Záchrany,ale ouha voliči pobouchani GR televize i pujdou plnou parou pod metodu CHUCPE ,tedy do otroctví CBDC a nebude v republice nikdo,(kromě pana Kollera ),který se je bude pokoušet od toho odradit..
    Bude to mít bohužel marně,protože Česko bylo speciálně vybráno jako národ tvrdych dubovych hlavktere skonč zas v TEMNU ( středověku) a hotovo.No ní?

  2. KDYBY MOHLA NAVRHLA BYCH MLADYM PROGRESIVNIM PIRATUM OPUSTIT MAMA HOTELY

    a objevit se tady v diskusi s videí ,které produkuje naš člen SV mladý dobrodruh a moderní světoběžník DAVID DROBIK,který je nyní v AMERU,vydělává,tam,aby se uživil nejméně 120 000 CZK měsíčně ( v přepočtu )má pod sebou 20 pěkných děvčat a každá má svou vlastní firmu,bydlí teď se svou přítelkyní AMADOU v Kalifornii a ukazuje naším kavárenskym silám cestu ,jak dostat různé víza do Ameriky,,kde je blaze viz jeho videa.
    Byl s Armádou dokonce představit ji rodičům v Praze, kde vlezl do sídla komunistu a dal si ve středu knedlík v jejich kantine za starou cenu prý 99,korun,.
    Taky byl nakupovat v Kalifornii,kde v jednom magazínu vše stojí 1$ a pak zajeli oba nakoupit do domu, kde nakupují jen BOHAČI.
    Tak na příklad čipsy,které koupili za dolar tam staly 29,39 $ a Amada tleskala nadšením.
    Tak se ojí milí pacani tady mezi námi elitou lidových komentatorů objevte MÚŽEME společně šrotovat to Česko pochodem institucemi a já nemusím zas všecko dělat sama, vymyšlet tu správnou KONTRAIDEOLOGII ANTINEOMARXISMU.No ní?

  3. Pane Havle ja probudil v dobe covidovych opatreni 4 lidi, byl jsem na dvou demoskach. Potkal jsem hromadu hlupaku vzdelanych i nevzdelanych. A cele je to jenom o tom, zda mate a koukate na televizu. Kolik lidi je ochotno televizu nepouzivat. No je nas malo. Mladez „fosily“ – nas, neposloucha, ba ani nevnima.

    Obavam se toho, ze jak se tu zatim propaguji a prosazuji potraty, tak se casem budou propagovat eutanazie drive narozenych jako duchodova reforma a nase mladez tomu bude tleskat. Budou hloupi tak, ze si nebudou pripoustet, ze je to ceka taky.

  4. MATE PRAVDU p.BOGOTA,DAV JE ŘIZEN JEN 6 PRIORITSMI BANKSTERU A P.HAVEL O TOM MLČI

    První priorita je
    Pokud chceš zvítězit nad svými nepřáteli (to jsme pro stávající politiky my jejich voliči)musiš oblíbit nejprve jejich děti.
    Ony neví,že 6 priorita je válka a proto skočí na lep ideologii Neomarxismu a vykradou jim peněženky CBDC na plech.
    Káva nechává obrovskou stopu a proto jim zavřou i kavárny,když společně s námi Sjednoceným Voličstvem nevytahnou do boje za PNZ,kde je prvním postulátem ZMÉNA REZIMU a 4 postulátem je zrušení funkce GR televize nebo aspoň rozdělení jeho lupu koncesionářských poplatku fifty fifty a my elitní SV tj Společenství Volicu už svoji pluku dáme na skutečnou televizi ABJ kde paní Bobošíková káže Aby Bylo Jasno.
    O tom PNZ fialové okurky nechteji diskutovat bo by to byla fajná ne tajná bomba,no ni?🤩🇨🇿🙋

  5. Agenda CO2 je založená na zreteľne viditeľnom prvku. Sú to tí zapredaní idioti, ktorí šíria túto agendu namierenú proti nám. Tých stačí zlikvidovať a na celej planéte nastane pokoj.

  6. P.HAVEL JEŠTÉ VE SVYCH ČLANCICH NEODHALIL ZLE METODY SATANISTU ,KTERE REZIM MÁ

    Ono nestačí,že naše tajné služby se houfují v AMERU,kde jim nalejou do hlavy prý nové objevy atomových bomb v IRANU,,brzké uzavření prulivu HORMUCZ ,prý přílet vojáku z AMERU do kasáren, kde nahradí naše vojsko,které prý pujde do Ruska atd.
    Co voliči neví,je ,že oblbování režimem zasahuje i do našeho skvělého lidového písmáka pana D.S.Vidlaka,který plným tempem kritizuje režim,ale je to jenom **NA OKO,**neboť si tam angazoval drába režimu,který má za úkol cenzurovat cokoli se mu nelíbí a jmenuje se přezdívkou prý Adolf Nuland.
    Tak se ho kdosi ptal proč ho maznul a on odpovídá
    Tebe bych maznul i kdyby jsi napsal Pythagorovu větu správně a viš proč PROTOŽE MOHU!
    Tak jsem musela změnit Nick na *SLOVO Řady volicú*,neboť on jako první pochopil co znamená PNZ pro zvolenou vládu a okamžitě to PNZ zamazal ,protože obsahuje hned v prvním članku požadavek na ZMENU režimu a já duveřivá osoba jsem v to v tom Vidlakovu navrhla dokonce JAK a to byl můj konec,okamžitě jsem byla tam i cenzurou upečená jako pan HUS a dostala přízvisko HUSITKA.
    Tak nevím,zda ten středověk v republice už nezačal nebo co nebo jak.🙋🇨🇿🔔💥

  7. SV Síla Voliču si NESMI UVEDOMIT SVE OHLUPOVANi!Sataniste TOTIŽ MAJI SMLOUVU s PEKLEM.

    Pan Satan a to vám všem něco ďabelskeho musím OPAKOVANE prozradit ,si totiž v té vládní smlouvě s*** dřistalisty*** stanovil jak možná síla SV neví,jednu jedinou podmínku,přičemž po jejím splnění se těm vadné zvoleným darebákum dovoluje samé zlo.
    Mohou rabovat republiku zrušit ji ,krást dvě třetiny příjmu ohlupenym voličum,kteří ani neví JAK ,řídit je 6 prioritami tajného řizeni a nakonec je metodou CBDC okrást o všechny peníze a jejich domky ,ještě že socialismu a nakonec je pozabíjet( za své zvolení )ve válce atd.
    Ta podmínka je opakuji dokola ,že Společnost Volicu se nesmí dozvědět jejich špinave metody,jinak obrátí pan Belzebub ostří svého jedovatého kopí proti svým a pak bude v pekle ráj,neboť čerti jak se domnívám ,budou prý pak šibovat přesčasy.
    Takže pozor,kritika režimu NENI a NIKDY nebude řešení ,je to ve skutečnosti pochvala zla,které je cílem vlady.
    Voliči si tak ve skutečnosti ani neuvědomují opakuji ,že je to vlastně pochvala ďábelských Satanistu za realizaci destrukce a zničení republiky jejich ideologii NEOMARXISMU,kterou si banksteři přizusobili jejich potřebám budování digitálního koncentračního tábora, pro VSECHNY domorodce a ti ani nezpozorují že musí brzy všichni platit poplatky na jejich komíny jako náhradu místo středověkých ODPUSTKU.No ní?

Komentáře jsou uzavřeny.