Ukrajinská ofenzíva nesplnila očekávání USA. Taiwan může být další rozbuškou na světové šachovnici. Niger se osvobozuje od kolonizátorů.


Ačkoliv to v mainstreamových mediích vypadá, že je okurková sezóna v plném proudu a na hlavních stránkách novin vídáme hlavně články o tom, jak nešlápnout v moři na ježka, jak si upravit příčky v rodinném domě a kam na cyklo-toulky českou krajinou, západní média řeší daleko důležitější věci.

Bezpečnostní situace se začíná měnit na Africkém kontinentu. Rozbuškou byl puč a svržení Mohamada Bazouma z čela Nigeru. Tato loutka dosazená západem přišla o moc a s ním přišla hlavně Francie o laciný uran a další komodity. Niger je příkladem další kolonie, o kterou Francie po Mali přišla. Mali a Burkina Faso se za Niger postavily a tichou podporu daly Nigeru i další africké země.

Čína pořádá námořní cvičení a USA mají obavu, že si vezme zpět Taiwan. Proto jedná americký kongres o penězích na vyzbrojení Taiwanu a zdá se že západ nebude vědět, kde dříve hasit. Jedná se o zcela nesouvisející události, nebo je to taktika spojenců BRICS, jak vysílit USA?

Martin Koller poskytl pro Paralelně svůj analytický pohled na současnou geopolitickou situaci, ale i na situaci v naší kotlině. Ta je zmítána politickými ambicemi současných i minulých politiků ať těch parlamentních ta mimoparlamentních opozičních stran,.

Co máme konkrétně dělat, abychom se zbavili zaprodaných a zkorumpovaných „slouhů cizáků“ a konečně mohli změnit systém? Poslechněte si celý rozhovor.

Red-PA


Podobné příspěvky

3 Komentáře

  1. Výborné video, díky.

    Dodám, že EU „organizace“, která ukázala, že jde spojit fašismus s komunismem, odsoudila Niger za údajné „potlačování médií“. EU podporuje a schvaluje zákazy všeho, co zpochybňuje propagovanou politiku, dále zakazuje názory a nepohodlné pravdy a tvrdí, že tak činí na „ochranu svobody slova“. A bude v budoucnu dělat ještě více, aby potlačila pravdu, umlčela opozici a skryla nepohodlnou realitu před každým, kdo žije na jejím území..
    Poznámka: Macronovo dupání nohou k tomu, co se děje v Nigeru, vysvětluje tím, že Francie, která je závislá na jaderné energii, získává svůj uran z Nigeru.

    Jo a nejhloupější mírová jednání na světě právě probíhají v Saúdské Arábii, kde se na mírový summit s cílem najít řešení konfliktu mezi Ruskem a NATO (pardon, mezi Ruskem a Ukrajinou) sjelo 40 zemí.

    Ať nezapomeňte se podívat na „Fall of the Cabal Part 27: The World Economic Forum – The End of Homo Sapiens“
    = Je to mrazivé shrnutí toho, co pro nás nemocní bastardi z WEF plánují.

    Jen tak na okraj, podvod se změnou klimatu je založen na předpokladech a počítačových modelech. Jsou to přesně ty samé chybné metody, které byly použity k tomu, aby nám řekly, že (falešný) kovid bude globální a zabije miliony lidí a způsobí chaos.
    Takže nám tu asi začíná jakýsi REBOOT STRACHU: „Zdravotní experti“ (a CDC už tvrdí), že případů kovid opět přibývá :))

  2. Dobrý den,
    je vidět, že máte přehled o situaci, jenom se držíte zpět v určitých detailech, ale vzhedem k tomu, že velká většina populace není připravena, tak vás naprosto chápu že se držíte zpátky.
    Kdyby záleželo jenom na tzv. Vládě České republiky, tak už na Ukrajinu dávno Fiala a Pavel poslali oněch zmíněných 350tisíc „mobilizovaných“ chudáků, aby tam padli za „vlast“ a za „demokracii“. Udělali by to, aby se zalíbili a vlezli do řitního otvoru těm monstrům, které jim poroučí. Fiala a Pavel jsou většími otroky, než si vůbec dovedeme představit a nerozhodují vůbec o ničem, ale absolutně o ničem.
    Nemá žádný smysl polemizovat o slovech, která říkají a o tom, co dělají, protože to není z jejich hlav. Kabal si momentálně vybírá takové loutky, které jsou ještě poslušnější než ten nejposlušnější z poslušných, kterým byl sám „velký“ Leonid Brežněv.
    Neočekávejte, že nás tito blázni, psychopati a monstra zachrání, neudělají vůbec nic, jsme jim u prd…, většina z těchto politiků nás považují za „useless eaters“ (vyžírci k ničemu), chtějí jenom svoje peníze a drogy!!!

  3. + Ještě k okrajině: Ukrajinec dívku svázal, znásilnil, pobodal ..
    https://www.krimi-plzen.cz/a/znasilneni-2023-08-09-111657/

    „Vypátrat se ho podařilo po několika hodinách, kdy byl zadržen a umístěn do policejní cely. Mladík, podle našich informací se skutečně potvrdilo, že šlo o Ukrajince, byl poté obviněn z několika trestných činů.“

Komentáře jsou uzavřeny.