|

Hází USA Ukrajinu přes palubu? Nová ohniska možného konfliktu Taiwan, Niger! Mainstream mlčí jako o život.


V bílém domě po spackané Ukrajinské ofenzivě, při které Rusové zlikvidovali výstavku válečného šrotu západních zbrojních společností a při níž nesmyslně padlo několik desítek tisíc ukrajinců pochopili, že Ukrajina proti Rusku nemůže vyhrát a proto předloží Kongresu návrh, aby byla část zbrojního rozpočtu pro Ukrajinu přesměrována na vyzbrojení Taiwanu, kde situace dramaticky eskaluje a Čína prý chystá invazi. Alespoň tak o tom píší Financial Times. Ano slyšíte dobře. To jen u nás média neustále propagandisticky píší o Ukrajinských vítězstvích. Nezapomeňte, že hlavním nepřítelem Ameriky je stále Čína.

Další zásadní geopolitickou událostí je vojenský puč v Nigeru o kterém naše média také prakticky mlčí. Západní země totiž v průběhu let vytvořily v zemi teroristické bojůvky a potom obratem nabídly vládě Nigeru vojenskou pomoc na ochranu před teroristy! Výměnou za to západní těžařské firmy plundrovaly a okrádaly zemi! Francouzští těžaři prodávali na světových trzích tunu uranového smolince za 218 dolarů, ale Nigerská vláda z toho inkasovala jen 11 dolarů, tedy jen 5% tržeb!
To je jeden z důvodů, proč v Nigeru došla lidem trpělivost a spolu s armádou se postavili proti západním kolonizátorům. Francouzští těžaři obratem pozvali do Nigeru západní kavalerie na svoji ochranu. Za Niger se postavila například sousední Mali a Burkina faso, které se po vlastních převratech rovněž přiblížily Rusku.

Podle agentury AFP v Nigerském hlavním městě Niamey skandovali někteří z protestujících před francouzským velvyslanectvím hesla “Ať žije Rusko“, “Ať žije Putin” a “Pryč s Francií“. To je možná také jeden z důvodů, proč se o tom v našem oficiálním zpravodajství nedozvíme ani slovo.
Mapu států které již s Ruskem podepsaly smlouvu o vojenské podpoře najdete ve videu. Rozložení světových sil se nám mění před očima a pouze v naší zemi žijeme v informačním temnu.

Kolektivní západ stojí před třemi ohnisky, které bude muset hasit. Proto se Ukrajina posunula na prioritách USA až na poslední místo. V Kyjevě je z toho hotový poprask a mluví se o zradě! A jestli v Nigeru vypukne válka, USA odsunou Ukrajinu úplně!

Schyluje se Taiwanu a na africkém kontinentu ke střetu, který může mít nedozírné následky.
Celou situaci rozebereme podrobněji zítra s vojenským analytikem Martinem Kollerem v rozhovoru na Paralelně.cz. Nenechte si ho ujít.

Red-PA


Podobné příspěvky

4 Komentáře

  1. Ani se nedivím, že Yankees už jsou tak retardovaní. Vždyť se stačí podívat, kamkoliv strčí ten svůj rypák všude přes něj dostane. No asi je to stále málo, potřebují nakládačku z které se už nevzpamatují, už by bylo na čase aby si mohl zbytek světa oddechnout.

  2. Dobrý den,
    USA, NATO, UN (OSN) a jiné mocnosti zla již nemají moc a peníze! Bude pro ně velmi složité zahájit válku, především v Nigeru. Kabal a mocnosti zla teď maximálně tlačí na tzv. vlády všech zemí, které stále mají pod kontrolou, aby stále uplatňovaly depopulační politiku! Nemylme se, ještě mají dost moci, bohužel!!! Oni (Kabal, Kazarianská mafie, Rockefeller, Rothschild, Gates, Schwab, NATO, OSN, WHO (Světová zdravotnická…. špína), WEF (Světové ekonomické…. odpadliště), Červený kříž atd) se za každou cenu snaží zlikvidovat tolik lidských životů, kolik jenom můžou. Proto do vlád, kde mají kontrolu nasazují absolutní psychopaty, kteří jsou schopni všeho. Jenom bych tyto psychopaty chtěl upozornit, že se o vás nikdo nepostará, nebude pro vás žádná země zaslíbená, nepostoupíte v žádném žebříčku kabalu, illuminati, a ani nikde jinde. Prostě vás obětují bez mrknutí oka!!! Podívejte se na Macrona ve Francii, i tento ubožák již vidí, že kabal nemá šanci a snaží se přejít na druhou stranu. Co vy na to, pane „Česko ve formě“ Fialo a pane „Hadrovousi“ Pavle???

  3. Tak tak, přesně takhle to je! + Jako doplněk všechny mé předchozí komentáře (nejen) zde.
    + Aktuálně Niger uzavřel vzdušný prostor a posílil jednotky kvůli hrozbě invaze, nejen za pomoci Wagnerovců, protože aliance sousedních zemí podporovaná Západem připravuje možný vojenský zásah s cílem obnovit „demokraticky“ zvolenou vládu Mohameda Bazouma.
    PS: takhle bychom dopadli i my, zachránci ze západu by přišli „pomáhat“, kdybychom jim svrhli ty nikým nevolené politické srá*če, co tady máme…

    + Připomenutí! Den 6.8. bylo „výročí“ z roku 1945, kdy Spojené státy svrhly na Hirošimu jadernou bombu Little Boy. A proč to píšu? Júesej – jako jediná země na světě použila jaderné zbraně!! Na to nikdy nezapomínejte, zvlášť, když bude někdo s vámi mluvit o DEM-OKRÁST-I-JE a západních “hodnotách”!!!

    Jo a dle mě je nepravděpodobné, že by se Spojené státy při současném vývoji dožily konce tohoto století. Pokud se příští rok neujme vlády rozum (ve srovnání s šílenstvím, které zemi řídí a lastně všude v záladních státrech řádí psychopati), budeme rádi, když se dožijeme roku 2028..

    + Něco se Severní Koree – severokorejští představitelé slibují, že do konce století “zničí” USA. “Korejská válka v minulém století znamenala začátek pádu USA, nyní, ve 21. století, by USA měly neodvolatelně skončit.” Vládcům USA je dobré doporučit, aby v žádném případě nezapomínali na poučení z historie.”
    = Toto prohlášení zaznělo během setkání u příležitosti 70. výročí (dne 29.7.) příměří v korejské válce, podepsaného mezi Severem, OSN a komunistickou Čínou. Jižní Korea dodnes příměří neuznala..

    1. Při výročí japonští představitelé vzpomínali na svržení atomových bomb, ale neuvedli, kdo je shodil.. O pachatelích mlčeli a dštili zlost na Rusko. Mimochodem, ten útok na tu jejich atomovou elektrárnu před několika lety byl rovněž jasný signál, že můžou akorát držet hubu a šoupat nohama…

Komentáře jsou uzavřeny.