Proč vláda potřebovala pro schválení okupační smlouvy ústavní většinu? Rychetský končí v čele US. Kdo horší ho nahradí?


Napadlo vás někdy, proč vláda potřebovala pro schválení DC smlouvy, která se dá bez obalu nazvat smlouvu okupační, hlasy 120 poslanců? Vždyť říkají, že se nejedná o změnu ústavy. Že to je jen standardní smlouva. Tento typ mezinárodní smlouvy navíc nepotřebuje kvorum 3/5 všech členů poslanecké sněmovny, tedy 120ti poslanců. Stačilo by jim tedy klidně jen 101. Proč tedy 120?

Je to snad proto, aby si mohli před národem obhájit hlasování většiny? Aby mohli říct, že zastupují většinu těch, kteří šli volit? Aby nikdo nemohl poukazovat na to, že pouze hlasy pěti-kolky a pirátů se stanem nejsou dostatečně legitimní pro tak zásadní smlouvu? Nebo proto, že chtěli ve své servilitě Američanům demonstrovat, že mají pod kontrolou i opozici, aby nikdo nemohl zpochybňovat, že na ni tlačili hlavně poslanci pětikoalice? Tu totiž ve volbách podpořilo jen 27,79 procenta voličů a do vlády se dostala vlastně jen díky úpravě volebního zákona, kterou prosadil jejich pohůnek předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský. Za zmínku mimochodem stojí, že Rychetský je synem advokáta Josefa Rychetského, který hájil v roce 1956 strůjce řady justičních vražd, komunistického soudce Karla Vaše a jeho matka Eva Rychetská, dokonce pracovala jako advokátka pod vedením nejvyššího právního teoretika komunistického teroru Viktora Knapa, jinak agenta pražského Gestapa a po roce 1945 byla evidovaná jako agentka pro boj s vnitřním nepřítelem a pracovala na právním odboru kanceláře prvního komunistického prezidenta Klementa Gottwalda, takže náš současný předseda Ústavního soudu, bývalý komunista Rychetský, měl doma jistě vynikající vzory.

Ale, co když je všechno ještě trochu jinak. Co když si to vláda připravuje pro případ, že by chtěla v budoucnu vyhlásit stav ohrožení státu? Pak by nejspíš mohla klidně prohlásit, že díky tomu, že pro zákon hlasovala Ústavní většina, tak je roven změně ústavy a nemusí se o tom již dál diskutovat. Já vím, že to zní možná konspiračně, ale znáte to. Ďábel se skrývá v detailu.

Mé domněnky a úvahy nebyli schopni vyvrátit ani potvrdit Ústavní právníci a advokáti zabývající se těmito smlouvami. Co si o tom myslíte vy? Pište mi do komentářů, ale bacha na Rychetského, ten onehdá prohlásil, že komentáře na sociálních sítích jsou nepřítelem ústavy a horoval za jejich mazání. To, že v pondělí končí ve funkci předsedy Ústavního soudu ještě neznamená, že po něm nepřijde někdo horší, jak už je v naší kotlině v politických a ústavních funkcích zvykem.

Red-PA


Podobné příspěvky

2 Komentáře

  1. Jsou to šašci, loutky .. pro fiat měnu, hrají divadlo, dle notiček, samotní nezmůžou a nemohou O NIČEM ROZHODNOUT, stejně jako všichni političtí srá*či s MRs. Fialenkem v čele..
    Musí se svrhnout celý tenhle prohnilý a falešený DEMOKRATICKÝ „systém“!

    +Jedna z posledních DEM-OKRÁST-I-JE hodnot, ohledně svržení Bazouma v nigeru:
    „..poskytování americké pomoci nigerské vládě závisí na demokratickém vládnutí a dodržování ústavního pořádku..“ řekl Blinken. Zase potvrzení, že pro/za lidi nikde nikdo nekope, VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOU DIVADLEM.

    Moc si přeji, aby ten prohnilý, zkažený a zdegenerovaný západní „demokratický“ systém už konečně padl, společně s fašistikou EU, nikým nevolená vláda, who, nato.. atp.

    =Přicházejí si pro naše děti; přicházejí si pro naše potraviny; přicházejí si pro naše zdroje; přicházejí si pro každou formu energie; všechno to uzavírají – na nic si nehrají..=

    A NYNÍ, neustále vypouštějí jedy a svádějí to na globální oteplování. Přerušují dodávky potravin a obviňují z toho globální oteplování. Rozpoutávají války a obviňují z toho globální oteplování. Vytvářejí ekonomické, kulturní systémy totální revoluce a kolapsu: velký reset, přiznávají, že je to jejich plán, jen aby se pak vydávali za ‚zachránce‘ a na jeho popelu zavedli svou světovou vládu, transhumanistický globální systém…

    Přitom stačí odmítnout technologie (různé „výhody“ skrze aplikace, QR kódy..placení plastovými kartičkami .. atp.) a říct jednoduše NE!
    Chtějí totální kontrolu – přes tyhle technologie. Podívejte se na pokrok za posledních 50 let. Podívejte se na pokrok za posledních 10 a pět let z pohledu technologie..
    Jde o to, co se zavádí v pozadí. Jde o technologii, komunikační systém, tento systém sledování, digitalizace všeho!
    Musíte tyhle technologie sami odmítnout a musíte získat zpět svoji lidskost 🙁

    !!A zapomeňte na frašku s politikou, ta nic nevyřeší. Nic z toho, na co se zaměřujeme, nic nevyřeší!!

    PS: Spousta lidí vážně nevidí, co je tento systém kontroly, který se zavádí a odkud pochází. A stále vážně nechápou, co je „nový světový řád.“ Už nyní jsme ve stavu nedostatku kvůli peněžnímu systému – ale spousta toho je jen zástěrka, až po CDBC.
    Systém je stále tady… vše se stále zavádí (digitální rubl, dolar, juan, euro..). Lidé jen nevidí stromy pro les. Problém je tento automatizovaný systém. V posledních 50 letech se délka udržení pozornosti u lidí snížila od 30 minut na 8 vteřin.

    A politici, jakýsi rychečtí, haškové .. aspol? Oni si neuvědomují, co ten systém kontroly je a co bude záměr systému, který se (na pozadí) neustále zavádí. I když jsou jedni z těch, kteří jsou na vrcholu toho systému kontroly, a řídí např. peněžní systémy a všechny další věci… = na tom nesejde, jakmile se systém zavede a plně se zautomatizuje, pak podle systému budeme všichni součástí stejné rovnice.
    Ale co je důležitější než tohle vše, je budoucnost, kterou tvoříme pro děti!
    NIC CENNĚJŠÍHO NEŽ DĚTI NEMÁME A PROTO JE MUSÍME CHRÁNIT
    Chytrý systém je nový světový řád. Pokud to lidé nevidí, tak se dívají špatným směrem. Proto je politika pouze divadlo – nikdo nás z tohoto nedostane s revolucí nebo jakoukoliv fyzickou akcí, jakýmkoliv svržením systému, nebo dosazením lidí do funkcí nebo vytvořením nějakého hnutí. Musíte tu technologii sami odmítnout……

    1. Taky naši vojáci tam pomáhali hlídat zloděje nerostného bohatství z Francie a USA pod hlavičkou pomoci Francouzům , tohle hlava nebere stejně jako podpora Ukrajiny.

Komentáře jsou uzavřeny.