| |

Martin Koller aktuálně – Atentát na premiéra Roberta Fica. Bude Německo chalífátem? Ekonomická apokalypsa na obzoru.


Aktuální události pohledem vojenského analytika Martina Kollera. Pohled na atentát na slovenského premiéra Robera Fica. Bude Německo chalífátem? Vláda národních škůdců opět přitvrzuje ve vysávání peněz občanů prostřednictvím daní a poplatků. Proč platí žid Soros propalestinské protesty v Americe? Tato a další témata ve shrnutí událostí posledních dní.

Red-PA


Podobné příspěvky

3 Komentáře

  1. Pan Koller je perfektní. Jsem sice ročník kousek před revolucí, ale jak jsem začal sledovat pořady s ním, s hrůzou jsem zjistil, že s ním v 90% souhlasím. Tedy vyřkl věci, o kterých jsem už pár let zcela přesvědčen a on to jen zopakoval. Trošku se věnuji historii a hrozně rád bych se Martina Kollera zeptal na jeho profesního kolegu, vojáka pana Eduarda Stehlíka. Když jsem se díval na výborný dokument,Heydrich konečné řešení, tak tam ten pán k tomu dost povídá z hlediska vlastence,historika. Po jeho boku je pak skvělej Jarda Čvančara. Bohužel jsem se o ty dvě osobnosti začal podrobněji zajímat a s nelibostí jsem zjistil, že pan Stehlík je jen obyčejnej hajzl jako náš Pávek. Z nějakého důvodu byl donucen odejít z armády a z VHÚ (asi tuším proč). Dnes má na starosti pomník v Lidicích a kope za ODS (zajímavé je, že vystřídal správkyni, která byla odvolána a vystřídána tímhle skřetem. Ten člověk je naprosto nechutný a navíc používá historii ku svému obrazu. Přepisuje a ohýbá fakta. Zajímavé je , že jen směrem k USA a Anglii v tom nejlepším světle. Nejvíc mě urazil, když z Ludvíka Svobody udělal pitomce, který bez KSČ by byl jen hlupák a ty zásluhy nemá díky sobě. Pak to tam prodal tak, že se jen prošel přes Duklu k nám a je z něj hrdina. To by mě hodně zajímalo, jak by pan Koller vydal svůj verdikt na tohoto pána Stehlíka. Za mě to je jen dobře připravená krysa jako je náš Pávek.

  2. Dotyčný kdysi aktivní soudruh Eduard Stehlík „píše a vydává“ knihy, které jsou kompletně doslova přepsány z objemných vyšetřovacích spisů vyšetřovatelů ÚDV, za své názory a historická bádání. Např. „případ Babice“.Podotýkám, že není sám, kdo tímto způsobem předvádí sebeprezentaci, bezvýznamná korouhvička snažící se zvýrazňovat všemi směry, jak a kde se dá.

  3. Humus. System/STBak aktivnej kontrarozviedky Koller. Ako vidim stranka pre tazke mentalne chorych s dvojitou lobotomiou ktori si nejak nahovaraju, ze byt na strane zlocinca, ktory Slovensko znicil zaviedol liberalizmus, zlocinecke organizacie ako NAKA (odstep SIS/StB), STS a extremisticky zakon, pre ktory sa u nas zatvara za vyskum dejin, je „alternativa“.

    https://t.me/pavelkamas/507

Komentáře jsou uzavřeny.