|

Je 30tka ve městě nesmysl? Ve jménu Green Dealu budeme brzo jezdit na koloběžkách!


Je omezení rychlosti na 30 km/h rozumné řešení, nebo jen další z příprav na totální omezení automobilové dopravy ve jménu Green dealu a zeleného šílenství EU? Tyto otázky řeší debata předsedy Svobodných Libora Vondráčka se členem Zelených a zastupitelem Prahy 3 Matějem Žaloudkem.

Zvítězí zdravý rozum, nebo se máme připravit na koupi koloběžky?


Podobné příspěvky

2 Komentáře

  1. ten zeleny (WEF) gauner by mal predlozit navrh na zdanenie cinnych sopiek, ktore vydavaju daleko viacej CO2. Minimalne tak navrh na zburanie, alebo zabetonovanie neekologickych sopiek.
    Jedinec je uz zial degenerovany….
    Demoralizacia (15-20rokov) – > Destabilizacia (2-5rokov) -> Kriza (tyzdne) -> Normalizacia
    https://youtu.be/wSKr2q9zukQ

  2. Příbuzný dojíždí do práce v Praze autem, ale musí parkovat někde na okraji a do práce jet metrem, protože není šance zaparkovat poblíž podniku nebo na parkovišti pro zákazníky jeho podniku, a je naštvaný na UA auta, která mohou parkovat všude (nevím, zda mohou, ale z jeho pohledu to tak vypadá). Zavedení 30 km/h je hloupost, silnice by se totálně ucpaly, zmenšila by se „průtočnost“, a taková stojící auta či pomalu jedoucí vytvoří daleko více emisí. Pán se zeleným mozkem by chtěl, aby všichni jezdili MHD, ale už vezl metrem větší nákup, třeba dvě bedny piva, dvě tašky s potravinami a k tomu nějaké nealko nápoje? Ať si to ti zelení zkusí. Nebo dovézt nemocné dítě k lékaři a zpět. A až budou mít infarkt, tak ať sanita jede zvolna, třeba jen 20 km/h, a postojí trpělivě v dopravní zácpě či v blokádě zelených lidí. Proč ti zelení radši neudržují zelené plochy v pořádku a nevysazují stromy a keře? Asi je to práce a ta není tak zábavná, jako blokování dopravy.

Komentáře jsou uzavřeny.