Jak si může Koller dovolit mluvit o vlastenecké scéně? Je to agent, který má rozložit scénu?


Otázky a odpovědi Martina Kollera hlavně k jeho osobě. Jaká je jeho minulost a jaké důvody ho vedou k vyjadřování o vlastenecké scéně? Je to agent který rozkládá „vlasteneckou“ scénu, nebo ji spíše čistí? To jsou vaše dotazy, které jste poslali na Paralelne.cz


Podobné příspěvky

5 Komentářů

  1. Často se zde diskutuje o vhodnosti podpory vlastenecké scény.
    Známý ministr zahraničních věcí USA z 2.sv. války Cornell HUll. Prý k nějakému jihoamerickému ministrovi uvedl: Je to parchant (son of bitch) , ale náš parchant. (vic o Cornell HUll) film tora,tora, tora.)
    Vztáhněme tento příměr třeba k Babišovi . Poklonkování k EU, Nato, Vrbětice, podpora smlouvy s USA apod. Avšak nesmíme zahodit jeho ,zatím odhad , podpory 35%. Typická volba menšího zla dtto SPD. Je to parchant ale může to být náš parchant. Vymést puncované vlastizrádce je věcí nějvyšší důležitosti. Až potom může přijít (jak říkají opolčenci „začistka“) Zde si možno dosadit soudy, státní úředníky ČT a dále podle vkusu každého soudruha.
    Ing. Jiří Zimmel
    P.S.: potěší mě ,když se o této věci vyjádří pánové Koller a Havel

  2. Dobrý den,
    Babiš je součástí celé komedie zvané demokracie, „svobodné“ volby atd. Dostal určitý úkol, který mu byl zadán kabalem a plnil jej. Stejné úkoly plní Fiala, Pavel a ostatní otroci kabalu…. Vlastenecká scéna je pouze další komedií, do které se zapojily i provokatéři kabalu. Čísla uvedená médii jsou nesmysly, zapomeňte na svobodné volby, ty nikdy neexistovaly. Pokud by volby mohli něco podstaného ovlivnit, už by je dávno zrušili…. Jak jsem již uvedl, celá tzv. vláda je řízená elitami tohoto světa, které se snaží zlikvidovat lidské životy v České republice a vládní otroci jim k tomu pomáhají, kabal je jednoduše vydírá. Proto veškerá vládní opatření jdou proti lidem. Nehledejte v jednání vlády logiku, vláda pouze poslouchá své pány, to je vše.

  3. + mimo téma..
    Zatímco západní vojáci a experti pokračují ve studiu a analýze vzorků nejnovějších ruských zbraní představených na Mezinárodním vojensko-technickém fóru „ARMY-2023“, ruské ministerstvo obrany se rozhodlo postupně začít zavádět nejnovější ruské zbraně do bojové zóny. Hlavním cílem ruské armády je nejen posílit bojeschopné jednotky ruské armády, ale také provést odpovídající analýzu schopností nejnovějších ruských zbraní v reálných bojových podmínkách..
    NATO je zmatené – jak to Rusové dělají!?! Rusko poslalo na Ukrajinu nejnovější obrněné transportéry BTR-82UA!
    brighteon.com/d0d059f2-5cf3-46ff-a43e-1533eeb6849e

    Jak elitní ruské jednotky nyní útočí na pozice AFU – Total Combined Arms:
    brighteon.com/0c5502b6-e7ca-471f-a196-3a0bf920800b

    Zničení francouzského samohybného děla AFU CAESAR:
    brighteon.com/144ad0b4-8a97-4df7-b813-cde359a14548

    +
    „9 z 10 nás zemře.“ Elitní ukrajinský voják popsal protiofenzivu:
    thetimes.co.uk/article/ukraine-counteroffensive-i-m-ready-to-die-90-of-the-guys-here-will-die-too-76jvs3kwj

  4. Zdravim Te, i Martina :-). K tomu „ocistnymu“ rozhovoru. :-). Ani jeden z Vas se nema za co stydet, jen Martin si u me udelal malou smouhu se zidama :-))). Mel jsem velmi dobrou pritelkyni zidovku, tak o nich neco vim, respektive o jejich „vire“(nic dobryho na ni neni). Takze jestli mi pomuze cert, nebudu stejne chtit do pekla, kdyz to napisu jako verici:-))). Sam jsem ateista a generalne neuznavam zadnou „cirkev“. Driv nebyly media, takze misto nich byly „viry“ a svatostanky, to je cely.;-). Jediny co me skutecne oslovuje je Slovanstvi a Vedy, ovsem s rozumem. Navic nevidim nic spatnyho na nalepce STB, nebo ksc a podobne, ac je taky nemam, ono zalezi na oddeleni a na vlastni iniciative toho kteryho „clena“(zamestnance), je jedno jak se to jmenuje, stb, bis, etc., ale ma to kazda zeme. Jinak jsem se zhlidnul v tom co zaznelo:“ bez politiku, beze stran a prima „demokracie“, ac demokracii neuznavam, podobne jako anarchii, ale uznavam svobodu s pravidlama co si vsichni svou vetsinou urcej, takze me na ni oslovuje ono „prima“. „Vladnout“ bysme si totiz umeli minimalne stejne jako to delaji nikoliv zastupitele, ale zaprodanci, vsadil bych se ze mnohem lip, jen to zorganizovat. Je toho vic, ale uz se mi nechce psat, tak drzim palce v tom co delate a kde vidim nejvetsi potrebu: Ucit lidi uzivat vlastni hlavu k mysleni a ne k prebirani a vracet ovcany zpatky k obcanstvi a skutecnymu vlastenectvi, nikoliv nackovstvi, co jsou dva pary bot, kazdej se potrebujeme stat zpatky Clovekem. ………….proud

  5. Dobrý den, osobně si myslím že zabývat se politikou nemá smysl. Důležitější je informovat o věcech, které mohou lidem pomoci se všedními starostmi.

Komentáře jsou uzavřeny.