Důchodce Antonín Minarský podal trestní oznámení na premiéra Petra Fialu


Bývalý podnikatel, dnes důchodce z Karlových Varů, který patřil k předním osobnostem karlovarského Občanského fóra v listopadu 1989 a dnes opět stojí odhodlaně proti nastupující totalitě, která nám pod pláštíkem zdravotní agendy ukrajuje svobody a lidská práva, kterých jsme v listopadu 1989 dosáhli, signatář Manifestu D.O.S.T. Antonín Minarský, napsal předsedovi vlády Petru Fialovi otevřený dopis. Redakce Paralelně jej vzhledem k závažnosti uvedených faktů uveřejňuje v plném znění. 

Antonín Minarský jako Blanický rytíř při Svatováclavské pouti na Říp

Otevřený dopis předsedovi vlády České republiky

Dobrý den pane Fiala,

jsem 66 letý neočkovaný důchodce a vinou vládních nařízení jsem široce diskriminován, je se mnou zacházeno jako s občanem druhé katogorie.

Jste vzdělaný člověk, držitel mnoha akademických titulů a přesto dopouštíte, aby se pod Vaším vedením v naší krásné zemi provozoval apartheid a diskriminace nebývalých rozměrů.

Vzhledem k Vašim dobrým kontaktům s Berndem Posseltem předpokládám, že vládnete německým jazykem a nedělá Vám problém přečíst si předválečné protižidovské vyhlášky v Německu či protižidovské vyhlášky z doby Protektorátu Čechy a Moravy.

Srovnáte-li je se současnými vyhláškami proti neočkovaným u nás, jde takřka o totožné omezování lidské svobody.

Jako neočkovaní nesmíme do kina, nesmíme k holiči, nesmíme do bazénu, nesmíme do divadla, nesmíme do restaurace, nesmíme na sjezdovku, nesmíme na hokej, nesmíme do kavárny.

Vládní nařízení nás neočkované občany segreguje, vystavuje nás ponižujícímu zacházení a uvádí nás do těžkých životních podmínek.

A to vůbec nemluvím o bezprecedentním návrhu na povinné očkování.

Před volbami v loňském roce jste nám sliboval změnu a čeho jsme se od Vás dočkali?

Ponižování, segregace, apartheidu.

Se svým ministrem zdravotnicví dále brutálně porušujete § 402 našeho trestního zákona a k jeho porušování nutíte i provozovatele divadel, bazénů, sjezdovek, restaurací a mnoho dalších.

Zde uvádím § 402 v plném znění, aby jste si uvědomil, co na nás neočkovaných pácháte.

§ 402 Apartheid a diskriminace skupiny lidí

(1) Kdo uplatňuje apartheid nebo rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou nebo třídní segregaci nebo jinou podobnou diskriminaci skupiny lidí, bude potrestán odnětím svobody na pět až dvanáct let.

(2) Odnětím svobody na deset až dvacet let nebo výjimečným trestem bude pachatel potrestán,

a) uvrhne-li činem uvedeným v odstavci 1 takovou skupinu lidí do těžkých životních podmínek, nebo

b) vystaví-li takovým činem takovou skupinu lidí nelidskému nebo ponižujícímu zacházení.

(3) Příprava je trestná.

Odpusťte si prosím moralizování o tom, že to vše děláte pro naše dobro a že očkování je jediná možná cesta k normálu. Tyto lži již posloucháme téměř dva roky a opravdu Vám je už nebudu věřit ani já, ani mnoho dalších spoluobčanů.

Ještě v opozici jste Babišově vládě pomáhal v prohlasovávání brutálních omezení našich občanských svobod a jste tak plně spoluodpovědný za vznik této odporné Covidtotality.

Jako předseda vlády jste mohl hned první den v úřadě všechny ty nesmyslné vyhlášky a nařízení zrušit, to by byla ta změna, kterou od Vás lidé čekali.

Protože jste to neudělal, podal jsem na Vás a na ministra zdravotnictví Válka v pondělí 17. ledna 2022 na Policii ČR trestní oznámení pro porušení § 402 trestního zákona.

Karlovy Vary 17. ledna 2022

Antonín Minarský,  důchodce

(Red – PA)


Podobné příspěvky

15 Komentářů

    1. A na Babise jste si takhle také vyskakovali?
      Tato vláda nyní vládne krátce a už ji hazite klacky pod nohy… Že to nebylo za Babise……
      Ještě horší a jsem ráda, že je nyní někdo jiný, než Babiš…

      1. No a co se tak rozčilujete. Vždyť z toho, co má byt stejně nic neovlivnite i kdyby tam byl Petr nebo Pavel. Jaký klacky. To, co budou chtít, bude. Můžete si oči vyplakat. A vy si myslíte, že bude demo ?? Musíme být zase při zemi.

        1. Máte právo být při zemi, buďte si třeba na zemi a nechte po sobě šlapat, držet pusu a třeba si i oči vyplakat TO je VAŠE právo.

      2. Ale stejný gauner jako Babiš a ještě probruselský vlezdoprdele a celá vláda.A ODS už nám za těch 30 roků předvedli co umí.

  1. Souhlasím s Antonínem, blanickym rytířem jeho slova souzni s mým nitrem, to co se tu děje je do nebe volajici. Bohužel do politiky jdou ti lide , kteři se jinak neuplatni. Člověk moudrý nepotřebuje politiky. Proto přeji naší zemi jen moudré a pokorne lidi, aby vzkvetala do nebe jak ji bylo předurčeno praotcem Čechem.

  2. Už přestaňte dělat rozdíly mezi neočkovanými a očkovanými.Pane Antoníne,perfektně a hlavně pravdivě napsané👍👍👍👍

  3. Je mě smutno z toho, co se děje. Mám tolik lel kolik právě mam a to jsem si myslela, když jsem 40 let pracovala a někdy i druhé zamestnani, protože chyběly peníze. Blahova jsem žila v domnění,že budu v klidu oddychovat a radovat se z vnoučat a pravnoučat. Pořád stresy, zdražování, problémy.

  4. Máme všichni držet při sobě nebýt rozdělení na dvě skupiny.Uz tak nás rozdělila vláda a to je špatný.Nikde nemůžeme s dětmi jít a nechat se očkovat jen k vůli tomu aby jsme mohli někam jet, jít s dětmi je vyděračství.Tak to nefunguje.Pak se říká tv novinách že děti málo sportuji a také proč??? Přece nenechám dítě očkovat aby se zapojilo do sportovních aktivit.Sport má být svobodný a přístupný ne ty nejsi ockovan nebudeš sportovat.Tak to nejde a děti potřebují být vedení ke sportů ale ne za účelem nejdřív se nechej očkovat pak můžeš dělat sport.Proc se v 89 dělali protesty na to asi každý zapomněl i naši politici.Bojovalo se za svobodu a teď nám opět vláda bere svobodu???

  5. .podpořil bych pana minarského ale vedle mě bydlí tolik idiotů že by mě poškrabali auto a nacpali sirky do zámku jak už to několikrát bezdůvodně udělali takže nemohu uvést svoje jméno.

  6. Vážený pane Antoníne,

    mám chuť se k Vám připojit. Uvedení vlastizrádci na Českém národu si nic jiného nezaslouží. A jednotlivě je třeba podat žaloby na mnoho dalších současných zkorumpovaných a prolhaných politiků.

Komentáře jsou uzavřeny.