Výročí 3. 9. – dne, kdy se národ zvedl. Přeji sílu, odhodlání a hlavu vzhůru všem pro které je Česká republika na 1. místě!


Dnes to mu je přesně rok, co spousta z vás s velkým entuziasmem a očekáváním roznášela letáky, lepila plakáty a zvala všechny své známé do Prahy na 3. 9. , kdy přeplněný Václavák praskal ve švech lidmi, pro které je Česká republika na prvním místě. K zármutku nás všech Česká republika na prvním místě dnes sice ztratila svou původní sílu, ale její původní myšlenka bude žít dál a poroste v nás všech.

Co je ale důležité? Důležité spojovat lidi, ne strany, protože ty se nikdy nespojí díky jejich odlišným zájmům a ambicím jejich vůdců.

Důležité je vytvářet komunity a také postupně pokračovat na cestě ke změně systému, který by byl spravedlivý a odpovídal potřebám obyvatel naší země. To je přece náš cíl. Pamatujme na to, že společnost neroste ze shora ale odspodu.

Nenásledovat falešné vůdce, protože vůdci jste vy sami a vůdcem je váš vnitřní hlas. V nás je síla, udržme si ji a nezbavujme se jí ve prospěch cizích zájmů. Budeme ji potřebovat!


Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Dobrý den,
    drtivá, opakuji drtivá většina „bojovníků“ za vlast to dělá pouze pro peníze. Proto nikdy finančně nikoho nepodporuji. Hnutí Chcípl pes bych nikdy nepodporoval, ba naopak, doporučil bych všem se tomuto hnutí vyhnout, mám s tímto hnutím osobní zkušenost. Přeji všem, kdo boj za svobodu neberou jako šanci na vydělání peněz, aby se vám dařilo a dokázali jste oslovit, co nejvíce lidí. Nejde pouze o Českou republiku, jde o celý svět.

Komentáře jsou uzavřeny.