| |

Techniky manipulace vědomí a bezpečnostní otázky na pokraji možného světového konfliktu.


První část setkání věnovaná manipulaci vědomím, jejími technikám a nástrojům a ukázkám manipulace v praxi. Žijeme v době, kdy brzy nebudeme schopni (díky moderním multimediálním informačním nástrojům) rozeznat fikci od reality. Jak poznat že jsme manipulováni?

Druhá část besedy je věnovaná aktuálním geopolitickým otázkám, výzvám a nebezpečím a vašim otázkám na které hledáte odpovědi.

Záznam z Besedy která se konala v Hradci Králové 11. 4. 2024

Red-pa


Podobné příspěvky

6 Komentářů

  1. RADA VOLIČÚ SV OČEKAVA p.HAVEL DALŠI KONKRETNI BODY K 5 UŽ EXISTUJIVIM V PNZ.

    Rádi si poslechneme vaši besedu,ale chybí nam v ní na př. jmenování 6 priorit řízení davu z nichž je první
    Pokud chceš zvítězit nad svým nepřítelem(to jsme prý pro politiky my voliči)musíš zmanipulovat a indoktrinovat nejprve jejich děti.
    6 priorita manipulace s davem je jak jistě musíte vědět je VALKA..
    Proto doporučujeme i zde a tady zkusit zorganizovat diskusi k už stavajicim bodum PNZ,anebo zformulovali co tam navrhujete vy konkrétně což je u PNZ jako jediného programu voliču možné a to tu prozatím chybí,nebo si myslíte,že stačí jen deklarovat a kdosi neznámý už zajistí řešení nebo jak to je vlastne?

    1. Ohledne manipulaci doporucuji knihu: Satanske metody vyjednavani

      A nebo knihu Umeni valky od Sun Tsu a taky knihu Proroctvi bohateho taty od R.T. Kiyosakiho

  2. Pane Havel naše skupina ,tedy samostatná Rada voliču má pro vás možná zajímavý návrh.

    Mám dojem,že váš bývalý přítel pan Vyrábel by snad voliče potřeboval,zda se mi,že se stále snaží založit snad nějaké hnutí a prý by možná chtěl mít i učinnejsi Program,dokonce Program voliču .
    Nemáme tady na něho kontakt ani telefon. Ptali jsme se pana Vidláka,zda má jeho tel. číslo.
    Dál nám jakési ,ale ukázalo se být snad falešné nebo neplatné.
    Co kdyby jste pana Vrábela pozval tady do diskuse a mohli bychom se ho zeptat co vlastně i on chce i když je to prý samorost ,neboť se s vámi snad rozkmotřil či co.
    Co na tento návrh říkáte,myslíte,že by se tu v diskusi mohl objevit,snad by voliče a jejich program mohl potřebovat,kde vlastně je ?

  3. Volba mensiho zla, tak na tohle jsem alergickej. Zlo je vzdy zlo a je jedno jaky ma privlastek. Nikdo ze spacu nevoli rozumem. Jde o manipulaci. Kennedy vyhral volby diky televizi ikdyz Nixon byl uspesnejsi v radiu. Proto neni dulezite, jak kdo vypada nebo ze umi jezdit na motorce, nebo ze to zrovna nekomu slovne nandal. STROM SE POZNA PO OVOCI A CLOVEK PO CINECH A LIDI TOHO HODNE NAKECAJ.
    Nekoukejte ani na Zpravy ty nas manipuluji posledni dobou nejvic spolu se serialy po dvacate hodine. Pokud mozno, zahodte i mobily. Zklidnite se, nic se nezblazni, pokud mne mobil nezivi.

    1. DEKUJi P.BOGOTOVI ZA JEHO NAVRHY A MAM DO DISKUSE DALŠÍ ŠŤAVNATY NAVRH.

      Při studiu tohoto webu jsem narazila na rozhovor p.Havla s p.Kollerem,který si stéžoval,že zubožená republika nemá žadne OSOBNOSTI a jsme všichni proto sirotci.
      Já si myslím,že zapomněl na sebe.
      Dyť on je tu osobnost giga formátu.Co mu,ale chybí je náš už pomalu legendární Program voliču stručný a jasný prozatím o 5 bodech,které však mají šťavu jak parník,
      Co by se asi stalo,kdyby se pan Koller dokázal objevit tady v diskusi nad doslova svatými postuláty,nikde doposud nevídaného PNZ tj Programu Národní Záchrany a potreb,který mu očividně chybí.
      Ono dnes už není žádné umění kritizovat ve volbách vítěznou vládu ,když všichni vidíme,že je to sbor blbcu a ničemú,ale program jak to napravit NIKDO z voliču zda se nemá a politiku jak by smět!🙋💥🔔
      No představte si kdyby se ON jako náš člen SV tj Společnosti Volicu objevil s tou svou hlavou mezi námi elitními lidovými komentátory, no to by byla řekněme to na rovinu , fajn diskusní válka ,no ni?

Komentáře jsou uzavřeny.