Premiér Trudeau chce v Kanadě nastolit stanné právo a potlačit protesty silou 


Protesty proti covidové totalitě se šíří jako požár po celém západním světě. Vzpoura kanadských řidičů kamionů, ke které se postupně připojila většina Kanaďanů žádajících nejen zrušení pandemických opatření, ale i odstoupení neomarxistického premiéra Justina Trudeaua za měsíc od svého trvání inspiroval obránce svobody na Západě. Za měsíc kdy kanadská kamionová revoluce vypukla, vyjely ve všech západoevropských státech desítky tisíc kamionů v Konvojích svobody, které se staly trnem v oku globalistickým covidovým strukturám, které na lidový odpor stále nenalézají adekvátní odpověď.

Snad nejdále zašli Macronovi globalisté, kteří o víkendu nechali Konvoj svobody mířící ze věch koutů Francie do Paříže a následnou masovou demonstraci v centru hlavního města brutálně rozehnat policií a zmasakrovat protestující za pomocí obušků psů, obrněných transportérů a slzného plynu. Prezident Macron a jeho globalistická klika Pařížským masakrem vyslaly svým vládním kolegům v dalších západních státech signál, že je třeba postupovat proti šířícímu se požáru protestů, mnohem tvrději než dosud a zardousit ohnisko odporu v samotné Kanadě.

Neoblíbený kanadský premiér, který se ze strachu z lidového hněvu dosud schovával před občany na neznámém místě vystoupil v televizi tak jako Gustáv Husák v dubnu 1969 a oznámil téměř identickými slovy, že proti rozvratným živlům je třeba postupovat se vší rozhodností. Jako první krok donutil k rezignaci velitele policie v Ottavě, který zaujímal proti protestujícím podle vlády příliš smířlivý postoj a nedokázal protesty potlačit, neboť odmítl nasadit proti občanům brutální sílu tak jako jeho pařížský kolega. Naopak podle slov vlády, se mnozí policisté s protestujícími solidarizovali a nejen že jim v protestech nebránili, ale často jim nosili i jídlo a další proviant a tajně je podporovali, stejně jako většina Kanaďanů, kteří už mají diktátorských metod neomarxisty Trudeaua plné zuby.

Trudeau a jeho sekerníci tedy vymysleli jak vzpouru potlačit. Rozhodli se vyhlásit na celém území Kanady stanné právo, tak jako u nás za Heydricha, které těmto pokračovatelům nacistických tradic umožní efektivní boj s vlastními občany. Plán je jasný. Schválit mimořádný stav (stanné právo) ve sněmovně, kde mají Trudeauovi neomarxitičtí liberálové spolu s Trockisty z Nové levice většinu a potom tvrdě udeřit. Povolat armádu a za pomocí tanků nechat odtáhnout blokující kamiony a za pomocí speciálních bezpečnostních sil rozprášit protestující řidiče. I kdyby mělo dojít je krveprolití jako před týdnem v Paříži.

Součástí nastolení kanadské pandemické diktatury, která by měla být v potlačování protestů vzorem a laboratoří pro celý západní svět je také kompletní zmrazení účtů nejen organizacím podporujícím protesty, ale dokonce i bez předchozího soudního příkazu zmrazení osobních účtů komukoliv kdo je spojen s protesty. Dalším krokem k nastolení fašistické diktatury, která by se měla stát vzorem pro ostatní západní země, je zbavení účtu a vyvlastnění nemovitostí a totální ekonomické zničení jednotlivých osob podílejících se na protestech se zvláštním důrazem na předáky protestujících. Dalším krokem, který po nastolení nouzového stavu, který je faktickým vyhlášením stanného práva nastane, je zabavení řidičských průkazů které budou navždy zneplatněny což představuje ekonomickou likvidaci protestujících.

Během stanného práva může být kdokoli prohlášen za teroristu pouze na základě podezření. Odvolat se k soudům, jak je v právním státě běžné, již nebude možné. To by znamenalo definitivní konec demokracie, jak jsme ji dosud znali a nastolení otevřené fašistické diktatury.

Jak sdělila veřejnosti vicepremiérka Chrystia Freelandová, demonstrantům by také měla být pozastavena platnost povinného ručení jejich vozidel. Trudeau je rozhodnut nouzový zákon, nastolující stanné právo ihned po schválení sněmovnou uvést do praxe. Není ovšem jasné, jestli kanadský parlament vládní krok schválí. Všechny velké strany jsou sice zajedno v tom, že protesty musí skončit, to však neznamená, že Trudeauovo rozhodnutí posvětí.

Blokáda na centrálním náměstí v Ottavě

Premiérovi neomarxističtí liberálové v dolní komoře zřejmě obdobu našeho pandemického zákona, kterým by fakticky nastolili stanné právo zřejmě prosadí, díky podpoře trockistické Nové levice. V Senátu to ale tak tak jednoduché nebude. Předsedkyně opozičních konzervativců Candice Bergenová už upozornila, že přitvrzení ze strany vlády by mohlo vášně na ulici ještě více rozdmýchat.

Proti využití nouzového zákona (stanné právo) se navíc ohradili i premiéři provincií Alberta, Québec, Manitoba a Saskatchewan, podle nichž není zapotřebí. Kanadská asociace pro občanská práva uvedla, že podobný krok by zásadním způsobem ohrozil demokracii.

(Red – PA)


Podobné příspěvky