Konvoj svobody podpořila legenda NHL Theo Fleury


Kanadský protest řidičů kamionů, který začal minulý týden Konvojem svobody, kdy tisíce trucků vyrazilo z Britské Kolumbie přes celé území Kanady do Ottavy, aby tak protestovaly proti covidovému teroru v zemi, se rychle mění v kamionovou revoluci. Všude kde kamiony vezoucí svobodu proti covidové diktatuře, kterou v zemi nastolil neomarxistický premiér Justin Trudeau, projíždějí je vítají tisíce lidí a další statisíce se ve svých vozech ke konvoji přidávají.

Do Konvoje svobody se zapojilo už přes 100 000 kamionů

Počet kamionů mířících do hlavního kanadského města Ottavy, kde by měla v sobotu 29. ledna proběhnout milionová demonstrace před sídlem parlamentu, už přesáhl 100 tisíc a každý den se přidávají další. Celá Kanada je na nohou a protestující, kterých mohou být nakonec až tři miliony, hodlají revoluci proti covidové diktatuře dotáhnout až do pádu stále více neoblíbené vlády.    

Obrovskou vlnu solidarity, která se zvedla v zemi javorového listu dokumentují kromě statisíců  vzkazů dospělých i telefonáty dětí z celé Kanady, kteří nechávají řidičům kamionů v Konvoji svobody povzbuzující vzkazy na cestu do hlavního města.

Celá země včetně dětí je na nohou

Do podpory hnutí odporu, které vzplálo minulý týden se kromě řidičů kamionů a milionů dalších občanů ve stále větší míře zapojují i osobnosti veřejného života. Populární herci, zpěváci a také sportovci. Tento týden podpořila Konvoj svobody také legenda NHL a držitel zlaté medaile ze zimních olympijských her v Salt Lake City z roku 2002 hokejista Theo Fleury. Flery který v 80. letech patřil k oporám kanadské reprezentace se kterou kromě olympijského zlata vybojoval v roce 1991 i vítězství v Kanadském poháru a s Calgary Flames vyhrál v roce 1989 Stanley Cup podpořil kamionovou revoluci tento týden v rozhovoru pro americkou televizi Fox News.

Podle něho v Kanadě probíhá jedna z největších revolucí proti diktatuře. „Právě teď je tu 50 000 řidičů kamionů a 1,4 milionů lidí, kteří míří do parlamentu v Ottawě a chystají se tam zůstat, dokud Trudeau neodstoupí nebo nám nedají zpět všechny naše svobody a práva, “ uvedl Fleury pro Fox News.  Současný kanadský premiér je podle něho covidismem doslova posedlý. „Za poslední dva roky jsme měli premiéra, který měl vakcinační syndrom pomatení smyslů, kdy každý den stojí u řečnického pultu a mluví jen o covidu. Nemluví o ekonomice, nemluví o problémech v dodavatelských řetězcích. Nemluví o nás, o ztrátě našich práv o lockdownech o ničem podobném. Jen o vakcínách.“  

Hvězda kanadské hokejové reprezentace
Theo Fleury

Podle Fleuryho se současná kanadská vláda snažila občany rozdělit, aby je mohla lépe ovládat, ale lidé se tomu vzepřeli a řidiči kamionů zapálili svým odbojem celou Kanadu a stali se hrdiny pro většinu občanů. „Pomáhám propagovat protest řidičů kamionů a šířím jejich informace. Ale i když jsem tvrdý hokejista, tak i já jsem uronil pár slz, protože jsem nikdy neviděl takové nadšení a solidaritu ve své zemi jako dnes.“

Kanaďané mají podle něho velkou trpělivost, ale ta jim teď se současnou vládou covidového teroru došla.  „Všichni chtějí změnu. Právě teď sedím v centru Calgary, které bývalo jedním ze světových center těžby ropy a zemního plynu. Dnes se z toho neuvěřitelně rušného města stalo místo kde lidé přicházejí o práci a jsou tu neustálé vládní lockdowny.

Theo Fleury oslavuje zlato na Olympiádě
v Salt Lake City v roce 2002

Bývalá hvězda Calgary Flames zavzpomínala také na dobu reprezentace. „Mnohokrát jsem hrál za svou zemi a oblékl jsem si dres s javorovým listem a vím, že jsem reprezentoval kanadský lid, ale nyní  můžu říct, že to co se teď v naší zemi děje, je mnohem důležitější než všechno, co jsem do té doby zažil. A proto jsem tomu propůjčil svoje jméno. Jsem vlastenec a mám rád svou svobodu a chci svou svobodu zpátky, stejně jako většina Kanaďanů. Nechceme, aby se nám vláda nadále pletla do našich životů,“ uzavřel kanadský kanonýr.

(Red – PA)                


Podobné příspěvky

5 Komentářů

  1. Je to smutné,když tu umírá maminka a dcera z Otavy nemůže za ní letět, protože není očkovaná a nepustí jí do letadla. Vím další případy ,kdy otec nemůže letět do Toronta za dcerou. Není očkovaný. Tam by se dostal,ale zpět bez očkování ne. Je to devastace rodin.

    1. To je moc smutné, přesně toto je nejvic devastující pro lidskou duši.I staríčci umírají sami steskem.😪😪

  2. To jsou zase kecy, pro Čechy naprosto bezvýznamné… Raději se starejme o smlouvy EU s Pfizerem atd., to má pro nás nepoměrně větší smysl…!

  3. Jiří Ritter, tohle jsou velice významné zprávy, nejsou to „kecy“. Co se právě děje v Kanadě je důležité pro celý svět. A mluvit o tom je právě tak důležité. Jeden ze způsobů jak se Kanadskou revoluci snaží zahladit je udusit ji v nevědomosti. A pak zadusit každý projev svobody. Pokud se o tom NEBUDE MLUVIT tak jsme v …iti.
    Ohledě dravé Pandy, co nám včera nadektretovali, tu jde porazit JEN likvidací Pfizeru. V podstatě naše vláda prodala firmě naše občanská ústavní práva. Nikdo o tom takto nemluví a nemám pro to žádné přímé důkazy, pouze si to vyvozují z různých prohlášení Burly a Švába, o tom, jak korporace budou brzy důležitější než státy v New World Order. Je třeba Phizer dotlačit ke krachu skrze kriminální postih důkazem zločinného záměru s vakcínami. A ten je jasně prokazatelný z kumulace poškození jen v některých šaržích – nikoliv náhodně. Čili podle záměru, podle experimentálního plánu. Rovněž jde prokázat kriminální úmysl ze zfalšování prvních dat, které vedly k dočasnému schválení – a který asi byly upraveny. Jen a pouze likvidací kriminální firmy Pfizer můžeme získat svá lidská právě zpět. Do té doby jsme tu otroci v digitálním koncentráku. To co si Phizer ve své aroganci dovoluje – z vyčerněných smluv – to přesahuje všechny meze a musí to skončit. Likvidací zločinné firmy – než ona vyvraždí všechny lidi u nás.

  4. Souhlasím s tím že Pfizer a jeho přisluhovači musí být zničeni…ale nevěřím tomu že se to podaří poklidným demonstrovaním..
    Dusime se v rouskach a nikdo neprotestuje( ja protestuji tim ‚ ze ji nenosim)‚ lidé mají trvale poškozené zdraví po očkování nebo po něm i zemřou ..tak mi to pripada uplne stejny jako kdyz zavíraly fašisti Židy do plynových komor. Taky se dusily až… Pomohla by jim tenkrát demonstrace????…
    Bohužel vetsina lidí má vrozené extremni nabozenstvi, ktere je stejne fanaticke jako kdyz si Islamsky fanatik navlikne na sebe bomby a jde mezi lidi. .. jenze ja mam na mysli jeste horsi nabozensky extremismus…Drtiva vetsina lidi veri tomu co rikaji v TV a co rikaji politici. Jsou uplne nedockavy a tesi se co noveho jim bohove v TV prikazou.. protoze kdyz to rekly v televizi tak to je urcite pravda. Meli by rict tedy v televizi ze zitra rano v 08:00 h vsichni povinne bez vyjimky musi skocit z prvniho patra po hlave dolu. Ti co preziji skacou znova ale o jedno patro smerem nahoru vyse. A tak dal az nebude kdo by skakal. Kolik lidi by zustalo na zivu v tehle republice nebo na teto planete. ??? Kdo presvedci tyhle fanatiky kteri nas vzdy spolehlive poslou do SRAČEK???? aby neskákaly ze se muzou zabit !!! ????

Komentáře jsou uzavřeny.