|

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“ – Klíčníci nebyli potřeba, Kapitula dala souhlas. Arcibiskup Graubner mlčí!


Kauza ostatkového korunovačního kříže, který byl spolu s desítkami dalších národních artefaktů nevyčíslitelné hodnoty vyvezen do Drážďan pokračuje. už víme kdo za tím stojí a komu tyto artefakty oficiálně patří. Duchovní selhali. Souhlas dala kapitula. Arcibiskup Graubner se nezmohl ani na odpověď. Duchovní hledí ke svým věřícím i občanům naší země pěkně z vysoka. Vrátí se tyto artefakty co nejrychleji domů? A budou to stále originály?

Petici za navrácení kříže můžete stáhnout a podepsat zde (pošlete ji v papírové podobě na adresu na petičním archu) :

Petice ve formátu WORD zde:

Petice ve formátu JPG zde:

Petice ve formátu PDF zde:


Podobné příspěvky

6 Komentářů

  1. kdo a jak nam zaruci, ze ty artefakty nesfalzifikuji a nevrati nam pak po vystave pouze kopie? kdo a jak nam zaruci, ze nejaci sataniste nezneucti a neposkvrni tyto artefakty a ostatky? drevo z krize a ubrus z posledni vecere mi prijdou jako velke lakadlo pro mocne zednare ke zneucteni.. treba to chteji k nejakemu ritualu pro privolani / ustanoveni antikrista? nebude spise toto ten pravy duvod, aby to dostali ven z pokladnice a delali si s tim, co chteli? atd.. atp.. kapitula jednoznacne zproneverila..

  2. KAPITALISMUS BEZ PŘIVLASTKU(SKRUPULI),KTERY REPUBLICE IMPLANTOVAL PRESIDENT ODS

    krade 35 let všem domorodcum dvě třetiny příjmu a penzí a nikdo ze zubožovanych volicu tohoto režimu neví JAK.
    Česi byli zvoleni k exploataci zejména pro svoji naivitu,neschopnost se bránit i ocividnemu zlu a čekaji na spasitele.Nepochopili,že režimní Satanisté si nejen zdemolovali pro svoje účely dokonce strejdu Marxe a uzpůsobili jeho učení ,kde je obrovská chyba do tzv NEOMARXISMu banksteru,kteří převzali podvodnicke manýry amerických gangsterských ničemu a uzavřeli smlouvu se samým Satanem.
    Ten jim ve smlouvě povolil lhát,okrádat své voliče o vsechno-co bude nasledovat pak je i jejich zabíjení ve válce.
    Stanovil si přitom ve smlouvě s našimi vládními zločinci jen jedinou podmínku.

    MUSI TO DELAT TAK,ABY TO VOLICI NEpOZNALI ČI POZNALI POZDĚ.

    Jinak obrati jedovatou špičku kopí proti nim a světe div se, jeho čerti mohou pak v pekla šibovat presčasy👹dokonce s pomocí fialové 🥒okurky.
    Tak se na to podívejte podvodu neubranila ani sama cirkev a co je přímo do nebe volající,máme tu i odpustky ze středověku jen se jim říká poplatky na komíny v zeleném údělu.
    No a jakou musí z toho mít velkou sarandu,když nejen pan Koller,ale všichni jsou na hromadě a neumí se tomu bránit.
    Tak píšou různé petice a protesty,zemědělci startují traktory a jejich vudce pry pan Vidlak je vede znovu do bitvy u Chlumce ,přičemž na svém webu má jak to tam jeho lidoví komentátoři stále nepoznali , dozorce režimu,cenzoristu,který si říká Adolf NULA🔔🤐,čímž jeho članky jsou svou kritikou jen obdivnou ódou a vyjmenováním úspěchu režimu v jeho Satanistické práci
    Tak mi napadá,že i zdejší aktivista pan Havel ,zda se mi má snad bobříka mlčení,neozval se tu a nedej bože i zde pusobici v různých obrazech , ostrý plukovník prý taky vypadá na to to,že v diskusi máji snad zaracha a stačí jim rachotit plechem v odkazech na nepravosti režimu,ale recept na nápravu jimtaky taky chybí.
    No ni?

  3. Proč je petice za navrácení Korunovačního kříže a ne, za navrácení všech vyvezených artefaktů, korunovačních klenotů? Jak je možné, že stačí souhlas kapituly Sv.Víta, která není majitelem národní kulturní památky, národního pokladu, uloženého v chrámu, který spravuje, jen spravuje, což jí neoptravňuje k tomu, aby s ním svévolně nakládala? Když je někdo správcem rekreačního zařízení, není přece jeho vlasníkem, nebo snad ano? K ochraně tohoto pokladu je stanoven postup, kde držitelé sedmi klíčů, se musí sejít a společně otevřít relikviář chrámu, kde je národní poklad uložen. Jak to, že nebyl tento stanovený postup dodržen a kdo odpovídá za to, že dodržen nebyl? Zdá s, že církev, nevím která, si osobuje práva, která jí nepřísluší a je nutné v tomto směru podávat trestní oznámení, pro podezření z trestného činu zcizení svěřené věci a neoprávněné nakládání s touto věcí. Myslím, že by se v tomto měli ozvat právíci a formulovat a precizovat takové tresní oznámení a zveřejnit vzor, jaký by bylo třeba zaslat orgánům činným v trestní řízení. Ujme se toho někdo?

    1. Pokud se toho ujme právně znalá osoba, tak také případné tr. oznámení podepíšu a v místě bydliště podám. Pokud je to s těmi 7 klíčníky jen divadlo, kdo se zaručí, že místo originálů tam jsou kopie již dnes? Mnoho otázek, žádná odpověď. Ovšem každý i dnes už může poslat na Kancelář prezidenta republiky dotaz podle z. 106/1999 Sb. o informace, které upravují postup courání se kohokoliv do trezoru v Katedrále. Zatím to je cochcálismus určité kasty dezinformátorů se šéfem, kterého již nikdo více než 20 století neviděl a přitom o něm pořád hovoří.

  4. Dne 25.11.2019, byly uloupeny z Drážďanské galerie šperky nesmírné hodnoty. https://video.aktualne.cz/dvtv/loupez-za-miliardu-eur-jako-kdyby-ukradli-ceske-korunovacni/r~71d8212c0f9a11ea88f50cc47ab5f122/
    Nechystají ti, kdo vyvezli šperky na místo, kde byly ukradeny saské poklady, něco podobného nám? Za tu drážďanskou loupež dostali pachatelé kolem 5 let. No neudělej to znovu, když tě třeba čeští politici a církevní hodnostáři, prakticky vybídnou a možná se i podělí.

  5. Sundejme rukavičky, přesťaňme se poníženě omlouvat vrchnosti a žmoulat u toho čepici v momentě naprosto fatální kauzy s nesmírnými možnými následky.
    Chápu, že autor petice je praktikující katolík, obdivuji jej za kvantum práce, času, trpělivosti, jenž jej celá akce stála a stojí, to bezpochyby. Nicméně ono zvěrstvo má mimo duchovní velmi podobný „materiální, čistě pozemský“ rozměr, jenž se týká samozřejmě i jeho kolaborujících, podporujících souvěrců, jenž toto umožnili.
    Klára, ten vypasený, pražský, jednoznačně prokázal míru své arogance, lži a opovržení s českou veřejností, českých živlem obecně jak umožněním vývozu takové hromady špičkových artefaktů mimo vlast, tak jenom demonstroval svoji historickou protičeskiu filozofii v zájmu germánského souseda. Katolická církev nikdy nebyla církví českou, církví běžného lidu, nikdy nehájila jeho zájmy, a dnes tyto historické zkušenosti pouze potvrzuje. Postřeh redaktora týkající se souvislosti mezi jmény a samotným postojem Kláru. Je věcí věřících, zda, a kam až jsou ochotni takové „pastýře“ následovat, nicméně je to nezbavuje odpovědnosti – světské odpovědnosti, ani jim nedává oprávnění k jakékoliv aroganci a přezíravosti. Jen tím potvrdili, že z hlediska zájmů ČR, jejích občanů, z hlediska hájení jejich zájmů jsou že stejného těsta, stáje, stejné kategorie jako Pětidemolice a Pávek -> o jakou „sortu“, entitu, jakou „kvalitu“ tito představují nechám na čitateli.
    Tedy, místní vrcholný katolický klér se podílí na tajném vývozu nejcennějších relikvií, symbolů, do zahraničí ve spolupráci s celou řadou funkcemi pomazaných gaunerů, které zastřešuje prezident, jenž k sousedům jede jako maňásek v den okupace zbytku republiky v r.1939, a vubec to nejen jemu neprijde divné. Celému zástupu „prý důvěryhodných“ ( kteří bez mrknutí oka vylezou to, co zde leží a tvoří symbol tohoto územního, státního útvaru mnoho staletí ) to vůbec nepřijde divné, ač obvykle ti samí si pouští kušny na špacír den co den kvůli trivialitám. Otázkou je, CO JE SKUTEČNÝM DŮVODEM této čiré nehoráznosti, za kterou je nutné všechny zúčastněné hnát ku odpovědnosti.
    Jde skutečně o demonstraci beztrestnosti , všemocnosti, s óbr dávkou arogance dnešní vládnoucí smečky ( naprosto nevídané, co si deprivanti dovolí ), nebo jde o akt potřebný z důvodu plateb za munici pro ukroše, jako jistina, zmíněná v diskuzi pod minulým dílem ???
    Nebylo by se čemu divit – ta verbež je schopna všeho, a ticho napovídá tomu, že nejde JEN o klasickou českou submisivitu, lokajství a vlezdoprdelismus, tentokráte na vrcholné státní úrovni za použití historických státních symbolů …
    Tak dalece jsme klesli, že na výročí okupace a krvavého protektorátu, dnešní vlastizrádní kolaboranti vyvezou do zahraničí, právě k bývalému okupantovi, svaté státní symboly, relikvie, a to v den obsazení země vojsky okupanta, za účasti prý českého prezidenta … Pro zdejšího občana to je na Kinedryl, tedy toho, co tu zvěř nevolil – v tom lepším slova smyslu.
    V každém případě se dá konstatovat, že česká politická verbež v dojemné spolupráci se zdejšími funkcionáři katolické církve „obchodují“, popřípadě jako zástavu používají, či jen tak k dispozici poskytují národní symboly, bez hnutí brvou, i skutečným okupantům a pachatelům mnoha zvěrstev na předcích. Klasika – demolice našla další nové dno – obchod se svatými státními symboly a relikvie.
    Těšte se na další kolo – co to bude příště.
    A jak mi napovídá zkušenost, tak ona petice je vůbec nevzruší, hlavu si s ní dělat nebudou, případně onu příslovečnou černou práci s radostí odvedou vděčná a zavázaná média.
    Zapomínáte, v jaké zemi žijete, jaký volič se zde dominantně vyskytuje, jakými preferencemi, vkusem a morálně-volní výbavou ta masa disponuje.
    Jak bylo řečeno v oné komedii – JE to marný, je to marný – je to marný …

Komentáře jsou uzavřeny.