|

Soňa Peková – zarážející fakta z odtajněných dokumentů společnosti Pfizer


Ke konci minulého roku se na americký soud se obrátila investigativní skupina vědců, lékařů, právníků a investigativních novinářů Public Health and Medical Professionals for Transparency ve věci práv na informace s žádostí o zveřejnění dokumentů na základě kterých bylo schváleno použití vakcíny Pfizer/BioNTech. Díky jejich tlaku musela společnost Pfizer začít zveřejňovat 500 stran měsíčně z celkového množství 250 000 stran materiálů, které dodala FDA (americký ústav pro kontrolu léčiv), na základě kterých došlo ke schválení mRNA vakcíny k nouzovému použití. První uvolněné dokumenty stačily vydat dost „třaskavý“ materiál. Studii  jako první zprostředkovala naší veřejnosti doktorka Soňa Peková.

Postupně odtajňované dokumenty si může stáhnout a prostudovat každý. Najdete je zde: https://phmpt.org/pfizers-documents/

Statistická data z kumulativní analýzy postautorizačních nežádoucích účinků vakcíny společnosti Pfizer jasně ukazují na vysoké množství nezádoucích účinků a je alarmující, její „schválení“ pro plošnou vakcinaci dětí. Paní doktorka Peková se připojila k zástupu dalších lékařů a vědců, kteří vyzývají k zastavení vakcinace.


Podobné příspěvky

86 Komentářů

  1. Nesouhlasím s vakcinaci dospělých,natož děti.proboha zastavme to,než dojde k tragediim…

    1. Lidi ale dou očkovat děti toje špatně jako ovce nekoukaj na zdravý děti Babiš nařídil a lidi sou

    2. Už došlo a stále dochází.. V tuto chvíli se více než na zkorumpované politiky obraťte k Bohu, protože nevím, zda bude možné reverzovat poškození DNA touto nedobrovolně dobrovolnou euthanasií..

    3. Je to paradox,ale někteří rodiče už netrpělivě čekají až budou moci naocko své děti……jsou to hyeny a ne rodiče ……ať mi nikdo neříká ze se k takovým lidem už nedostaly některé poznatky rádoby vakcín kdy už je toho plny internet a přesto těm dětem vědomě znici zdraví ne-li život …..hruza🙈

      1. Pretoze je pohodlnejsie opichat deti ako sa starat o ich zivotospravu a psycicku pohodu. Mozu s nimi do nakupnych center a na dovolenky a to je pre konzumne stado najviac…

  2. Jsou to pokusy na lidech a prohnilej stát to ještě schvaluje, je to podobný tomu co dělal fašista Mengele

    1. A kolikpak lidí by na světě bez vakcíny nebylo, to mnoha pitomcům nedochází!

      1. Možno to bude tým, že „mnoha pitomcům“ ešte nedošlo, že v tomto prípade vôbec nejde o vakcínu. Tento experiment volajú vakcínou preto, aby sa „pitomci“ dali ľahšie zmanipulovať. Ospravedlňujem sa, že používam vašu terminológiu, ale tak tomu možno porozumiete.

          1. Souhlasím s vámi, máte úplnou pravdu, je to hodně smutné, že určiti slepě věří těmto zkorumpovaným podvodníkům a ještě odsuzují ty lidi, kteří mají zdraví rozum a nechtějí se dát tím svinstvem „radobi vakcínou“ naočkovat o které se už ví, že ničemu nepomáhá, ale akorát škodí, jelikož má spoustu vedlejších účinků. Dobře se to ví a nezodpovědní rodiče ještě nechávají očkovat své děti, kteří ještě sami nemohou si o tom rozhodovat, jestli ano nebo ne!

      2. Říkáte to dobře. Kolik lidí by mebylo bez Vakcín na svete. Jelikož se v tomto případě nejedná o plnohodnotnou řádně schvalenou látku tak se nedá o nějaké vakcíne bavit.

      3. No daj kolko?,urcite viac ako teraz blbečku,asi si si nevsimol kolko ockovanych kape na covid 3az4 x tolko ajo ked sa neockovalo,blbec!!!

        1. U nás sa štatistiky nevedú alebo zarátavajú k neočkovaným aj mutantov s jednou dávkou. V Čechách je to cca 1:1. Pri Omikrone je to zďaleka horšie pre mutantov.

        2. Na hakych datech a z jakych zdroju toto tvrdite? O tech blbcích by se tady dalo polemizovat. Vase data ziskana kde? Prosim webový odkaz! Nesouhlasím ani s jednou skupinou, pravda je někde mezi.

      4. Mnoho, třeba náš všemi milovaný prezident s prochlastanymi játry Miloš Zeman. Ale !!! Kolik je těch, desítek, stovek ? Tisíc, co zemřeli po vakcinaci. Prohlašuji a trvám na tom, že vaxinace bez vyšetření protilátek a účasti vyšetřeni, posvěcení praktickým nebo i specialistou lékařem je zločinem na pacientovi. Pokud v prvních měsících to bylo hektické, teď už je to zločin. Jinak. Ano !!! Vakcíny pomáhají, ale i škodí. Protože se k nim přistupuje jako k charitativní polévce pro chudé. Tady máš a dej pokoj a drž hubu !

      5. No tak moje maminka očkovaná byla všemi dávkami a stejně umřela na selhání srdce a jestli čtěte noviny tak si všimněte že plno mladých i starých umírá na selhání srdce a je paradox že všichni byli očkovaný.

    2. Súhlasím, podobné experimenty robil Mengele. V SR mamičky chcú veľmi očkovať svoje deti, pritom si neuvedomujú, že idú urobiť niečo podobné ako pani Goebelsová. Nesmiem ísť do obchodov, gastro, ani dialkovymi spojmi, ani lyžovať, pritom som ZDRAVÝ, aj keď nezaočkovaný. Sedím doma, zatiaľ čo zaočkovaní vírus roznášaju. Je to normálne? Už tuším všetkým „hore“ švítorí.

      1. Je to cele postavené na hlavu,ale bohužel je to jejich záměr i když vi ze očko jsou prenaseci tak přesto plní plán globalistu a vydělávají na tom miliardy dolaru,to je pro tu pakáž víc než lidsky život 🙈

      2. Pane Miletelka, jsem na tom stejně. Dobrovolně se vyhýbám větším akcím, stala jsem se šetrnou, protože nechodím po obchodech. Více čtu a sleduji dění kolem sebe. jsem prostě aktivní jinak a asi i díky tomu jsem, na rozdíl od mnoha „uvězněných“ neztloustla. Nejsem očkovaná, nosím venku roušku (mám doma 86letou neočkovanou mamku), každé tři měsíce si necháme udělat testy na protilátky a protože jich máme dost, očkování považujeme za zbytečné a také ohrožující. A to i když obě patříme do „ohrožené“ skupiny. No jo, my nechceme cestovat a nemusíme se bát o práci, o své existenční jistoty, ale co pracující v aktivním věku!?!? Nikoho si netroufám kritizovat, poučovat ani odsuzovat. Rozhodování nikomu nezávidím. Trvám však na svém právu rozhodnout sama o sobě.

  3. Již jsem doufala, že paní Peková si užila svých 5 minut slávy a vrátila se ke své práci, případně ji zdokonalila tak, aby dostala nutný certifikát ISO pro veřejné zakázky. Se svými paranoidními názory se proslavila i na Slovensku.

    1. Evičko proč hanite paní Pekovou??Ta nám otevřela všem oči!!!Je jasné že dochází k vraždám a holocaustu!!!

      1. Prestaň trepať ty idiot!!! Ovca zasratá. Dajte si ten humus, ale nenútte ostatných, ktorý ešte používajú rozum…

        1. to pises mne ty dezolat? este raz , spytaj sa ten svojej odporničky, kedy ukaze ten svoj virus? ale nie nejake pismenka v pocitaci pre svoje ofce
          koho, alebo co ja nutim? o com ty kreten pises?

      2. Kdo jste, že haníte vzdělanou a poctivou ženu, která, na rozdíl od vlády, říká věci které mají hlavu a patu?

    2. Evo, nechte se vyšetřit a důkladně vůbec nevíte o čem mluvíte. Víte, že za loňský rok nezemřelo víc pacientů v ČR jak v predešlích letech?

    3. Teraz musia odborníci riešiť genocídu národa experimentálnym sračkami a nie nejaké ISO pre eurofašistov, ktorým stále nevadí dvojitá kvalita potravín v EU.

    4. Dejte si facku ať se proberete ,takže dle vás jsou vakcinologove,imunologove a další vědci paranoidní ????? Měla by jste si zjistit více info než napíšete takový blábol,jste úplně mimo mísu 🤦‍♀️

  4. Evičko proč hanite paní Pekovou??Ta nám otevřela všem oči!!!Je jasné že dochází k vraždám a holocaustu!!!

      1. Pani buď spadla z pece alebo pec na ňu, keď jej a jej podobným svedkom covidovým nedochádza , že “ vakcína“ nielenže nieje sloboda alebo tečka, keďže sa pripravuje 4, 5, … ale podľa zverejnených dokumentov samotného Pfizeru aj biologická zbraň.

    1. Není blázen má pravdu, je to biologická zbran na činení lidské populace. Stále vám to nedocházi ,nechcete připustit že to tak je ,ale je to tak ,bohužel .

  5. vidim ze je prakticky cela aternativa priposrana z pani Pekovej
    pozor na ňu, je to bludička, ktora ma za ulohu obete odviest do bažin, buduje si karieru , uz sa aj pokušala dostať do vysokej politiky, mylsim ze časom bude aj kandidovať na prezidenta CR
    spytajte sa jej , kedy uz konecne vyizoluje tu jej Koronu, o ktorej basni, ze pochadza z laboratoria…
    ona len prefikane čita informacie pre ofce, ktore by si ofce mohli aj sami prečitať na weboch, keby neboli tupe ofce, lebo ofce potrebuju nejakeho pseudospasiteľa a pani Pekova to presne robi
    ale komu niet rady, tomu niet pomoci, kazdy sprosty jej veri

    1. Tak to pozor!! Jako první vyjádřila podezření z toho že vir nemusí být přírodního původu, načež ji vláda zakázala provádět vtesty a výzkum. Poté ,po pár dnech opět mohla provádět výzkum a jako první !!! Rozebrala víš do tzv.spiral ( něco jako DNA) a v podstatě potvrdila že jde o upravený přírodní vir. Která jiná státem uznávaná laboratoř toto zveřejnila? ŽÁDNÁ!!! V Číně před 10 dny vyplulo na povrch to že by to laborky mohlo utéct. Neoficiálně samozřejmě. Tolik mutací a zvláště omikron se tak rychle nevyvine. Někde musí být velký zdroj a jak Mudr Pekova již několikrát řekla,najděte tu jeskyní a zavřeme. Tak asi tak

      1. Plně s Vámi souhlasím, paní Peková nelže tak jako ta politická verbež, je v tom těžký byznys, lidský život pro ně nemá žádnou cenu!!!

        1. ano , pani Pekova nelže tak jako ta politicka verbež, ona lže uplne jinač jako oni, ona akurat lže že virus existuje, ale nevie ho ukazať
          svata prostoto…

      2. Boh s vami, komu niet rady tom niet pomoci, vy len potvrdzujete prečo močiar vypušťa falošnych prorokov ako je podvodnička Pekova
        ešte raz, uz pani dr. vyizolovala ten virus(alebo akykolvek?)
        alebo sa len hrá v pocitači s pismenkami a PCR testami, ktore su same o sebe podvod, co inač potrdil aj ich vynalezca Mullis?

    2. V každom prípade má toho v hlave viac ako náš tytulovaný covifašista s doktorátom z medicíny, ktorý nás v lete ubezpečoval, že mutanti nebudú na 100% Covid prenášať, nedostanú dá do nemocnice a nezomrú. Neviem či tento rychlokvasený Boh mutantov nemá špecializáciu z rozpravkárstva. Mutantom dávajú do šmákoty zjavne aj n jaký bordel na výlmet zdravého úsudku z ich sprostých hláv

    3. Ty asi budeš múdry, keď jej neveríš a kľudne sa daj očkovať každý mesiac 🤣🤣🤣🤣

  6. Pane!Vy jste si všiml, že existuje smrt.Nova politická síla.A nesmrtelnost,po několikáté dávce.🍒

  7. a proč jste se všichni nechali očkovat proti obrně, nešťovicím, tetanu a dalším nemocem Vy tupci ?

    1. Lebo po očkovaní proti, obrne, neštovicím, … sa na 99,99% nikto týmito chorobami nenakazil a ani nezomrel. Tupče !!!

  8. Protože je to letama prověřená a účinná vakcína řádně testovaná a díky ní se tyto nemoci podařilo prakticky vymítit a nemusíte mít 3,4,5 dávek aby jste se cítil v bezpečí, navíc po těchto vakcínách již nemoc nedostanete což se o vakcínách na covid říct nedá vy topče.

    1. Pěkně a pravdivě jste to napsal. Souhlasím s Vámi! Je nejvyšší čas, aby se lidé už konečně co nejdříve probudili a vzpamatovali a přestali věřit těm lžím a podvodům, co nám zkorumpovaní politici i jiní vnucují!

  9. Protože je to letama prověřená a účinná vakcína řádně testovaná a díky ní se tyto nemoci podařilo prakticky vymítit a nemusíte mít 3,4,5 dávek aby jste se cítil v bezpečí, navíc po těchto vakcínách již nemoc nedostanete což se o vakcínách na covid říct nedá vy tupče.

  10. Neduveru vzbuzuje: Ad 1: uz jen to,ze vyrobce NENESE zodpovednost za vedlejsi ucinky vakciny.
    Ad 2:vyzkumne testy maji byt ukonceny v prosinci 2023

    To mi staci k tomu,abych se nikdy nenechala oockovat !
    Dr.Pekova,je rozumna zenska👍

  11. To isté je aj na Slovensku. Toľko debilov, čo utekajú na 3 vakcínu a chvália sa QR kódom je neskutočne. Bola som v zásielkovni pre balík a pani za mnou s respirátorom a už s pripraveným covid pasom. Ja bez rúška bez testov a vakcín. A ľudia úplne ako ovce, hlavy dole a ideme ako príkážu. 😠😠😠

  12. Znám spoustu lidí kteří nejsou očkování a jsou zdraví mezi námi a znám očkované kteří jsou těžce nemocní a nebo již nejsou. přece je jasně vidět že vláda lže, nejdříve tvrdila že očkováním bude tečka, lhala, kdo není pitomec to musí vidět, očkování se musí znovu a znovu očkovat a už ne proti nákaze ale pouze proti úmrtí a to jen na krátkou dobu a pak zase nebo umřou – tak kdo je tu vlastně ten pitomec ?

  13. Pani Pekova, kedy uz konečne ukažete ten vaš korona virus? dokedy budete robit podvody s tymi genom pismenkami v pocitaci?
    raz aj na vas pride

  14. Paní Peková

    velice si Vás vážím a bojuji s Vámi ALE! abychom vyhráli bitvu proti vlastizrádným politikům a proti bio teroristům nesmíme být jako oni tj. dávat PLNÁ FAKTA a né zavadějící polo-zprávy, utržkovité zprávy bez znaku procent a kontextu…

    např. Co to je RECENTNÍ publikace německých autorů (nejde nikde dohledat – proč?) kteří na populaci 9780335 dětí bez přidružených němocí našli 3, 0 a 0 umrtí?

    V tom sdělení Vám chybí kompletní kontext (jakože těch 10 mil. dětí prošlo COVID? – nebo co to je za skupina? je to skupina dětí podobná našim dětěm?) a proč je vybrána pouze skupina „bez přidružených němocí“ kde máte tu druhou skupinu „s přidružených němocí“ a tudíž pak celkovou skupinu v měřeném souboru… (možná tam ty data máte ale špatně jste to odprezentovala je to velká škoda..)

    když to řeknu máti, že nikdo v těchto letech na to neumírá (tak jak si vezmu z vaší zprávy) tak na mě vyhrkne, že na mainstreemu četla úmrtí 14 leté holčičky a já nemám žádné jasné číslo mortality/fatality v té věkové skupině v % (rate) !?!?! a nemohu se odkázat na onu recentní…

    A co říkáte na tento americký patent „US 7279327“? Popisuje ten patent genovou sekvenci která je dnes ukrytá v těch dnešních různých mutacích?

    Molekulárni genetice nerozumím ale ve statistice a reportech Vám pomůžu 😉

    hezký den

      1. Dano přispěj do diskuse fakty (čísly, %, odkazy na studie, reporty, grafy, apod…) né domněnkami jinak si budu myslet, že tě platí bio teroristi (farmaceutická lobby) aby jsi ve fórech dělal guláš… rozptyloval, false track a dehonestoval fakta.

        1. Miško, po mne chceš študie, reporty grafy? a prečo by som ti to daval hľadaj , aj ja som hľadal, a nejde len o to čo som našiel, ale hlavne o to čo som nenašiel
          nenašiel som doteraz jeden dokaz o Sars go 2, ani o covide, iba tvrdenia, stare nepodlozene dogmy, pocitačove animacie a graficke obrazky ako v detskych knižkach, prečo sa Pekovej neopytaš, kedy vyizoluje ten, alebo ktory kolvek iny udajny virus, ale nie ze bude ukazovať pismenka zoradene pocitacovym programom a s podvodnymi PCR testami
          ale nakoniec je mi jedno, co si myslis, ci bezhlavo veris ludom v bielych plašťoch
          zistene zavery su
          ziadny virus nikdy neexistoval, veľa chorob je vymyslenych (AIDS, besnota, vsetky klamstva okolo ,,rakoviny“ a jej liečby, imunitny system je hoax bieloplašťovych teroristov)
          zacni pouzivat vlastnu hlavu, lebo u ňu prides

          1. Dobrá rada Daňko

            Zapojím tedy hlavu: zvýšení úmrtnosti o více jak 17 % (rok 2020 oproti 2019) viz. český statistický úřad nebo zde jsem z toho udělal graf (https://uloz.to/tamhle/0n6jrJN6dna0#!ZGRjZwR2ZJH2ZQp3LGZ2L2DmZwR2ZGOuozE5FHglEayBozHjMN==) to je jasný fakt OK? Co způsobilo nárust mrtvol když ne koronavir?

            Dále jde vidět že nárůst úmrtnosti (celkové) lidí do 40 let je nulová dokonce záporná / pokles (to koreluje s tvrzením p. Pekové že děti na covid neumírají) to že někdo do 40 let na koronavir umřel neznamená že se to děje v celém tomto segmentu (o rizikový case se hravě zdravotnictví postará).

            Z grafů jde vidět že nejohroženější skupinou jsou starší lidé…
            Zajímavé je také porovnání se Švedskem kde neměli takové lockdowns (restaurace, školy otevřené…) a mají menší nárůst mrtvol… jak je to možné?

            a naposled víš proč jsi tu? Jsi pozůstatkem více než 8 mil let vývoje člověka.. Čím lidé celou tu dobu bojují proti virum, baktériím…? Napovím ti začíná to na písmeno „i“ 😉

    1. Asi protože děti do 5 let žádné přidružené nemoci mají.. Nemají ještě zkurvene zdraví že sraček jako vy.

      1. Děkuji za optání
        zdraví mi slouží i proto že si pěstuji bio zeleninu a ovoce, běhám a sem tam se i otužuji jen mě štve že mě bio teroristi nepouští do sauny, páry a na bazény.. abych si pročistil plíce 🙁 snad mi zůstane zdraví i přes ty zákazy (=opatření proti životu)

        1. Miško, hovori sa, že dobra rada dobry aj od ďaďa…
          prečo si neodpovedal na moje otazky?
          …,,to je jasný fakt OK? Co způsobilo nárust mrtvol když ne koronavir?…“,… to si fakt tak sprosty, ze robis taketo zavery? ad1 ) jeden cteny anglicky vrah 10tich milionov Indov menom
          Winston, povedal kedysi pamatnu vetu:,, verim len tej štatistike , ktoru som sam sfalšoval“
          ad2) ak bol celkovo narast umrtnosti, svedci to len o zanedbanej lekarskej starostlivosti a zamernom vraždeni nevinnych vo fabrikach na smrť zvanych nemocnice
          znova sa ťa pytam , lebo nechces odpovedať,: prečo sa Pekovej neopytaš, kedy vyizoluje ten, alebo ktory kolvek iny udajny virus, ale nie ze bude ukazovať pismenka zoradene pocitacovym programom a s podvodnymi PCR testami????
          takze , ty si presne ta vzorka jedincov, čo potrebuju akehokolvek falosneho proroka ako je Pekova, či Landa, či VK, a staci vam ze vas prorok rozprava trosku inac ako MSM
          ked najdete nejaky vírus, tak sa ozvy a dones dajaky dokaz

          1. Daňko

            Jak neodpověděl? ukázal jsem ti nárůst úmrtnosti a nejen v ČR ale i ve Švedsku (něco nepřirozeně NÁHLE způsobilo nárůst mrtvých patréj co to bylo třeba to byl právě nějaký vir ve který ty nevěříš [ano je to sice jen nepřímý důkaz ale].. a v dnešní totalitní době jsou expresivní výrazy na místě) na vyizolování nějakého viru se mě neptej nejsem biochemik ptej se jinde mě to osobně nezajímá, mě zajímá jestli bio teroristi vytvořili vir (ten údajný se kterým lidi leží na JIP) na základě US patentu (např. US 7279327, patentů o koroně je více…)?

            ad 1) ano máš pravdu data/grafy.. MŮŽOU být i zmanipulovány – otázka je od koho manipulace přišla zkontroluj tedy moje grafy pokud tam mám chybu dej mi vědět a pokud si myslíš že je chyba na vstupu u českého / švédského statického úřadu dej mi taky vědět společně tam uděláme vítr! Obecně – úmyslně falšovat data není praktické protože to přidává práci i tomu kdo je falšuje (např. pokud by ČSU falšoval data tak se to občas vrátí jako bumerank.. zvětší se dotazy na úřad, přestanou fungovat jiné veličiny v korelacích atp… i sám úřad s těmito daty pracuje…)

            ad 2) ano ukazuje se že máš BOHUŽEL asi pravdu fakt tam lidi zabíjí? protože když si do těch grafů přidáš rok 2021 tak uvidíš že úmrtnost neklesá naopak stagnuje a mírně stoupá (data za rok 2021 nejsou u ČSU ještě úplná ale vůbec to nevypádá dobře) ALE POZOR švédové jsou s úmrtností za rok 2021 na před-covidové úrovni! Jak je to možné? takže naše „česká cesta“ je evidentně (podle ukazatele úmrtnosti) slepá ulice… a vyhazovaní peněz za nesmysly – testy, plošné vakcíny, hadry na hubě, uzávěry…

            > falosneho proroka ako
            dolož faktem v čem se konkrétní prorok mýlí, řešíš ty „pismenka zoradene pocitacovym programom“? a ty zoradene pismenka nejsou právě onen vyizolovaný vir / genom? (nebo co ti tam jako chybí chemické značky molekuly viru nebo co? já nevím co přesně řešíš nebo co spolu řešíte co ti chybí zasvěť mě blíže do problému ale ať ho pochopím prosím jsem laik na chemii a biologii…

            > podvodnymi PCR testami
            na základě jakého faktu tvrdíš že něco je podvodné? Nemůže být ten test správný?

  15. u mě paní Peková ztratila poslední zbytky důstojnosti. Rozhovor poskytla Zákonům bohatství, které mimo jiné propagují knihu od předních dezinformátorů (dle Disinformation dozen). Otevřeně tam lhala a zdatně v tom pokračuje i nadále.
    Ukázat si to můžeme na příkladu jejího vystoupení před budovou České lékařské komory.
    Paní Peková tam ukázala hned několik důvodů, proč se jí nadále nevěnovat.
    1️⃣❗ Misinterpretace případu FDA a Public Health and Medical Professionals for Transparency.
    Paní Peková ve svém výstupu nesprávně prezentuje zveřejněné dokumenty FDA před veřejností.
    Jejími slovy jde o to, že FDA se snažila utajit data o Pfizer vakcínách do roku 2076 před veřejností, ale soud dle paní Pekové řekl „nenene“ a museli je zveřejnit, a to po 500 stranách měsíčně. „Tak nařídil soud.”
    To je ale daleko od pravdy. ❗
    Skutečnost byla taková, že Public Health and Medical Professionals for Transparency si u FDA zažádala v rámci FOIA, Freedom Of Information Act, obdoby českého zákona o svobodném přístupu k informacím, o veškerou dokumentaci vakcín společnosti Pfizeru.
    To se týkalo více jak 300 000 stran dokumentů, které před zveřejněním musejí být odborně zpracované kvůli důvěrným informacím, které obsahují.
    FDA si proto SAMA zažádala u soudu o možnost zveřejňovat dokumenty v měsíčním rozsahu, který je možný pro jejich ADMINISTRATIVNÍ kapacity, což je 500 stran měsíčně, což při objemu žádaných dokumentů bude trvat do roku 2076.
    Na tento návrh FDA soud přistoupil.
    O celé události se všemi primárními zdroji si můžete přečíst zde:
    👉https://www.snopes.com/…/2021/11/19/fda-2076-vaccine-data/
    Jak tedy můžeme vidět, paní Peková tento příběh překroutila.
    FDA prokazatelně NECHTĚLA tajit dokumenty do roku 2076 ❗❗
    Zveřejňování 500 stran měsíčně nenařídil soud, jak uvádí paní Peková, ale o tento objem si zažádalo samo FDA. ❗❗
    2️⃣❗ Misinterpretace dat.
    Paní Peková ve svém výstupu dále prezentuje data, která byla zveřejněna v prvních 500 dokumentech od FDA.
    Čísla, která představuje, jsou reálná. Problém je ale s jejich interpretací.
    Dokument zde:
    👉https://phmpt.org/…/5.3.6-postmarketing-experience.pdf…
    Z dokumentu je patrné, že se nejedná o potvrzené případy poškození vakcín, ale o pouhá hlášení v časové korelaci, které je třeba prověřit.
    To je ostatně uvedeno v sekci Metodologie na straně 5 a 6 tohoto dokumentu.
    Je patrné, že tím, jak paní Peková tato čísla prezentuje jako ověřená poškození vakcínami, se dopouští hrubé misinterpretace těchto dat.
    Za zmínku stojí fakt, že zatímco dokument překládá jako „kumulativní analýzu nežádoucích účinků vakcín”, tak v originále čte dokument správně jako “cumulative analysis of (…) adverse event reports“,
    kde právě výraz „adverse event” je klíčový.
    👉https://www.pharmacytimes.com/…/adverse-event-not-the…
    Otázkou je, zda si je tohoto rozdílu vědoma i paní Peková.
    Pokud ne, je to katastrofa od člověka, který takto veřejně vystupuje.
    Pokud ano, a přesto to tak prezentuje, je to snad ještě horší.
    A toto jsou, drazí přátelé, mé důvody, proč se již nadále nebudu paní Pekovou zabývat.
    Pokud však paní Peková přijde v budoucnu s nějakou novou argumentací, nebo pokud snad někdy konečně vydá svou publikaci, rád se jí budu opět věnovat.

    1. vsak hovorim to iste
      Pekova je podvodnicka, falošny prorok, ktory bol nasadeny močiarom, aby odviedol hlupe ofce do bažin
      vot eto vsio

    2. Diky za vecny komentar, s nimz se plne ztotoznuji.
      pi dr. Pekova se zda byti velkou odbornici i na klinicke studie a predevsim na interpretaci vysledku. Je potreba zpravu interpretovat v souvislostech, ktere jsou popsane na strane 5+6 dane zpravy. Je mi lito lidi, kteri se nechaji vyplasit takovymi vykriky do tmy. Ale nekteri lide proste potrebuji jakakoliv vysvetleni, aby si obhajili svoji „svobodnou pravdu“, ale ona nikdy neni tak jednoznacna.

  16. Britský spisovatel Ian Watson napsal:
    „Pokud vás někdo musí přesvědčovat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat… Pokud je toto všechno považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu – můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro.“

    1. úplný súhlas
      škoda len , že pre mnohých je to zbytočné hovoriť….alebo vlastne, chvála Bohu?

  17. pre Miška
    pri vsetkej ucte, uz ma to unavuje , ….ja o voze, ty o koze….
    hovorim hladaj, nájdeš
    tu mas napr. jeden z mala informačne objektivnych webov, prelustruj ho cely, prever , su tam zdroje, po lopate.
    pre mna zaver vdaka koronabesneniu, bez ktoreho by som nadalej žil v sladkej nevedomosti a nechal sa okradať vedeckomedicinskym teroristickym Talibanom v bielych plaštoch je nasledovny, aspon nastrel:
    – neexistuju virusy , nakazlive choroby, imunitny system, vela chorob ako AIDS, besnota, rakovinove bunky, alergie, …. je toho veľa , všetko je na ruby, hore nohami….a som za toto poznanie nesmierne vdačny, naplna ma to pokojom sa spokojnostou s vedomim , že uz ma nijaky terorista v bielom plašti nevyľaka
    tebe prajem veľa zdaru

    1. Daňko
      🙂
      Doporučil jsi mi web resetheus.org a hned na první článek jsem kliknul „Konec infekčního mýtu – 3. část: Přenáší se virus HIV vzácně, nebo se nepřenáší vůbec?“
      Tam nepopírají existenci HIV (řeší tam pravděpodobnost přenosu) a přesto budeš tvrdit že „neexistuju virusy“? tak tomu nerozumím 🙂

      1. posledna moja odpoved pre teba MIšo, fakt uz ma unavuješ
        napisal som ti: ,,tu mas napr. jeden z mala informačne objektivnych webov, prelustruj ho cely, prever , su tam zdroje, po lopate.“
        ty si prečital prvu vetu a dosť
        no nič, už mi daj pokoj
        Kristus vraj kedysi povedal:,, nehadžte perly sviniam…“, alebo hrach na stenu

        1. Daňko
          prečítal som celý článok, i když pročtu celý server nič to nezmení na faktu že ten článek existuje a nepopírá existenci HIV (=virus) takže virusy existujů aspoň v mojom metrixu 😉
          čao

Komentáře jsou uzavřeny.