|

Martin Koller – vývoj událostí na blízkém východě a zamyšlení nad českou „opozicí“.


Jak se bude vyvíjet napětí mezi Izraelem a Palestinou? Komu by pomohlo blokování Suezu či Hormuzu a koho by poškodilo? Bude Izrael zničen? Jaká je pravděpodobnost občanské války v Americe a zrušení voleb? Dočkáme se ještě dalších globálních překvapení?

A jak na tom jsme v Čechách? Existuje vůbec „vlastenecká scéna“, nebo se dle predikce Martina Kollera všichni opozičníci setkají mezi Babišovými půlkami?

Na tyto a spoustu dalších otázek vyjadřuje svůj „politicky nekorektní“ názor vojenský analytik Martin Koller.


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. 0) Kdo studujte do hloubky a sám se dobere faktu, že tzv. Hammás založily Mosad a CIA v osmdesátkách proti Arafatovi, ten začne lépe rozumět dění na východě..

    1) Palestinci jsou semitský národ, jeden ze 12 semitských kmenů, které jsou odvozeny od původního osídlení Kanaánu/Judeje a nejde tudíž o Araby z Arabského poloostrova. To je také jeden z důvodů, že žádná okolní arabská země nechce přijímat palestinské uprchlíky, protože jde o Semity, kteří mají blíže k biblickým Židům (Sefardům) a k Peršanům než k Arabům. Palestinci (bibličtí Filištínci) jsou Semité, kteří mají část genů odvozených od Peršanů (Íránců), a proto se jim asi ve 30% případů rodí dětí s pronikavými árijskými, perskými rysy. Mimochodem, slovo Aar’yan znamená v perštině “urozený, vyvolený” a má souvislost právě s bílými rysy u Palestinců, Libanonců a Peršanů (Palestinci se velmi dlouho mísili s Araby, kteří přišli z Arabského poloostrova do prostoru Kaanánu, později Judeje a ještě později Palestiny, a proto dnes většina Palestinců se spíše podobá Arabům než Peršanům, ale ne právě všichni).
    A zhruba 30% si zachovává typické perské/árijské rysy. Tzn. pro méně chápavé odborníky na Palestinu, tzn. 30% vypadá „evropsky“ a ne „čmoudsky“ ..

    2) V Palestině skupina sionistických izraelských okupantů za dobu 75 let ukradla Palestincům více jak 90% území jejich státu a k tomu ještě stihl Izrael anektovat Golany od Sýrie:
    https://i.postimg.cc/gcZ7RJPD/Palestine-Land-Loss.jpg

    Izrael je v rozporu s Tórou a pravověrní Židé proto Izrael neuznávají. Neznalost v otázce definice, kdo to je Žid, a kdo to je sionista. Židé mají zakázáno mít vlastní stát, zatímco sionisté usilují o vlastní stát (Izrael) na území Palestiny, ze kterého byli Židé vyhnání před 2 000 lety. Tóra jako nejvyšší smlouva s Bohem zakazuje Židům vlastní stát, zatímco Talmud ve spojení s Knihou Proroctví a s Kabalou usiluje o přetvoření Palestiny do státu Izrael.. Pouze ortodoxní Židé, kteří se řídí písmem Tóry, tak jsou skutečnými následovníky Abrahámovy linie a Vyvolenými, protože pouze oni se řídí Covenantem, tedy smlouvou s Bohem. Proto proti Izraeli demonstruje „tolik“ židů po světě, ale není „žid jako žid“ …

    3) Takže, ukradená země, která bude obětována pro naplnění proroctví o světovládě sionistů nad celým světem? Drzost Izraelců k vyhánění Palestinců k exodu do Egypta, na Sinaj, ale tam je nechtějí.. „Izraelský diplomat Danny Ayalon řekl, že v egyptské Sinajské poušti je “nekonečný prostor” pro civilisty z Gazy a že by tam měli být všichni přesunuti.“
    = Hele, když jde Izraeli o ochranu životů Palestinců, proč je z Gazy neodsune do Izraele? Proč do cizí země, proč od Egypta?! Celý palestinský národ z Gazy měl být přesunut do stanových měst v poušti v Egyptě, kde by koalice mezinárodních zemí “dočasně” provozovala tato města jako mamutí uprchlický tábor, přičemž o té “dočasnosti” není ani na sekundu potřeba pochybovat, jak je myšlena. O žádnou dočasnost se jednat nebude! Egypt nechce připustit, aby Izrael narušil suverenitu Sinaje a nikoho tam přesunovat nebude!

    …A taky v Jeruzalémě se s ortodoxními Židy “mazlí” už izraelská policie, neboť protestují proti genocidě Palestinců s antisionistickými transparenty v rukou…..

    + Něco Z Talmudu:
    Baba Necia 114,6: „Židé jsou lidské bytosti, ale národy celého světa nejsou lidští tvorové, ale zvířata.“
    Midrasch Talpioth 225: „Nežidé byli stvořeni, aby sloužili Židům jako otroci.“
    Talmud IV/3/54b: „Majetek gójů je jako majetek bez pána, a každý (Žid), který se jej zmocní, se stává jeho vlastníkem.“
    Zohar II, 4b: „Porodnost Nežidů musí být masivně potlačována.“
    Zohar I, 168a: „Židé se vždy musí snažit oklamat Nežidy.“
    Erubin 43b: „V čase Mesiáše se všichni (Nežidé) stanou otroky Židů.“
    Yebamoth 98a : “Všechny nežidovské děti jsou zvířata.”
    Sanhedrin 59a: „Zavraždit gojíma je jako zabít divoké zvíře.“
    Abodah Zara 26b: „Nejlepší z Nežidů musí být zabiti.“
    Sanhedrin 59a: „Gój, který strká nos do Zákona (Talmud) je vinen smrtí.“
    Hilkkoth Akum X1: „S gojímem neměj slitování.“
    Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Všechen majetek ostatních národů patří židovskému národu, který je proto oprávněn se ho zmocnit bez jakýchkoli ohledů.“
    Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Až přijde Mesiáš, každý Žid bude mít 2800 otroků.“
    Nidrasch Talpioth, p. 225-L: „Jehova vytvořil Nežidy v lidské podobě, protože Židům by neměla sloužit zvířata. Nežid je proto zvíře v lidské podobě a je odsouzený sloužit Židovi neustále.“

    “Malý židovský národ si troufá stavět na odiv nesmiřitelnou nenávist vůči všem národům, vždy pověrčivý, vždy chtivý zmocnit se lstí majetku jiného, pokorný v neštěstí, zpupný v úspěchu. Židé jsou nejhorší ničemové, jací kdy špinili povrch této Země.”
    (Voltaire)

  2. VIDEO: Izraelská televize odvysílala šokující záběry ze 7. října zachycující palbu do účastníků festivalu Supernova z izraelských vrtulníků Apache! Piloti v reportáži přiznali, že nevěděli, na koho střílí a pouze přijímali instrukce přes rádio, že na zemi jsou teroristé a mají na ně tudíž zahájit palbu! A Netanyahu právě přiznal, že izraelská armáda zůstane v Gaze i po skončení války!
    https://aeronet.news/video-izraelska-televize-odvysilala-sokujici-zabery-ze-7-rijna-zachycujici-palbu-do-ucastniku-festivalu-supernova-z-izraelskych-vrtulniku-apache-piloti-v-reportazi-priznali-ze-nevedeli/

    1. Díky (lepší než aktuální žido-Kollerština). A v tom článku na AENews dole na konci dokonce vidím tabulku, že nikým nezvolené ty naše jelita „vedení“ POLITICKÝCH SRÁ*ČŮ v ČR (kdy už se jim zcvrkávají kuličky, protože, koule nikdy neměli) – jde dle toho hlasování znát. Ale dát hlas rovnou proti azraeli, to ne 😀 protože „kuličky“ …

      A jo, stále se objevují další důkazy, které ukazují na azrael jako na stranu odpovědnou za zabití nevinných izraelských civilistů 7. října, nikoli na Hamás! Podle mnoha svědectví se Hamás při svém náletu zaměřili výhradně na IDF a ty nevinné civilisty nechali na pokoji! Byly to samotné IDF, které při boji o zneškodnění palestinských ozbrojenců zabíjely své vlastní občany!! Další info např. i zde:

      thegrayzone.com/2023/10/27/israels-military-shelled-burning-tanks-helicopters/

      middleeastmonitor.com/20231030-report-7-october-testimonies-strikes-major-blow-to-israeli-narrative/

      + Gaza se stává „dětským hřbitovem“, počet mrtvých civilistů dosáhl necelých 12 000 (z toho 40% dětí)…
      + Jordánsko už dopravilo letecky urgentní zdravotnický materiál do polní nemocnice v Pásmu Gazy:
      aljazeera.com/news/2023/11/6/jordan-israel-announce-airdrop-of-urgent-medical-aid-to-gaza-hospital

  3. Sedet a tlachat, kazdy je odbornikem na Palestinu, stejne jako predtim Ukrajina, c19.. Zatimco probiha genocida! Si pustte nejake live zpravy, primo z mista deni.

  4. Z odkazů a informací tady z diskuse, takže, nějakých 400 teroristů z Hamásu prolomilo ploty s traktory či buldozery a napadli Izrael. Pohádka pro pakoše, kteří nemají ponětí o tom, že vesnice jsou oplocené a opevněné, zajištěné sledovacími technologiemi, které zachytí i ptáka, který se přiblíží, takže žádný bordel v IDF, jednoduše domluvená akce, organizovaná z Izraele. K tomu si přidejte, že Hamás je izraelské dítě!!

    A reportáže, ž za tím opravdu stojí od začátku sám Izrael a že vlastně probíhá genocida Palsetiny, všechny tyto informace jsou skutečně exkluzivní a jedná se o průlomové důkazy. Vojáci dostávali chaotické příkazy, vůbec nevěděli na koho střílí, na lidí v civilu, a vlastně likvidovali své..

    Tato světová válka není o boji mezi zeměmi a mezi vojáky, ale o masovém vraždění lidí vlastními vládami! Něco nepředstavitelného, ale bohužel realita. Depopulace planety, kdy se lidé vzájemně vyvražďují v chaosu. Přitom zastavit se to dá jedinou cestou, a ta je, že všichni zlikvidují své vlády, a to je bohužel už nereálné, protože 2/3 lidí na planetě zdementněly po vakcínách nebo v důsledku své víry.

    Paralelne aspol. beru, vše ok, ale doporučuji, že Koller by měl už o Palestině mlčet….

  5. Většina mainstreamových médií léta zavírala oči nad systematickým vyvražďování obyvatel Gazy a to zejména mezi lety 2000 – 2014. Válečné zločiny spáchané židy v Izraeli jsou pro většinu z nás téměř nepředstavitelné. Izraelská armáda, izraelská vláda a západní média (z velké části vlastněná a kontrolovaná židy) se spikly, aby oklamaly svět a potlačily tyto informace.
    IDF opakovaně střílely dělostřelecké a fosforové granáty do hustě obydlených obytných oblastí s vědomím, že takové nepřesné zbraně zabíjejí a zraňují civilisty. Podle Amnesty International: „Rozsah a intenzita útoků byly bezprecedentní, a to i v kontextu stále smrtonosnějších izraelských vojenských kampaní v Gaze v předchozích letech.“

    Během operace „Lité olovo“ izraelské síly ve velké míře používaly bílý fosfor, v obytných oblastech. Přímý zásah dostaly domy, školy, zdravotnická zařízení a budovy OSN – všechny civilní objekty.

    Amnesty International i Human Rights Watch však tvrdí, že neexistují žádné důkazy o tom, že by to Hamás někdy udělal, ale předložily značné množství zdokumentovaných důkazů o tom, že židovští vojáci skutečně používají Palestince, především děti, jako lidské štíty.

  6. Když se Arabský svět o tento konflikt nezajímá, proč bychom měli my? Jak Izrael, tak Palestinci jsou vini.

Komentáře jsou uzavřeny.