|

Stop WHO! – Mlčení nesmí být souhlas. Do konce listopadu 2023 je nutno smlouvu na vládní úrovni odmítnout.


Následující řádky a video má největší prioritu!

Jen do konce listopadu 2023 může vláda České republiky vyjádřit nesouhlas, nebo námitky s připravovanou pandemickou smlouvou. Ano slyšíte dobře. Všechny EU státy mají do konce tohoto měsíce odeslat své námitky. Jestli tak neučiní, bude to bráno jako plný souhlas s touto ďábelskou agendou!

Co konkrétně znamená pandemická smlouva WHO?

S právníkem Tomášem Jancem jsme rozebrali ty nejdůležitější body a postup, jakým nás teď WHO prostřednictvím EU hodlá připravit o naše práva. Prakticky se jedná o TOTÁLNÍ ztrátu suverenity států při řešení zdravotních otázek. Vše přechází na WHO, která tím získá opravdu neskutečné pravomoci.

WHO musíme zastavit!

Naši politici nám zatajili tuto One Health agendu a nehodlají podat námitky. Fakticky bude nutné naše práva bránit na občanské úrovni. Toto už přesahuje veškeré hranice. Mlčení ovšem není souhlas. Kdybychom měli informace, kdyby o tom média hlavního proudu poctivě informovala, teprve pak by se mohlo mluvit souhlasu. Toto je však celosvětový podvod! Válečné události ve světě mají odvést pozornost o zdravotních záležitostí. Tímto nás chtějí potichu připravit o veškerá zdravotní práva a osobní integritu. Potřebují to potichu prosadit. Nechtějí, aby vaše pozornost směřovala na WHO a naše zaprodané politiky.

Pandemická smlouva se týká i možnosti WHO vynutit povinné očkování a povinné karantény, či další omezování našich životů například v případě pouhého podezření na možnost vzniku pandemie. Státy se zavazují plnit také rozpočtová kritéria pro financování WHO a ztrácí tím možnost řešit zdravotní záležitosti jako suverénní subjekty. Covid teror a povinné očkování se nikdy nesmí vrátit. Tito mezinárodní psychopati musí být posláni před soud!

Zastavme WHO zločince! Nadešel nejvyšší čas! Finální bitva o lidstvo právě začala.

Sdílejte tyto informace alespoň dalším deseti lidem! Sdílejte odkaz na tento článek a video mailem, Whatsappem, Telegramem a dalšími kanály a mluvte o tom se všemi kolem sebe. jedině tak překonáme cenzuru, kterou schválně na témata Covid a zdravotní záležitosti zavedla v září Evropská unie.

Odkaz na sdílení najdete nahoře u videa po kliknutí na vybranou síť.

Red-PA


Podobné příspěvky

28 Komentářů

    1. ANO JE.. Očkovanci sami už stejně padli. Nechali se “naočkovat” a toxikóza si vybírá svojí daň. Kdo ještě nepadl, tak postupně stejně odpadne, někdo další si stejně ještě mezitím šlehne další várku jedu…

      A TO VŠE KVŮLI NEEXISTISTUJÍCÍMU VIRU! OFCE NÁS ŽENOU DO PEKEL..
      = FALEŠNÉ TESTY, VIRUS, “VAKCÍNY”.. ZA TOHLE PRIMÁRNĚ DĚKUJME OFCÍM!

      1. Máte aj konkrétne informácie a čísla? Či je to iba domnienka? Ja konkrétne som yaočkovaná, skoro celá moja rodina je, nemáme žiadne zdravotné problémy ani nepoznám nikoho, kto by ich po očkovaní mal. Príde mi to ako slovo proti slovu. Ja som covid mala, a 4 dni som mala ťažké stavy a vysoké horúčky, ktoré som nikdy nezažila. Bola som neskutočne oslabená a trvalo mi sa zotaviť. Za celé obdobie nosenia rúška som nebola chorá ani prechladnutá, čo bývam bežne každý rok a bolo to moje najmenej náchylné obdobie. Covid som chytila v kruhu známich. Vaše vyjadrenie, že vírus neexistuje možem tiež bojkotovať. A je to zas len slovo proti slovu a domnienky a názory zoskupených jednotlivcov. x)

        1. Vážená paní,
          ať už jste Kiki, nebo nejste. Zlobte se na mě, nebo ne, ale vaše argumenty jsem četl v komentářích několika zemí, byly napsány úplně stejně, pouze v jiných jazycích a k různým článkům o Plandemii. Když už pracujete pro Kabal, tak se alespoň pokuste vymyslet něco originálního a nepište komentáře, které jsou pouze přeloženy do různých jazyků překladačem Google… Jediné co oceňuji, je ten fakt, že jste alespoň text přeložený Googlem opravila. Ale o mnoho víc bych ocenil trochu toho samostatného přemýšlení, ať jsou věci zajímavější.

    2. Skúste si prečítať na stránke WHO reálne iformácie, ktoré sa týkajú dohody a nie len slobodné weby.

  1. Tohle už se ví asi měsíc 🙁 Rozesílat emaily europoslancům v době největších lží, kovid, snad pomohlo? No, doufejme, že v SK (Fico) to udělají dobře, ať je kam utíkat..

  2. já prostě nevidím jinou možnost než REVOLUCE statisíce lidí v ulicích jinak to projedeme ….

  3. Okamžitě odmítnout. Napsat poslancům a europoslancům. I klidně do Bruselu. Nesouhlasím. Ať je nesouhlas v písemné podobě lidí. Je to důkaz do budoucna. O tom že i vlády jednali vlastizrádně pokud proti vůli lidu podepíší smlouvu ( jednostranně výhodnou pro nikým nevolené společenství WHO) vzdají se rozhodovat o vnitřních otázkách státu a tím porušují suverenitu státu / států. Přesně jak je řečeno. Je snaha WHO převzít absolutní moc nad státy a tím pošlapat jejich svrchovanost! Každý kdo tomu napomáhá je vlastizrádce. Nesouhlasím s takovou smlouvou.
    Můj názor.

    1. Nikdo to nechce, většina o tom vůbec neví, televize jim důležité věci neukazuje a zeptám se. Za dob kovidu nějaké demošky či psaní emailů europoslancům či prostě zodpovědným institucím podobně nějak pomohlo?

  4. + MIMO TÉMA, Kanaďan a „doktor“ Louis Roy vede kampaň za povolení usmrcování batolat a kojenců v Kanadě prostřednictvím eutanazie. Kanada, která se pyšní nejvolnějšími zákony o asistované sebevraždě na světě, je nyní nebezpečným útočištěm pro malé děti, které mohou být eutanazovány za účelem zisku v rámci rozsáhlého programu lékařské asistence při umírání (MAiD)..

    „Místo ‚asistence při umírání‘ budou kojenci eutanazováni pro pohodlí rodičů a lékařů, kteří se již nechtějí zabývat problematickými dětmi.“
    Jednou z takových lékařek, která ráda provádí asistované sebevraždy, je „doktorka“ Stefanie Green, nadšenkyně MAiD, která provedla eutanazii více než 300 lidí.

    !!! Doktorka Green říká, že ji vzrušuje, když někomu bere život, a popisuje ten pocit jako „intenzivní emoce“, když podává léky na smrt nebo jakýkoli protokol, který se v danou chvíli používá. !!!

    „Pokud unavení rodiče dítěte, vyčerpaní nocemi .. navštíví lékařku, jako je Stefanie Green, eutanazie MAiD bude pravděpodobně schválena a rychle provedena.“

    newsaddicts.com/canada-expand-assisted-suicide-laws-euthanize-infants-profit/

    = Rozšířením dostupnosti eutanazie na děti se Kanada stává státem posvěceným režimem zabíjení dětí, vše za účelem využití cenných orgánů zdravých dětí pro obchod s orgány!!

  5. Pan Tomáš Janco niekoľkokrát nesprávne uviedol meno ministerky zdravotníctva. Na Slovensku nie je teraz ministerkou zdravotníctva Kalavska ale Dolinkova.

  6. Nikdy jsem, za celý svůj život, neslyšel, že by umíralo tolik sportovců a mladých lidí a nikdy jsem neviděl umírat herce a moderátorky, v přímém přenosu.

  7. „🚨 BREAKING: Velmi špatná zpráva. Evropský parlament a členské státy právě dosáhly dohody o zavedení digitální identity #eID .

    Hned poté komisař EU Breton řekl: „Teď, když máme peněženku Digital Identity Wallet, musíme do ní něco vložit…“, čímž navrhl spojení mezi #CBDC a eID.

    Ignorovali všechny odborníky na soukromí a bezpečnostní specialisty. Všechno to protlačují.

    O tom musí ještě hlasovat parlament. Dejte svému europoslanci vědět, že jste proti digitální identitě a že chcete, aby váš europoslanec hlasoval proti a bude mu to jedno. Oni to tiž nepracujou pro nás. Jim nejde o to se dostat do vedení. Oni to jsou placení herci. Podobně jako filmoví herci, každý herec má svojí roli. Otázkou je zda jim to budeme akceptovat my. Ale když se podíváte kolik ofcí se nechalo naočkovat tak je jasný že jsme jen menšina – nepotřebná mnšina u který budou rádi že se nás zbaví.“

    1. Stydim se za ceskou vladu, ktera jenom zneuziva sveho postaveni ve svuj prospech. Ovsem pokud byli zvoleni, vypovida to o urovni ceskeho naroda. Bohuzel mlada generace, ktera se domniva, ze se tady mame dobre, protoze prave nyni maji dobre placenou praci, nemuze dohlednout budoucnost, ktera je diky spatnym rozhodnutim vlady ceka. Meritkem spokojenosti lidi (vetsinou mladych) se stava pouze hmotna a financni stranka zivota. Ostatni aspekty jako je svoboda projevu, vlastenectvi, smysl pro cest se bohuzel v politice nenosi a pokud preci jen nekdo projevi jiny nazor, muze pocitit nasledne dusledky ( ztrata prace…). Vracime se ve vyvoji a bohuzel se nam demokracie velmi vzdaluje, pokud bude o nasem rozhodnuti se nechat ci nenechat ockovat na Covid rozhodovat WHO.

  8. Nejen selskej rozum, ale i ústava nám umožňuje právo na odpor…
    Věřím, že přijde den, kdy budou tyhle naše loutky čelit oprávněnýmu hněvu davů…..a bude využito toto právo proti těm, co slouží zájmům globálního fašismu…

  9. Myslite, ze ma nejaky smysl, kdyz napisu oficialni dopis do who, ze za sebe a svou rodinu odmitam vyse probirane zmeny smluv? A melo by smysl, kdyby takovy dopis s odmitnutim napsala podstatna cast ceskych obcanu? Dekuji za odpovedi.

    1. NE. Zopakuji: .. „Rozesílat emaily europoslancům v době největších lží, kovid, snad pomohlo?“ ..
      + Dodám, že já to posílal už u ko*kovid manipulace, tedy podepisoval on-line petice, chodil na demošky atp, upřímně, NIKAM TO NEVEDLO A NEPOVEDE. Nebo ty stovky tisíc lidí v Praze během skoro čtyř let, na demonstracích, někam vedly?!
      Upřímně, upozorňuje na to už snad každé druhé médium, ale ne co s tím.
      A posílat něco někde je fakt ztráta času a nestane se nic..

      = Jedině vyjít po milionech ven a vyhnat tu bandu, snad toto už brzy nastane, jiný scénář záchrany nás, našich dětí.. UŽ NEEXISTUJE! =

      1. problém je ten, že koryta po „vyhnání demovlády“ jsou už nyní rozdané…. takže se vymění akorát „prasátka“ přibudou nová korýtka a jede se dál…..změna nastala….protože fijalový „hnus“ byl vyhnán….

        1. A proto je musíme vypráskat, ale VŠECHNY .. A rád zde připomenu:
          =VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO! VŠECHNY STÁTY JSOU DIVADLEM!!=

          A zapomeňte na frašku s politikou, ta nic nevyřeší. Nic z toho, na co se zaměřujeme, nic nevyřeší. Všechny války jsou vykonstruované a není žádný důvod, aby kdokoliv bojoval s kýmkoliv. Vše je divadlo, které nás má rozptýlit, aby během toho zavedli tento systém kontroly. A to se stále děje. Zmíním sem „smlouvu z WHO, OSN .. “
          Vše pořád běží na pozadí, nic neskončilo!!

          A politicky nás z tohoto nikdo nikdy nedostane. Ani s jakýmkoliv svržením systému, nebo dosazením lidí do funkcí nebo vytvořením nějakého hnutí. Musíme ty technologie sami odmítat, my musíte získat zpět svoji lidskost..

          A generace, která teprve nastupuje do školy… jak vyjdou ze školy, nebudou mít žádný výchozí bod. Nebudou mít ponětí, jaké to je být svobodný, jaké to je být skutečný člověk. =Chytrý systém je nový světový řád.=

          Pokud to lidé nevidí, tak se dívají špatným směrem.

          **CZkotas**

          1. + Ale co je důležitější než tohle vše, je budoucnost, kterou tvoříme pro děti…

  10. Možem poprosiť o zdroje, kde ste zistili tieto informácie čo sa bude diať, a o čo konkrétne majú byť bežní ľudia obratí?

  11. Co tad yděláš ty krávo tam táhni kurva těm skurveným fašistům do prdele!!!! Až přijde čas všichni vy svině budete viset!!!!! Jak ještě mohou na této planetě žít takové nevědomé hovada.Ať už kurva skapete všichni vy satanští hajzlové.Co to tady meleš vždyť toto vše je naplánováno staletí dopředu vyvraždit lidi,udělat s ních zombie a nastolit NWO.Také ve starých spisech je vše o tom psané i v překroucené Bibli.Běžte už do prdle vy nevědomé tupé stádo a pojděte už konečně!!!! Krávo pitomá už chcípni!!!!

  12. + Máme tady nějaké záznamy z ko*kovid „slyšení“ u nás v čésku – Hořejší dostal nakládačku:
    hrdinovesteckou.cz/other/2083/profesor-horejsi-dostal-nakladacku

    Oběť vakcíny promlouvá:
    hrdinovesteckou.cz/other/2085/obet-vakciny-promlouva

    37 miliónů a 500 tisíc korun za purifikaci viru:
    hrdinovesteckou.cz/other/2084/37-milionu-a-500-tisic-korun-za-purifikaci-viru

    + Podle nejnovějších údajů zemře každý den v průměru 36 kanaďanů s pomocí vlády – asistované sebevraždy, tedy eutanazie .. kdy nyní je už taak populární .. a tvoří UŽ 4,1% úmrtí v celé zemi 🙂
    newsaddicts.com/canada-now-euthanizes-average-36-citizens-every-day/

Komentáře jsou uzavřeny.