|

Bulhaři už dostávají povolávací rozkazy. Kdy máme jít na řadu my? Pojďme to zastavit!


Jak už jsme o informovali v pořadu s Martinem Kollerem, v Bulharsku nedávno proběhla takzvaná „cvičná“ mobilizace podobné té naší a nyní dostávají Bulhaři povolávací rozkazy (nedostavit se k odvodu je v Bulharsku trestný čin nikoliv jen přestupek). Bulhaři se nyní začali bouřit a demonstrovat. Toto jsou záběry z demonstrace která se konala v Sofii minulý víkend. Ještě si myslíte že se nás válka netýká. Nečekejme až nám začnou posílat první povolávací rozkazy. Může se tak stát dřív než si dokážeme představit. Máme sílu to zastavit. V následujících dnech se koná hned několik akcí tak je přijďte podpořit.

1. května se koná mezinárodní Mírová demonstrace na trojmezí v Hrádku nad Nisou, kde se pro myšlenku míru setkají lidé z Česka, Německa, Polska a Slovenska. Více informací najdete na www.plancr1.cz V tentýž den se koná v Praze také Pochod za mír z Náměstí Republiky na Vítkov, kterou pořádá iniciativa Zachraňme náš stát. Informace najdete na www.zachranmenasstat.cz, dále se v sobotu 6. května koná shromáždění za mír na Václavském náměstí a ženy za život a další iniciativy pořádají pochody za mír v mnoha městech. Veškeré informace najdete na stránce www.pochodmiru.cz a FB Žen za život – odkaz zde.

Podpořme každou akci za mír. Jde o nás, naše děti a budoucnost naší země. Je čas to zastavit!


Podobné příspěvky

2 Komentáře

  1. Ukrajinský štát vznikol ako fašistickým prevratom a následným nacusticjym terorom proti ľuďom s iným názorom ako za čias nemeckého fašizmu si udrziava podporu za pomoci európskeho fašizmu . Toto treba stále pripomínať tzv. pravičiarom aj kolaborujucim ľavičiarom!

Komentáře jsou uzavřeny.