Konvoje svobody se z Kanady přelévají i do evropských velkoměst


Konvoje svobody se stávají zbraní proti globálním elitám nastolujícím pod pláštíkem covidismu totalitní diktátorské režimy po celém západním světě. Frontální útok na lidské svobody a občanská práva, který už dva roky zažíváme a jež v poslední době vrcholí, dobře známe z nástupu komunistických diktatur ve východní a střední Evropě pod druhé světové válce.

To, co začalo před měsícem v Kanadě jako reakce na zpupné pohrdání kanadskými řidiči kamionů ze strany neomarxistického premiéra Justina Trudeaua, který nařídil všem, kteří chtějí vykonávat svoji těžkou práci a musí přejíždět přes hranici do USA povinné očkování a celou zemi uvrhl do vakcinačních okovů, se začíná rozlévat jako požár svobody po celém západním světě.

Když se ke kanadským řidičům, kteří zvedli celou zemi a už čtrnáctý den blokují ulice hlavního města Ottavy, začaly přidávat statisíce lidí po celé zemi, nebylo pochyb, že jsme svědky první kontrarevoluce proti globalistickému systému. Z kamionové vzpoury se postupně vyvinul protest, který míří na kanadské elity, které jsou ze situace trvající už celý měsíc, stále více zaskočené, neboť k protestujícím, blokujícím celé týdny hlavní město se tento víkend znovu přidají statisíce obránců svobody z celé země, požadující ukončení diktatury covidismu, která je jedním z průvodních znaků nastupující globalistické tyranie.

Když nepomáhala taktika protestující kamiony v Ottavě vyhladovět, nařídili úřady, že nikdo nesmí protestujícím donést ani potraviny ani naftu, kterou jim mezitím úřady ve velkém zabavují. Každá mince však dvě strany. Kamiony, které nemají naftu, nejen že blokují dále ulice, ale není ani jednoduché do nich znovu pohonné hmoty nalít, aby blokáda skončila.

Musí se nejprve odvzdušnit palivová soustava a provést další řada úkonů, kterých policie ani odtahové firmy nejsou schopny a často ani ochotny. Kamiony tedy nejde odtáhnout a nejde se k nim ani dostat technikou, která by dokázala provést potřebný servis k jejich opětovnému uvedení do chodu, takže nejsou ani řidiči, kteří by toho byli schopni, neboť ti se většinou solidarizují se svými kolegy z konvoje svobody.   

Mezitím se Konvoji svobody nechaly inspirovat další západní země, kde probíhá snaha o omezení občanských práv a nastolení globalistické diktatury. Přes Austrálii až po Nový Zéland, kde odpůrci nastupující diktatury zablokovali prostor před parlamentem a musela proti nim zasáhnout brutálním způsobem policie. To už patří k folklóru dnešních protestů. Obrněné transportéry a vodní děla se slzným plynem se pomalu stávají běžnou součástí tzv. západní liberální demokracie, která už tváří v tvář hněvu lidí, kterým může nabídnout už jen násilí, neboť globální elity a s nimi provázané vazalské vlády, už občané dávno nezajímají.

O tomto víkendu se požár svobody rozšířil i do Francie. V sobotu se očekává boj o Paříž. Konvoje svobody vyrazily už ve čtvrtek ze všech regionů země galského kohouta a v pátek večer byly zastaveny v okolí Paříže tisícovkami policistů, kteří se snaží z francouzské metropole učinit nedobytnou pevnost a zabránit tak vjezdu tisíců vozidel ozdobených francouzskými vlajkami a transparenty Konvoje svobody.

Symbolem francouzských Konvojů svobody jsou i žluté vesty

Situace ve Francii, kde vládne stále méně oblíbený Emmanuel Macron a jeho globalistická klika, se začíná o tomto víkendu stále více podobat situaci v Kanadě, kde se francouzští protestující inspirovali. Také ve Francii vítají konvoje všude kde projíždějí tisíce občanů, kteří je povzbuzují v cestě na Paříž, kde by měla v sobotu proběhnout mohutná demonstrace za svobodu proti Macronovi a jeho klice.

Pařížská prefektura ve čtvrtek zareagovala jako všechny diktatury bojící se vlastních občanů a zakázala vjezd do města. Protestujících však bylo takové množství, že nebylo v silách policie tolik vozů zadržet a většina z nich projela do ulic francouzského hlavního města. Snahu o nevpuštění řidičů do města napadla řada právníků, kteří tento krok označili za protiprávní a poukázali na to, že něco podobného nebylo možné ani za německé okupace za druhé světové války. Vystrašení úředníci plnící Macronovu vůli, však trvají na tom, že Konvoje svobody jsou v Paříži zakázané.

Z Nice se ke Konvoji svobody přidává i mnoho motorkářů

 „Vzhledem k riziku narušení veřejného pořádku, které by toto shromáždění mohlo způsobit, vydává policejní prefekt od pátku 11. února 2022 do pondělí 14. února 2022 příkaz k zákazu těchto demonstrací,“ oznámila policejní prefektura. Současně varovala, že policie přijme „specifická opatření“, aby zabránila blokádám důležitých silničních tahů. „Bude pokutovat a zatýkat všechny, kteří tento zákaz poruší,“ uvedla prefektura.

Za úmyslné bránění provozu hrozí ve Francii pokuta 4500 eur (110 tisíc korun) a až dva roky vězení. Policie může také na místě zabavit vozidlo a odebrat řidičské oprávnění až na tři roky. Pořadatelé nepovolených shromáždění mohou skončit až na půl roku ve vězení a dostat pokutu 7500 eur (183 tisíc korun), vyjmenovala prefektura možné postihy.

Francie se těmito nařízeními definitivně proměnila v totalitní stát a následovala tak Kanadu a další země, kde se o svobodu bude v těchto dnech a týdnech v ulicích tvrdě bojovat. Stejné rozhodnutí o zákazu Konvojů svobody padlo tento týden i v Bruselu, kam se protestující z celé Evropy chystají po víkendových protestech v pondělí 14. února, kdy by měly ochromit hlavní město Evropské unie, demonstracemi a blokádami.

(Red – PA)


Podobné příspěvky