|

Dalo se tragédii na fakultě předejít? Jak zemřel střelec? Kdo vedl zásah? Proč policie mlží? Veřejnost chce odpovědi!


Tisková konference policie konaná 9.1.2024 ke střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy přinesla ještě více otázek. Policie nesdělila informace, které jsou zásadní pro veřejnost. Více než dva týdny po tragédii bohužel vyvstávají další otázky.

Jak zemřel střelec? Dalo se činu předejít? Opravdu selhala policie? A jakou roli v tom hraje Rakušan?

Paralelně připravilo velký speciál, ve kterém chronologicky seřadilo všechny dostupná fakta z vyjádření policie, vlády, z médií a sociálních sítí. Pojďme si minutu po minutě rozebrat celou událost, věci které k ní vedly a které na ní navazovaly. Rozhodně nechci soudit zákrok policie. Drtivá většina policistů odvedla maximálně profesionální práci. Nasazovali na místě svůj krk a čelili neskutečnému tlaku. Za to jim patří velký dík. Ale proč vedení policie zvláštně mlží? Je důvodem tohoto podivného chování jen obava z mediálního lynče, nebo je za tím něco jiného? Určitě by bylo dobré to vysvětlit široké veřejnosti.

Red-Pa


Podobné příspěvky

10 Komentářů

  1. Já už jen dodám, že tomu DIVADLU nikdo nevěří a už vůbec né starší lidi nad 65+ a to je co říct! A všichni jsou neskonale nasra*ní na „vládu“ a když toto srovnám s ko*kovid divadlem, tak tam to bylo půl na půl.. A dokonce větší polovina byla tehdy vyhukaná a věřila vse kolem ko*kovid.

    Ale tady? 😀
    NIKDO, OPAKUJI NIKDO, S KÝM JSEM NAVÁZAL NA TOTO TÉMA ROZHOVOR, NIKDO TOMU NEVĚŘÍ A ANI JEJICH LIDI/ZNÁMÍ OKOLO atp.
    A MAJÍ JEŠTĚ VĚTŠÍ NERVY NA TO, CO SE TU DĚJE A NA NIKÝM NEZVOLENOU VLÁDU A TO JE DOBŘE, VĚTŠINA NÁRODA NENÍ ÚPLNĚ DEB*ILNÍ A TO JE MOC DOBŘE!

    A přidám, že z věřejně dostupných zdrojů lze také zjistit, že na „podporu“ zkorumpované okrajiny padlo finanční zdroje od asi necelých 20ti.s lidí (včetně firem), což je směšné číslo a i tady lze krásně vidět, že většina nechce žádné štvaní do války se zemí, která nám nic neudělala a nepodporuje fašismus, takže já říkám, jen ať jedou, jen houšť a větší kapky od těch politických srá*čů a ať i policajti nadále chrání tu svoloč a přilévají do ohně, oni stále tlačí na pilu a to je moc dobře, tak ať se pak třeba nediví. Vtipné je, že policajty celkově moc lidí už taky nějak nemusí, je zajímavé, že až teď, u ko*kovid divadla ta buzerace jim asi nevadila, ale přišlo t, takže hurá a ta „jejich“ operace nebo kampaň či jak to nazvat, nevyšla.. ouuu yeaaaa 🙂

    A NÁS JSOU MILIONY A JICH JE POUZE HRSTKA. ZA MĚ VÝBORNĚ A AŤ SE*ROU LIDI JEŠTĚ VÍC!
    A nezapomeňte, že VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOUI JEN DIVADLEM.

    1. Petr Krob:

      Ten nesmyslně vykonstruovaný příběh začíná již na samém začátku. Psychicky narušený, ale zároveň chladnokrevný vrah, s taškou plnou zbraní cestuje autobusem s dvěma přestupy něco přes hodinu do Prahy. A někoho napadne, že se na něj počká na fakultě v Celetné ulici. On mohl demonstrativně pácht sebevraždu klidně v autobuse, v metru, kdekoli jinde. Jestliže znali jeho totožnost mohli na něj počkat u výstupu z autobusu nebo z metra. V tu dobu jely z Hostouně pouze 2 linky. V Praze, která je prošpikovaná kamerovým systémem policie čeká na chodbě fakulty v Celetné…???

  2. Celá ta střelba smrdí něčím jiným než jen jedním vyšinutým jedincem. Ty dodatečně nalezené dopisy, to varování Rakušana, ať se v tom nešťouráme, datum akce, zastřelení vzdávajícího se střelce, aby nebyl poznat. Rychlá účast Bidena. Akce splněna? Cesta k zákazu zbraní umetena. Pak fotografie z rituálu před FF, kde pan u ohně ukazuje zednářský symbol a fotka policisty a policistky, kde i ona ukazuje zednářský symbol. Pokud nejsou tyto fotky upraveny, tak nám jasně naznačují, kdo toto zorganizoval. Potom, kdo tedy zabil nemluvně a tátu, rituální vražda ? Kdo zabil otce Kozáka, bránil se útočníkovi sekerou. Byl Kozák veden nějakou MKUltra ? Na FF to byl skutečně on, když měl ustřeleným obličej ? To ovšem policie šetřit nesmí, takže proto to mlžení.

    1. Klíč je ten pár ze SAE a neochota Arabů k prokopání nového průplavu mimo Suez + vstup SAE do BRICS, celé střílení bylo jen divadlo pro plebs. Něco jak dvojčata o 11. září.

    1. Ano, máte vše dobře následované.
      Hned po návštěvě mladého Sorose, náhoda?

      A já si stáhla tuto myšlenku hned po střelbě 22.12.2023

      Petr Krob:

      Ten nesmyslně vykonstruovaný příběh začíná již na samém začátku. Psychicky narušený, ale zároveň chladnokrevný vrah, s taškou plnou zbraní cestuje autobusem s dvěma přestupy něco přes hodinu do Prahy. A někoho napadne, že se na něj počká na fakultě v Celetné ulici. On mohl demonstrativně pácht sebevraždu klidně v autobuse, v metru, kdekoli jinde. Jestliže znali jeho totožnost mohli na něj počkat u výstupu z autobusu nebo z metra. V tu dobu jely z Hostouně pouze 2 linky. V Praze, která je prošpikovaná kamerovým systémem policie čeká na chodbě fakulty v Celetné…???

  3. Tak jestli mel kratkou brokovnici na popruhu, tak to mohl stihnout do jedne, max dvou vterin. A pak zustala viset u tela a to nemuselo byt videt na tech rozmazanych zaberech. Z tohodle bych drama nedelal.

  4. Proč již není video dostupné a je ho možné najít jinde? Z YouTube také zmizelo. I kdyby tam byla nějaká nepřesnost, bylo tam mnoho správných otázek. Je to proto, že policista z hotelu střelce pouze zaměřoval a údajně po něm vůbec nevystřelil? Slova o tom, že něco někdo vyhodil z okna ale budí další oprávněné otázky.

  5. Můžu se zeptat, kde najdeme video? Zmizelo úplně odevšad, není ani na telegramu, kde není cenzura. Kde je problém?

  6. Na mně to celé působí, jako sehraná komedie. A protože to skřípe, tak hlavouni od policie mlží. Jak byl psychicky narušený ten Kozák, když když byl schopen napsat perfektní diplomku? Není tady narušen někdo jiný? Kdo a kde je matka zastřeného dítěte v Klánovickém, lese? Proč tam Kozák nepoužil jeden ze čtyř tlumičů, které vlastnil? Pokud ovšem střílel Kozák. Proč policajti nezveřejní jeho dopis? Mimochodem, jeden dopis nechal údajně v rodinném domku, kde nastražil výbušný systém. Kolik by asi z toho dopisu zůstalo, kdyby ten dům vybuchl a shořel? Dopadlo by to zřejmě jako když se v amerických dvojčatech roztavily žárem i ocelové nosníky, kdeco shořelo, ale dole v troskách našli arabský pas. Kozák si vyřídí půjčku na 1 milion korun a druhý den jde vraždit? Mimochodem, čím tak asi ručil? Zkuste si to někdo a uvidíte, jak dopadnete u banky. Já té pohádce zkrátka nevěřím a zcela jistě nejsem sám. A nejlépe ti vyřešil vyžraný traktorista a bratr Jurečka, který chlastal juchal až do ranních hodin. A pak se zaplétal do svých lží jako malý kluk. To ale Fialenkovi stačilo. Prý to ten černoprdelník špatně vyhodnotil a také se omluvil. Pak si dal dvakrát otčenáš a pan farář mu udělil rozhřešení. Podobná výmluva, jako kdysi jeden prolhaný odeesák jménem Kocourek odklonil nějaké peníze.

Komentáře jsou uzavřeny.