|

Dovolí naše vláda zemědělcům protestovat? Jestli prodají pluh, na jaře už nezasejou!


Němečtí farmáři v pondělí na protest proti chystaným vládním škrtům v zemědělství zablokovali po celé zemi řadu dálničních nájezdů a silnic. Odbory německých strojvedoucích GDL vyhlásily stávku, která má v osobní dopravě trvat od středy do pátku příštího týdne. A co Češi? Budou si nechat dál kálet na hlavu od naší vlády?


Podobné příspěvky

11 Komentářů

  1. Vlády kopou za cizí zájmy, ne za nás, za lidi..
    „Trpělivost došla!“ Tisíce německých zemědělců blokují stále Berlín a Německo na protest proti plánovanému zvýšení daní z pohonných hmot, které chtějí socialističtí politici.
    A média pro debi*lní ofce (žumpu typu ČT, Seznam, CNN..) mlčí.. Jinak, ovce jsou vždy tím problémem!

    „Lidé by se neměli bát své vlády. Vlády by se měly bát svých lidí“.

    Když se vlády bojí svých lidí, je to demokracie. Když se lidé bojí své vlády, je to tyranie.

  2. Dodám toto:
    Připomělo mi to Srí Lanku, kdy jsem psal o tom, že velká část západní Evropy bude v roce 2023 (přidám nyní rok 2024) vypadat jako dnešní Srí Lanka! Připomenu, potravinové nepokoje na Srí Lance 2022, kdy protestující bijí policii, vypalují domy, byl vydán rozkaz k potlačení nepokojů a možnost střílet na civilisty. Záběry ze Srí Lanky, kde se lidé bouří proti politikům i policii. Policie má povoleno střílet… Je fakt, že od prázdnin 2023 jsem to téma dlouho neaktualizoval, ale připomenu:

    forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=11&p=358&hilit=sri+lanka#p358

    I jiné země, jako Peru, Ekvádor již zažily masové násilí a povstání..
    Dle těch srá*čů z agendy: POTRAVINY = GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ.

    Čeká nás nahrazení velké části stavů hovězího a mléčného dobytka, vepřového a kuřecího masa, na které obyvatelstvo spoléhá, pokud jde o bílkoviny, larvami hmyzu, moučnými červy, cvrčky atd.atd.. Globální zásoby potravin se stále snižují a celosvětový hlad vzrostl na extrémně alarmující úroveň… A média pro debi*lní ofce (žumpu typu ČT, Seznam, CNN..) o tomto mlčí.. A když už info, tak jen okrajově. A ovce, ty jsou vždy tím problémem!

    = Holá pravda se ukazuje jasněji než kdy jindy: Všichni jsme nyní jako srílanští farmáři!!

    A k tomu ISIS se připravuje na krvavý návrat uprostřed konfliktu v Gaze, Severní Korea vypálila 200 dělostřeleckých granátů na jihokorejský ostrov Yeonpyeong.. Probíhají války a za všemi stojí Amerika!!

    A víte co? Neexistuje účinnější způsob vylidňování než válka, hladomor a epidemie. Není zajímavé, že všechny tři tyto osvědčené metody vyvražďování jsou ve hře právě teď?!

    A toto: Co mají společného stávky v Německu, protesty bavorských zemědělců a snaha generál-prezidenta Petra Pavla o zavedení eura v České republice? Co je to appendixová ekonomika a jak obvykle končí? Proč na propad německého průmyslu doplatí nejvíce český důchodce a hned po něm česká rodina? A jak skončí myš, která řvala? Frontální střet s drsnou realitou po 35 letech od sametu je tady!

    aeronet.news/co-maji-spolecneho-stavky-v-nemecku-protesty-bavorskych-zemedelcu-a-snaha-general-prezidenta-petra-pavla-o-zavedeni-eura-v-ceske-republice-co-je-to-appendixova-ekonomika-a-jak-obvykle-konci/

  3. Kedy už prestanete klamať pán moderátor 🙂 Už len fakt, že protestujúci nemeckí zemědelci sa nespolčili s neonacistami a traktorov bolo 1700 nie 8600. Či to ste spočítal všetky čo sa cez týždeň zúčastnili? Pán moderátor si urobil zas paralelnú realitu, ale o tom hovorí aj jeho web, vyplodil maximum :). Dúfam, že webu aj posielate dary, aby vám mal za čo vymýšľať ďalšie správy. Kde je tá katastrofa čo predpovedal web od CZkotas na rok 2022? Kde je chudoba a ľudia bez teplej vody prosím? Správca tu akurát robí zo správ dezinformácie, nabáda k agresivite, zhadzuje vládu lebo sa tam sám chce dostať a vy mu to so strachom slepo veríte a padáte ešte do vačšej inteligenčnej priepasti, ale čo už, aj takí ľudia sú, jednoduchí. Ľudia, ktorí si radšej otvoria na seba odkazujúce slobodné weby, ktoré nie sú ani z polovice pravda miesto toho, aby si pozreli aj iné médiá, ale kritické myslenie a overovanie skutočností sa neučilo a stále neučí, bohužiaľ . Pán Jirka, dúfam si to tu nájdete, odpovedám na váš komentár k článku „Stop WHO!“ sklamem vás, nikde inde žiadne príspevky v iných jazykoch nepíšem a nekopírujem, svoj voľný čas bežne využívam oveľa kvalitnejšie ako robiť osvetu ľuďom bez kritického myslenia na slobodných weboch :). A pán Donovan Alex, vám tiež odpovedám z článku „Stop WHO!“, možem si iba tipnúť či nie ste mužom vo vyššom veku, ktorého trápi vysoký tlak a jeho jedálniček tvoria z veľkej časti údeniny a vepřové alebo iný typ českého, priemerného obyvateľa, no možem vám prezradiť, že ja sa teším mladému veku a dobrej zdravotnej kondícií. Taktiež by som si na vašom mieste dávala pozor na to, čo už v dnešnej dobe píšete na internet, to tam totiž už navždy ostane a IP adresa sa jednoducho dohľadá, svoje meno taktiež prezentujete hrdo s komentárom ;). Asi máte nejaký šiesty zmysel, keď predpokladáte do akej skupiny sa radím, no verte, že vám nefunguje, pretože ste každým zásahom minul a k fašistom máte najviac nakročené sám vašim obmedzeným a agresívnym zmýšľaním. Je mi ľúto, že váš život je očividne naplnený frustráciou a malou vďakou za vašu odvedenú prácu, no skúste radšej tráviť čas športom ako tu, uvidíte, že sa to zlepší a budete sa vedieť na ľudí aj usmiať ;).

    1. Nasazený vládní/policejní provokatér? Pokud čerpáte jen info z msm tak to jo… Už píšou že si máte nasadit respirátor a bude chřipka s kovidem, tak šup šup, aby jste to náhodou nechyt.
      Celý váš komentář je pouze provokace postavená na nařízeném narativu a propagandě, co věta, to perla, ty ip adreso :DD
      Ten váš příspěvek je asi jako toto na porovnání ty ruska propagando xD-
      „My nepotřebujeme tuto zemi připravovat na válku. My chceme žít v míru.“ Nejedná se o výrok Viktor Orbána. Tenhle má na svědomí Alena Schillerová. Jako ministryně financí byla hrozbou naší ekonomiky. Jako opoziční poslankyně je hlásnou troubou ruské propagandy.

      A prej chudoba není? 😀 První obětí propadu německé ekonomiky je Česká republika, země s negativním růstem HDP za celý uplynulý rok..
      Unikající plyn ze zničeného potrubí Nord Stream 2. Přesně tady začala likvidace německé super-ekonomiky a propad českého HDP o rok a půl později.
      Co v tom odkazu není pravda, i v té británii to lidi brutálně odsrali, chudoba a ničení ekonomiky a zemědělství jede a to nemluvím o masivích protestech po celém světě tak aby jsi pak žral náhražky za maso ty dosazený blbče, vždyť z toho většina probíhá jen se mu to posunulo asi o rok kabala jede pomalu nějak jim to asi nejde no xD

      A k farmářům se přidávají už i železničáři. Masivní přerušení provozu. Ve středu ráno začala celostátní stávka odborového svazu železničářů GDL. A farmáři z EU podpoří taky protest – Polsko, Lucembursko, Nizozemsko, Rakousko, Maďarsko, Švýcarsko a Francie uzavřou 9. ledna od 8:00 hodin ráno dálnice.

    2. A kdy přestanete papouškovat propagandu, pane (údajně) ovakcinovanej ? 🙂
      Vaše komentáře znám i „odjinud“, jsou směcicí ctrl+c/v za použitím překladače atp. A v čem pan moderátor klame? Dnes dokonce němečtí zemědělci a občané (nejen v Ellwangenu) měli pro německého ministra zemědělství a výživy jasný vzkaz: „Vláda musí odejít!“ viz. např.: twitter.com/EvaVlaar/status/1745063942164992332

      A mezitím co naše média řeší Jurečku, UA hrdinu s kůrkou chleba a Agátu Hanychovou, je celé Německo na nohou zablokované stávkou… To mediální ticho… 😉 Toho jediného se totiž loutky a jejich vodiči OPRAVDU BOJÍ!!!
      facebook.com/467442355429382/posts/771995404974074

      Co se týče mých informací zveřejněných na ZF diskusním fóru, které není mimochodem mmé,ayle jsem pouze přispěvovatel, je za prvé fakt, že jsem to téma od října 2023 prakticky neupdatoval (ale za vším, co jsem sepsal a informativně posbíral, si stojím!) a za druhé se vesměs všechny mé predikce se pomalu stupňují a naplňují.
      Např. nedostatek léků a potravin se bude ještě zhoršovat… = toto a na jiné věci jsem upozorňoval někde dokonce v červnu 2023 a měl jsem pravdu. Včetně prohlubující se inflace, k tomu jsem psal i ke krizeis kakaem, kdy jsou celosvětové zásoby kakaa extrémně omezené. Na to vše a další jsem upozorňoval, nebo ta „žába“ na čoko/kakao produktech kolem toho je náhoda? Myslím “RAINFOREST” (aby mě někdo “neobvinil” ze šíření “hoaxů” tak na úvod k tomu přihodím, jak např. zacházeli se zaměstnanci už v minulosti lze dočíst např. zde: vitazstvosvetla.org/zabka-v-potravinach/ )
      Aby jste vůbec pochopil např. tu žábu/rainforest, tak co se týče loga žáby, kdy kakao jak jsem psal je na extrémně nízké úrtovni a proto se všude vyskytuje „žabka“, tak za krásně znějícími prohlášeními, jak je vše eko, bio, fér trejd a hlavně udržitelné… je i to, že do směsí těchto potravin se mohou a budou přidávat “udržitelně” vyprodukované bílkoviny z červů a hmyzu. Upřímě to ale nikdo nikdy nenapíše!!

      Moc by mě zajímalo, v čem jsem tam neměl pravdu, pokud se něco ještě nenaplnilo, dočkejte času, všechno bude, pokud nejste úplný najatý deme*nt, tak by jste něco z toho pochopit mohl.. A mohl bych pokračovat a nadále vše postupně co jsem napsal, vysvětlovat, ale proč.
      Nejen Tom Renz (+např. Dr. Mercola) upozornil začátkem roku 2023 na VAKCÍNY V KAŽDÉM SOUSTU.

      Jo a téměř denně jezdím kondičně na kole, cvičím a v teplém období přidávám ještě turistiku. To jen mimochodem, můj život je naplnění rodinným štěstím a pevným silným zdravím, stejně jako mých dětí, mé manželky, maminky.. Žádné léky na recept (drogy), žádné (ani povinné) fuckcíny atd. MY DĚLÁME PŘESNĚ VŠE NAOPAK, než se uvádí A JSME STÁLE ZDRAVĚJŠÍ 🙂

      EU s kolektivním záchodem už je na titanicu, zatím si to pomalejší jedinci jako vy, příliš neuvědomují..

      A jak už bylo zmíněno, dejte si pozor, ať nechytíte chřipku s ko*kovid. Ono jde trochu vidět, že prionové onemocnění ze spásných „vakcín“ vám doslova leze na nervy! 😀

  4. Sejně jako ne celá ČR i Evropa je válečně naladěna proti Rusku.

    Němečtí zemědělci nepřímo vzkazují českým: “Nikdy nekousej do ruky, která tě živí”, řekněte Fialovi. K zemědělcům se přidávají i další dopravci v zemi. Nepojedou už ani vlaky. Padne vláda? Hlavně, že jsou peníze na korupci pro kyjevské nácky. Že by to byl návod pro další země okolo mm hmmm.
    Německá bouře je vlastně jen potvrzení intuitivního faktu: Ukrajina, cvrččí placky, zelená energie, která popírá fyzikální zákony, jsou součástí téhož destruktivního celku. Zatímco hospodářský sektor a šance na ekonomickou solventnost leží v úplně jiné oblasti.
    https://protiproud.info/politika/7673-nemecti-zemedelci-neprimo-vzkazuji-ceskym-nikdy-nekousej-do-ruky-ktera-te-zivi-reknete-fialovi-k-zemedelcum-se-pridavaji-i-dopravci-nepojedou-ani-vlaky-padne-vlada-hlavne-ze-jsou-penize-na-korupci-pro-kyjevske-nacky.htm

  5. Je otázkou, jak silný bude tlak protestujících a jakou výdrž má režim. V Kanadě to dopadlo neslavně a v Holandsku také žádný zázrak. Síla globalistů (tedy těch rabínů, co to skutečně řídí, ne těch pohunků v politice) je obrovská a hlavně promyšlená. Oni nejednají ze dne na den, ale mají dlouhodobý promyšlený a propracovaný plán. Možná již několik set let.
    Kamarád byl včera přímo u Braniborské brány v Berlíně a popsal mi dění a atmosféru. Na demonstraci panuje obrovská solidarita kolemjdoucích s demonstrujícími. Těm 91% podpory ze strany veřejnosti lze opravdu věřit. Všichni se podporují, starají se mezi sebou o stravu a pití, mnoho lidí nocovalo v traktorech a naklaďácích. Strojvedoucí budou stávkovat min. do pátečního večera (takže počítejte s možnými komplikacemi, pokud se vydáváte na cesty).

    1. Stávka farmářů v Německu pokračuje, v ulicích jsou desetitisíce traktorů..

      15.1., 14:15hod. – Čeští farmáři se připojují k protestům, začala protestní jízda na podporu německých zemědělců a také nespokojenosti se směřováním českého zeměděleství, která se koná v Chomutově.

Komentáře jsou uzavřeny.