|

Ledový šok! Arktické mrazy zasáhly ovocné stromy. Jak jsou na tom sadaři? Co odolného pěstovat?


Přesto že sadař Petr Schauer přišel o osmdesát procent úrody, musí se se situací vyrovnat. Nechce být závislý na státu. Mimochodem ministr zemědělství Výborný slíbil na začátku sadařům kompenzace ve výši 300 milionů, aby ti co jsou na tom nejhůře přežili. Škody jsou něco přes miliardu. Nakonec se na pěstitele úplně vykašlal.

Petr Schaurer od státu nic nechce. Chce jen aby mu nebyly házeny klacky pod nohy neskutečnou byrokracií, která likviduje mnoho malých pěstitelů a chovatelů.

V rozhovoru se také dozvíte praktické rady, jak zachránit ovocné stromy před zmrznutím, škůdci a spoustu dalších cenných rad nejen pro malé zahrádkáře, ale i pro konzumenty.

Red-Pa


Podobné příspěvky

6 Komentářů

    1. Souhlasím. Provozuji domácí čističku vzduchu a na elektrodách byl vždycky usazený černý prach. Nyní se začal na elektrodách usazovat prach bílý, elektrody vypadají jako plesnivé.
      Vidím to i na oknech. Bojím se je mýt, jsou už dva měsíce oblepeny nažloutlým prachem, které ani silnější déšť nesmyl. Což dříve nebylo, pokud to bylo způsobeno pylem, normálně to po deštích sjelo dolů.

  1. NEDEJTE SE MYLI PANU SADAŘOVI BUDE LEDOVY ŠOK K NiČeMU, KDYŽ SE CHYSTA PEKLO

    Cipenský dostal rozkaz zničit radary včasného varování ve směru IRAN.Chysta prý na ty musulmany úder a zničení jejich raket ještě na zemi,než by vystartovaly na Izrael.
    Pekelný plán začit další válku, což není poprvé,když president prohrává volby a je třeba od toho odvrátit pozornost spálením toho sadu pana sadaře na sraçku,no ni?💥🔔🐓🤩

    1. Máte přehled. Ursula von der Leyenová vyzývá k zavedení nových „vakcín“ na „ochranu“ mozku a „demokracie“ a pokud bude znovu zvolena, slibuje, že bude potírat „špatné myšlení“ pomocí „vakcín“, které „chrání“ mysl lidí a „demokracii“. Pomocí tzv. štítu demokracie!
      https://www.rt.com/news/598243-leyen-eu-democracy-shield/
      Tato dokonale zlá psychopatka Ursula von der Leyenová by měla být odstraněna. Už samotná její myšlenka, nemluvě o tom, že ji navrhla, ukazuje hloubku její zlé povahy.

  2. PAN SADAŘ ZAŽIL LEŽ A PODVOD,ŽE OTEPLOVANI PLANETY PRY ZUSOBUJÍ FOSILNI pALIVA

    a tak malém umrznul i se svými dřevičky
    Co voliči banksterskych nenažraných vládních darebàku neví,že je to záminka sloužící. k zajištění vyhubení nejméně 4 miliard lidí na planetě a to v průběhu jen 365 dní,což nikdo nevéři i když to je už v běhu.
    Boháči prý k tomu využijí bílého koně tj giga zločince GATESE,který zbohatl na počítačích ,což vzbuzuje pohrdání starých bilionařu a tak ho neuznávali.
    Dali mu proto úkol vyhubit aspoň 4 miliardy lidu, aby se po Satanistickou OSVEDČIL a pak ho přijmou do svých satanistických řad..
    Tak co moji milí přátelé a nepřátele chcete vědět jejich ďabelsky program dno, nebo se budete dále lhostejné mrcasit až z vás v rámci šetreni a tzv ZELNEHO UDELU vyrobí suroviny pro výrobu mýdla,kdy pan Hitler a doktor Mengele byli jen šumari?
    Co myslíte je pravda,že zahynete a ještě tomu budete tleskat v diskusi která je ZAKAZANA ,no ni?

Komentáře jsou uzavřeny.