|

Martin Koller – Globální politika – USA, Rusko, Čína, Afrika, Evropa, Blízký východ.


Události posledních dní očima vojenského analytika Martina Kollera. Jak se bude vyvíjet konflikt na Ukrajině? Má Kamala Harris na to být Trumpovým soupeřem? Jak se bude vyvíjet situace na Blízkém východě? Bude Orbán Trumpizovat Evropu? Jaký je vztah mezi Ruskem a Čínou? Tyto témata a vaše dotazy budou dnes komentovány očima Martina Kollera.

Red-PA


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. Zdravím pane Koller po velice dlouhé době. Myslel jsem že jste po volbách do EU na lid zanevřel. Je dobře že tomu tak není. Snad lidi jednou pochopí až budou rýt držkou v zemi!

  2. LIBERALOVEJSOU TI,KTEŘI KDYBY MELI MOZNOST UMLČET VŠECHNY LHÁŘE SVETA ,

    jen mávnutím ruky tak by to NIKDY neudělali.
    Je to naprosto netolerantní postoj k názoru jiných vnucovaný jejich režimem kapitalismu bez přivlastkú a realizovaným jejich Policejním státem,který dali schvalit podvodem našemu parlamentu i s pomocí SPD a Komunistu, pro pétidemolici vlády a tak máme autocenzuru a cenzuru ,kdy minulý režim prý VELKE STRANY byl jenom ubohým odvarem dnešních katastrofických poměru umělého zdražování ,což je cíl ZELENEHO UDELU zabít populaci celé planety hladem ,zimou a umělé vyvolanými nemocemi zbohatlíků GATESU a ŠWABÚ.

    Pracující třída s tím nesouhlasí,komunisté se vymanevrovali z parlamentu ,pohlavarka se stala DRISTALISTKOU vláda sama zahájila třídní boj viz LIBERTY huť,kde bezmocná pracující třída vystavuje heslo
    VZALI JSTE NAM UHLI NEBERTE NAM OCEL.
    Hutnící jakoby nevěděli,že k výrobě oceli je třeba elektrika,tu ovšem vláda záměrně a preventivně zdražila tak,že ocel se prodraží a tedy prý nebude💥👹.
    Tento režim se prý nesmí NIKDY změnit.
    Fuj,fuj fuj to je hnuj,no ni?

    1. ZA TENTO KOMENT PIRATŠTI YVRHELOVE PRIPRAVUJI PRO SV DIGITÁLNI KONCENTRAK

      vnikli totiž do našeho počítače a běží odplata jejich špinavymi triky, chtějí totiž svým neomarxismem pomoci padajícímumu režimu zablokovat násilím další informace,aby GŘ televize mohl dále zneužít své funkce prý veřejnoprávni,ve skutečnosti jeho soukromé námi koncesionáři placené televize.k dalšímu propagování činnosti Satanistické vlády,která uzavřela smlouvu o rabovani republiky se samým ďablem,aby neskončili v base a nikdo se její obsah nesmí hlavně celá Společnost Volicu SV nesmí vidět její obsah,jinak sám Satan obrátí proti nim těm darebàku. ostří svého jedovatého kopí a čerti v jeho pekle pak budou šibovat přesčasy ,topit pro ně pod kotly a tak je možné,že Anička z KSH bude svatá neboť bude upálena cenzurou samých přisluhovačú pana Belzebuba,který je chce dále řídit,aby jste za tu svou vadnou volbu všichni pomřeli pod knutou výběru odpustku Zeleného udélu těch mizeru,,hladem, zimou a nemocemi,vyvolanych nezdaněnenymi kapitalistickými ničemy,které máme volit dále s pomocí vadných zákonu a prolhanychn informací televize zla ,prý donekonečna👹💥🔔🖕
      HANBA,no ni?

  3. + DRONY PRO UA Z ČESKA OD VETCHÉHO V AKCI: V Belgorodském Šebekině začaly ukrajinské FPV drony létat do bytových domů místních obyvatel.Na záběrech dron vletěl do otevřeného okna bytu, po kterém vybuchl. Údajně při tom zahynula 75letá žena..:
    https://t.me/news_22_faraon/59132

    + St the Edge of the Abyss – The Battlefield for Mariupol: připomenutí, kdo tento 20min doku film ještě neviděl..
    https://odysee.com/@BulletproofWarlord:6/at-the-edge-of-the-abyss-the-2:8

    + Ukrajinci v Polsku se údajně sami hlasí do legií. Ukrajinci utekli před válkou a teď se do ní sami přihlásí… tomu může věřit jen „kriticky myslící“ městský „vzdělanec“… „ukrajinští legionáři“ nejspíš budou mluvit polsky, litevsky, německy a česky…
    ceskavec.com/2024/07/ukrajinci-v-polsku-se-udajne-sami-hlasi-do-legii-ukrajinci-utekli-pred-valkou-a-ted-se-do-ni-sami-prihlasi-tomu-muze-verit-jen-kriticky-myslici-mestsky-vzdelanec-ukrajinsti-legionar

    + Ruská armáda zastavila postup ukrajinských vojáků v Kurské oblasti, ale nad celou operací už má otazníky i Washington a chce slyšet od Kyjeva vysvětlení! Rozhodl se Zelenský, že okopíruje ve válce s Ruskem tzv. Bibiho anti-mírovou cestu? Anebo jde o poslední výkřik AFU před definitivním koncem války s cílem zakrytí pár dní starého defaultu a hrozby státního bankrotu?
    aeronet.news/ruska-armada-zastavila-postup-ukrajinskych-vojaku-v-kurske-oblasti-ale-nad-celou-operaci-uz-ma-otazniky-i-washington-a-chce-slyset-od-kyjeva-vysvetleni/

    + Při vstupu do Kurska použily UA ozbrojené síly pro ně poměrně novou taktiku. Použili a uplatnili nové „rangerské“ jednotky a podmíněně nové jednotky vycvičené podle nového schématu. Tato taktika byla nedávno vyzkoušena v Charkově a ti, kdo ji viděli, signalizovali. Nebyla jí však věnována žádná pozornost.
    Jaký to má smysl?
    Nepříteli na rodných stránkách nejprve normálně „vyfoukne“ oblohu z očí letoun typu bpla. Pak pod palebnou přehradou přivede naváděné prostředky RAF téměř k přední linii. Pod krytím řízených sil stáhne Reb obrovské množství svých bezpilotních letounů. Maviců na nestandardních s deskami pro změnu doletu. Děla a rab je k ničemu. Pod neúprosnou palebnou stěnou vysoce přesných fpv přicházejících v rojnicích se zkracuje vzdálenost k pozicím. Jde dovnitř a zakládá se v prázdných rozestavěných zákopech v malých skupinách po 4-6h pod krytím bpla. Linie Reb je vysunuta vpřed a schéma se opakuje..

    + V průběhu dne 7.8. ruské jednotky zasáhly nepřátelské cíle v Chmelnickém, Kyjevském a Mykolajivském regionu. Ukrajinské formace vypálily několik bezpilotních letounů na Voroněž, které poškodily obytné budovy, a také pokračují v ostřelování a hromadné palbě raket ve směru na Kursk a Kurčatov.
    Na severoukrajinském směru se nápor nepřítele v Kurské oblasti zatím nepodařilo zastavit: bojuje se na předměstí Koreněva a také na východním předměstí Suji.
    Na Alexandro-Kalinovském směru probíhají boje na hranici Kirova a Artemova, kde se ukrajinské formace snaží proniknout do obrany ruských ozbrojených sil.
    Na jihodoněckém směru se ruské jednotky konsolidují na východním okraji Konstantinovky, postupují podél rybníka na severu a v troskách soukromého sektoru na západě.

    //t.me/s/rybar

  4. ===Rusové je odříznou a nechají vyschnout. Místo zvláštní operace Ukrajinců z toho bude zvláštní dezerce nejlepších jednotek. Obklíčené velení si tam dohodne podmínky kapitulace separátně. Bez Kyjeva. (host) tímto doznávám, že jsem narušil morálku a ideologii socialistického člověka. Je mi to líto, musel jsem.

  5. „Ať jméno české zase slavně zazní v uších národů. Ať celý svět v nás uzná skutečné, hrdé, železné a čestné potomky Husitů. Bílá Hora musí býti pomstěna, naše práva tam zakopaná musí býti vykopána.
    Bratři, připomeňme sobě vždy prvního mučedníka českého národa Jana Husa a našeho patrona Jana Žižku. Nechť jejich genius nad námi bdí!«
    z Kroniky 3. střeleckého pluku Jana Žižky z Trocnova – čs. legie
    Pravda boží vítězí

Komentáře jsou uzavřeny.