Jiří Černota – Jak si udržet zdraví v hektickém světě? Praktické rady pro zdravý život.


Víte co je to Molekula C60? Je Aloe vera – nedoceněná rostlina? Co vše umí kvalitní olivový olej? Jak na esenciální oleje?

Máte-li zájem vyzkoušet výrobky BEWIT, můžete si u něj udělat bezplatný účet, pro nezávazný přístup ke slevám zde: https://mybewit.com/r/paralelne

Výrobky BEWIT si můžete také prohlédnout a případně i zakoupit zde: https://bewit.love/?i=paralelne

Nákupem přes tyto odkazy pomáháte sobě a existenci Paralelně.cz

Víte co je to Molekula C60?

Molekula C60, má potenciální využití ve zdravé výživě a medicíně, i když je výzkum stále v rané fázi. Díky své stabilní struktuře a schopnosti přijímat a uvolňovat elektrony, působí C60 jako silný antioxidant, který může chránit buňky před oxidativním stresem a poškozením způsobeným volnými radikály. Některé studie na zvířatech naznačují, že C60 může prodloužit životnost, jak ukázal výzkum na potkanech, kde podávání C60 rozpuštěného v olivovém oleji vedlo k výraznému prodloužení jejich života. Navíc C60 může mít protizánětlivé účinky, což by mohlo pomoci v boji proti chronickým zánětlivým onemocněním. Další výzkumy naznačují, že C60 má neuroprotektivní vlastnosti, které by mohly chránit mozek před degenerativními onemocněními.

Aloe vera – nedoceněná rostlina

Aloe vera je známá svými mnoha zdravotními účinky, které jsou široce využívány v tradiční i moderní medicíně. Podporuje trávení díky enzymům, které zmírňují příznaky jako nadýmání a pálení žáhy, a může pomoci při syndromu dráždivého tračníku (IBS). Gel z aloe vera je oblíbený pro své hydratační vlastnosti, léčbu suché pokožky, ekzémů a hojení ran či popálenin díky protizánětlivým a antibakteriálním účinkům. Polysacharidy obsažené v aloe vera podporují imunitní systém a detoxikační vlastnosti pomáhají očistit tělo od toxinů, podporujíc zdraví jater a ledvin. Protizánětlivé složky zmírňují záněty, což je užitečné při artritidě a bolestech svalů. Některé studie naznačují, že aloe vera může regulovat hladinu cukru v krvi, což je užitečné pro diabetiky. V ústní hygieně bojuje proti zánětům dásní a plaku díky antibakteriálním vlastnostem a vysoký obsah antioxidantů chrání buňky před poškozením volnými radikály. Přesto je třeba používat aloe vera s opatrností, protože některé části rostliny mohou být toxické a nadměrná konzumace může způsobit žaludeční potíže či průjem.

Co umí kvalitní olivový olej?

Olivový olej je ceněný pro své četné zdravotní benefity, které přispívají k celkovému zdraví člověka. Bohatý na mono-nenasycené tuky, zejména kyselinu olejovou, pomáhá snižovat hladinu špatného LDL cholesterolu a zvyšovat hladinu dobrého HDL cholesterolu, čímž podporuje zdraví srdce a snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění. Jeho vysoký obsah antioxidantů, včetně vitamínu E a polyfenolů, chrání buňky před poškozením volnými radikály, čímž zpomaluje proces stárnutí a snižuje riziko vzniku chronických nemocí. Protizánětlivé vlastnosti olivového oleje mohou pomoci zmírnit záněty v těle, což je prospěšné při stavech jako je artritida. Navíc olivový olej podporuje zdravé trávení a může přispět ke zlepšení funkce jater. Díky svému příznivému vlivu na mozek může také snižovat riziko neurodegenerativních onemocnění, jako je Alzheimerova choroba. Celkově je olivový olej důležitou součástí vyvážené stravy, která podporuje dlouhověkost a kvalitu života.

Esenciální oleje a jejich síla

Esenciální oleje jsou vysoce koncentrované výtažky rostlin, získávané destilací nebo lisováním. Jejich význam spočívá v širokém spektru užití pro zlepšení fyzického i duševního zdraví. V aromaterapii například levandulový olej uvolňuje stres, zatímco citrusové oleje jako citron nebo pomeranč mohou zlepšit náladu. Esenciální oleje jako tea tree a eukalyptus mají silné antimikrobiální a protizánětlivé vlastnosti, což je činí užitečnými v boji proti infekcím a zánětům. V domácnosti se používají jako přírodní čisticí prostředky nebo k odstraňování hmyzu. Díky svým účinkům na pokožku podporují regeneraci a hojení ran. Esenciální oleje také hrají roli v kulturních a náboženských praktikách, kde jsou využívány pro své duchovní a meditační vlastnosti. Tyto a mnoho dalších zajímavostí se dozvíte v rozhovoru s Jiřím Černotou ze společnosti BEWIT, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních zdravých doplňků.

Red-PA


Podobné příspěvky

11 Komentářů

    1. PROTI NEMOCI OHLUPOVANI DAVÜ NEZDANENYMIMI KAPITALISTICKYMI SATANISTY ŠWABA

      kteří si udělali tajnou smlouvu se samým ďablem a jeho ideologem Serešem s tzv ideologii neomarxismem prý levičactvim dnes se jménem WOKISMUS ,NEPOMÚZE sber léčivych bylin a rostlinstva.
      Ta smlouva totiž obsahuje podmínku samého Satana,že se její obsah nesmí Společnost Voliču SV dozvědět a pochopit hlavně tu kontrarevoluční stezku se značkou PNZ.
      Teprve pak a v tomto případě obrátí ten Belzebub ostří svého jedovatého kopí proti jeho obdivovatelům,kteří jsou přesvědčeni,že nenažranosti a zlodejnami včetně vražd zbohatnou tak že si koupí i cestu do nebe a osoli všechny anděly ,kterým namontuji kopyta.
      Tak naši drazí voliči z SV vám nic jiného než odhodit letargii a bojovat za své zájmy a potřeby včas než místo klidu a míru vám ve zvrhlém Prdlamentu majiele kopyt odhajlují zákony války zejména pro vojenskou policii prý swini a ta vás bude s jejich pověřením vámi zvolených zastupcú věšet okolo cest jako za pana Hitlera s tabulkami

      BYL PROTI ZELNEMU UDÉLU

      Co myslíte je a bude to brzy pravda nebo ne?

    2. ŘEŠENI? NAŠ PARLAMENT ODHLASUJE 90% ZDANÉNI BOHAČÚ NA PODPORU PRÝ JEJICH VALKY

      a pro celé SV Česka ZMÉNU režimu a hotovo,když už mají tu většinu v parlamentu ,neboť členove SV jistě neodmitnou po 35 letech vykrádání jejich prijmú o dvě třetiny,aby se s tím přestalo a zvláště to bude mít pozitivní efekt ,že důchodci by si možná už ani nemuseli platit válku na Ukrajině koupi tanku ,munice a letadel ,když tu máme bohaté spoluobčany kteří se prý zdanění vyhýbají a nechtějí do svých sídel,kde je místa dost svoje Soroš emigranty,kteři na tyto místa prý už čekají v celém světě!

  1. + !! ALERT !! Západ se už dostává za hranici temnoty. Dokážete si představit dystopický svět, ve kterém je bílým plášťům dovoleno připoutat lidi a násilím jim aplikovat jedy, které podle vlády veřejnost v danou chvíli potřebuje? Takový svět nyní existuje na Novém Zélandu? ..Kerý právě přijal zákon legalizující použití fyzické síly k očkování…?!

    https://x.com/NickHudsonCT/status/1819217070577397895

    Dr. Jonathan Engler zveřejnil na Twitteru snímek obrazovky – viz výše -, v němž upozornil na konkrétní pasáže návrhu zákona, jak je shrnuje zpráva, které opravňují lékaře k tomu, aby vyzvali donucovací orgány, aby v podstatě přivázali pacienty na stůl a kopali a křičeli, zatímco držitelé injekčních stříkaček stojící poblíž uvolňují vzduchové bubliny a vpichují injekce hluboko do těla pacientů.
    “Článek 71A stanoví, že příslušník policie může učinit vše, co je přiměřeně nezbytné (včetně použití síly), aby pomohl zdravotnímu lékaři nebo osobě pověřené zdravotním lékařem při výkonu nebo plnění pravomocí nebo funkcí podle článků 70 nebo 71,” uvádí se v pasáži pod názvem “Zvláštní pravomoci” na straně 125 novozélandského pandemického plánu: Rámec pro činnost.
    Viz, kdyby to někoho zajímalo (odkaz zkopírovat a otevřít v prohlížeči):
    health.govt.nz/system/files/documents/publications/interim_nz_pandemic_plan_v2.pdf

    = Takže, když se tyranie stane zákonem, vzpoura se stane povinností – kde jsem to jen četl.. Protože, tady se prokazatelně jedná se o tzv. “potraty dospělých”. Nebude totiž už mnoho přeživších…..

    + BONBÓNEK – PROvakcinační novinářka Jane Hansen umírá na mozkový nádor pouhé tři roky poté, co na internetu hrdě oznamovala všechny injekce od společnosti Pfizer, co dostala..

    x.com/zeee_media/status/1821187410241450171

    ..Na X si jeden z uživatelů nemohl nevšimnout, že podobné věci se v poslední době zřejmě dějí často: mnoho významných veřejných osobností, které kdysi chválily, chlubily se nebo poučovaly ohledně ústrků COVID, je nyní po smrti…
    Suma sumárum: Významná australská novinářka, která se na internetu chlubila tím, že se nechala “očkovat” proti koronaviru Wuhan (COVID-19), zemřela ve věku “kolem padesátky”, což je zřejmě jediné, co veřejnost ví o délce jejího pobytu na zemi. Jane Hansen je popisována jako “fantastická žena”, která dělala reportáže pro A Current Affair. Před rokem a půl onemocněla glioblastomem, nedlouho poté, co jí společnost Pfizer aplikovala sérii injekcí mRNA ve dvojnásobné dávce.

    “Cítím se mimořádně požehnaná, že jsem dnes dostala svou první vakcínu od společnosti Pfizer,” napsal Hansen 14. července 2021 na Twitteru. “Ani jeden vedlejší účinek. Posílení imunity sklenkou červeného. Děkuji vám, vědo.” Téhož dne Hansenová na Twitteru znovu napsala, že je “ráda, že jsem se dostala do společnosti Pfizer”, a dodala, že “spousta lidí stojí ve frontě a také dělá svůj díl práce”, což znamená, že věří, že-

    !každý, kdo se stejně jako ona nechá očkovat vakcínou COVID, dělá svůj díl práce pro záchranu lidstva..!

    = ZÁCHRANU LIDSTVA .. ZÁCHRANU LIDSTVA … ZÁCHRANU LIDSTVA ….

    1. KOZA OBYVATELE MAJI UŽ KONKRETNI ZKUŠENOSTI SE ZAKEŘNYMI METODAMI MOCIPANÚ ,

      Od kolébky žiji v systému,kteremu se naučili a dokáží odporovat a volit si svoji cestu.
      Ne tak domorodci v naší republice,kteří žili v socialismu ,který svými metodami nad nimi držel sice opraté, nedokázal je pustit ven ze zadratovane republiky,aby se přesvědčili co to znamená kapitalismus bez přivlastkú, rozumej skrupulí,ale na oplátku se staral o jejich zdraví a levné ceny rohlíku .
      Nakonec byl přece tento starostlivý režim vycinkán cinkalisty ,kteří dnes roní slzy,že budou brzy zbavení nejen zdravého rozumu, ale nejen to zustanou přitom úplně bez peněz neřku li majetku ,ještě že socialismu ,kdy do dvou let má EU udělat soupis jejich veškerého jmění ,včetně snubnich prstýnku s cílem ho pro majitele moci doslova po NEOMARXISTICKU zdaňovat až do dna jejich hesla

      Nebudete nic vlastnit a budete ßťastni!🐓💥👹

      SV tj Společnost Voličú začala odhalovat jejich zákeřné metody a ejhle co za dobrodružství hledání zdravé společnosti jsme přitom zažili.
      To MUŽEME postupně popsat na příklad tady na webu paralelně,který za to muže být prý zlikvidován,protože existuje absence solidarity a vládne nezdravý individualismus GŘ televize ohlupeneho davu,který si zvolil svou zkázu v pétidemolicni vládě ničemu,no ni?

  2. WOKISMUS JE MOTOR ZLOCINÉHO NYNEJŠIHO REZIMU CENZURY ,COŽ MA BYT SOROŠ

    myšlenka obhajující prý inkluzivni rozmanitost sociálního inženyrstvi,což je politika nejprve zavřít celé Společnosti Voliču pusu a pak vyrukovat s cílem kompletní výměny obyvatelstva.
    Právě tato výměna je skrytym zpusobem podporována dokonce velmi zákeřné i některými weby,kde podle ovoce poznáte teprve strom a ty se kryjí na oko kritikou nynějšího vládního režimu kapitalismu bez přivlastkú,ale při skutečně ostřejším příspěvku dukazy proti nim OKAMZITE mají příkaz zničit a vymazat ty kteří jim do jejich KŠEFTU začali vidět.
    Máme už celou řadu těchto falešných webu,které jsme prozkoumali znovu opakuji

    PODLE OVOCE POZNATE STROM

    To právě je podporováno absenci SOLIDARITY a jde jako způsob ničení jen velmi těžko odhalovat,aby jste si zachovali zdraví i v režimu zla.
    AzKSH

    1. PRAKTICKOU RADOU BY MOHL BYT POŹADAVEK 90% ZDANÉNI NENAŽRANYCH BOHAČÜ

      Ti si totiž myslí,že peníze ze sociälu patří jim a tak přicházejí s myšlenkou vybít nemocemi,hladem a zimou co nejvíce těch,kteří světě div se je za to obdivuj.
      Průkopníkem je na př.ta zrůda GATES a dokonce existují „vědci“,kteří za různé milionové odměny jsou s radostí zapojení do projektu,které vyrábějí nakažlivé víry a nemoci.
      I když o svých výsledcích napíši hrůzné članky jsou tyto informace všemi silami potlačovány a ignorovány.
      Děsivým příkladem je projekt z kterého vyšel virus C19,který se nikdy v přírodě nevyskytoval a jako umělý konstrukt byl vytvořen 9 vědci na 6 vyzkumnych centech po celém světě.
      S výsledky svého “ výzkumu“se doslova vychvastali v nejstarším časopise světa NATURE ze dne 9.listopadu 2015,který je věrohodným zdrojem v članku
      https://www.nature.com/articles/nm.3985 který doufám dodnes nezatajili cenzurou

      Kdo neumí anglicky může si zkusit dát do hledáčku

      SARS -skupina netopýřích koronaviru demonstruje potencia přechodu na človeka

      Tak totiž boháči využívají nezdaněných peněz k zločinům proti lidskosti a vidíte dodnes následky,které se mají utajit . .

  3. VZNIKÄ OBROVSKE MNOŽSTVÍ ČLANKU,KTERÉ VŚAK NESMI MIT NIKDY NAVRH ŘESENI

    Ty útočí na naše psychické zdraví a vytvářejí dojem,že popis situaci,které známe jako katastrofické JE TO ŘESENI,což je BLUF a někteří autoři o tom píší celé knížky a ty prodávají nadšeným domorodcům,budoucím obyvatelům zdemolované banánové republiky.
    Tady vévodí pan H.ktery zorganizoval web KUDY Z KRIZE a když mu tam elita lidových komentatorů dala navrh programu voliču OKAMZITE zrušil diskuzní rubriky.
    Pak vytvořil svůj web a jsem Anička mu tam dala ZNOVU návrhy řešení obsahující podstatu problémů tj nutnost změny stávajícího režimu což budou muset inicializovat sami voliči,kterým upírají politické subjekty akceptaci návrhu de fakto těch,kteří je platí a jsou tak jejich śefove.
    Odpověď byla pozoruhodnä pry

    „Nebudu tříštit síly vznikem další strany“a víte co udělal?SV žádná strana není a nebude!

    Samozřejmě pochopil o jde a ookamžitě zablokoval Aničce Nick a tak ji zavřel pusu „prý naveky“!🔔💥😭🇨🇿🙋

  4. MNOHO ČLENÛ SV ZTRÄCI POD TRIKY REZIMU zDRAVÝ ROZUM A CHCE VLETET DO PASTI

    na né už připravených křivackych zákonu.Nekteri chtějí dokonce ozbrojené povstání,přitom vědí,že naše zbrané jsou fuč a prodávají se na bleším trhu v Mosulu za pytlík kávy.
    Další už ví,že pod vlivem propagandy GŘ televize zvolili sami sobě vládu pétidemolice a režim dřevního kapitalismu bez přivlastkú a nyní už i vi i skrupuli,který vždy mantri fáze
    A,Inflaci
    B,Hyperinflaci
    C.Valku
    Nyní cinkalisty roní krokodýlí slzy a rádi by se vrátili zpět do socialismu,zde mají skočit na ßpek paní s.Kačence,kterä na né připravila další chiméru zvanou
    Demokratický socialismus spravedlivý sociální rezim.
    Nikdo se jí nechce zeptat zda tento režim zajistí,aby bylo vyplaceno pracující třídě a ostatním dvě třetiny příjmu ,které jsou tunelovany nynějším režimem a nikdo nechce ZMENU i když je to opravdová śpina!
    Panuje domněnka,že taková ZMENA je nemožná a proto se máji už tak zubožená
    SV tj Společnost Voličú dále vykrádat a trpr\elive čekat až jí kdosi neznámý tu ZMENU prý samospádem zajistí..

    TO jE TEN SPEK A BLUF na který mají voliči znova skočit.Proto vznikl v SV návrh Programu Národních Zájmu PNZ jako postrach darebàku u moci a proto je zákeřnými metodami potiran což je možné při absenci jakékoli solidarity SV.
    Tak co najde se odvážlivec,který přivede k prameni oslíky z SV,což stačit nebude ale donutí je taky se napojit s cílem změny režimu a dokáže jmenovat na jaký,že to režim vlastně má byt?

Komentáře jsou uzavřeny.