|

Martin Koller – zpackaná digitalizace, emisní povolenky pro domácnosti, podzimní migrace z UA…


S Martinem Kollerem jsme probrali události a situaci v České republice. Musí být hůř, aby bylo lépe? Dokáží udělat Češi revoluci, nebo nás zničí Green Deal a válka?

Red-PA


Podobné příspěvky

3 Komentáře

  1. Dobrý den,
    desatero nemá vůbec nic společného s křesťanstvím.
    Desatero bylo uděleno nepotrestanému vrahu Mojžíšovi a bylo uděleno za hromů a blesků, tudíž ve strachu. Naopak pravý Bůh se svým ctitelům zjevuje v tichém vánku, pokoji, chcete-li v meditaci.
    Starý zákon byl přidělen až na prvním koncilu v Nikáji roku 325 kde předsedal nevěřící pohan císař Konstantin. Do té doby se všichni křesťané štítili všeho co bylo spojováno se židy, ale od koncilu v Nikáji začal postupný rozklad pravého křesťanství právě pomocí Starého zákona. Klasická pátá kolona a salámová taktika trvající již za rok 1700 let. Jaká kreatura z toho vznikla vidíte dnes u všech křesťanů a já se vůbec nedivím, že i Vy nevěříte dnešním křesťanům
    Pán Ježíš nám dal tato přikázání:“ Miluj svého Boha celou svou duší, srdcem, silou a mocí a miluj bližního jako sám sebe“ a apoštol Pavel všem jasně řekl , že pokřtěný člověk už není ani žid, pokud je pokřtěný jako žid a už není ani pohan, pokud je pokřtěn jako pohan. Tak proč se vracet židovskému k desateru, že? To je stejné jako kdyby křesťan věřil ve vícero bohů.
    S pozdravem martin pavel lorenc.
    P.S.
    Neobrácený Žid Koller se projevil jako klasický žid a svou nenávist projevil urážkou Pána Ježíše i Panny Marie a jejího neposkvrněného početí. Krev prostě není voda, ale i on má naději .
    P.S. 1
    Na závěr Vám řeknu. Udělat z křesťansví v roce 325 nábožensví byla chyba, křesťansví je totiž osoba, osoba Ježíše Krista našeho Pána.
    Pokud budete mít zájem více o křesťansví rád Vám odpovím, ale …………… chce slyšet Pravdu.

  2. oprava k předchozímu komentáři.
    P.S 1
    Pokud budete mít zájem více o křesťansví rád Vám odpovím, ale ….. chce někdo dnes slyšet Pravdu ?

  3. PANE LORENC ,K ČEMU NAM VSEM VČETNĚ LIDOVÝCH KOMENTÁTORÚ BUDE MODLENI ,

    Když jako domorodci si budeme dokola volit predstavitele na př.KDU,prý tzv „ZASTUPITELE“ ,kteří v režimu satanistickeho kapitalismu bez skrupulí,👹 který je pak realizován tím že máme být donekonečna okrádání o dvě třetiny platu a dalších příjmu a bezmocní důchodci si musí platit valku,kdesi v Kyjeve.
    Niko z politických formaci nechce uskutečňovat vůli lidu ,což je vule boží a nechce si zařadit do svých „bobkových listu „návrh Programu Voliču s legendární zkratkou PNZ.
    Budeme se muset nejprve tomu swinstvu naučit bránit.
    Jen se podívejte,kdysi slavná strana KSČM propaguje,že jí prý STACI dát se vyfotit a napsat članky ,kde nakonec pohlavaka povolila diskuzní rubriky,ale zakázala prý odpovídat a tak je ta její pravda http://www.nase pravda .cz jen mrtvým plakátem, úmyslně bez kontaktu s voliči a to prý ji STAČILO dostat se ke korytum v EU, kde bude jen páté kolo u vozu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *