|

Profesor Jaroslav Turánek – Plazmidy ve vakcínách mohou kontaminovat naší DNA. Očkování se dá přirovnat k eutanázii!


Očkování se dá přirovnat k eutanázii!
Takto komentuje nové skutečnosti o složení vakcín na bázi mRNA přední výzkumník rekombinantních vakcín profesor Jaroslav Turánek. Souhlasí, že důkazy o silné kontaminaci vakcín zbytky bakteriální DNA jsou zarážející a fakta kapacit v oboru jako je Sucharit Bhakdi (německý mikrobiolog), nebo skupiny předních výzkumníků a doktorů – Medical Doctors for Covid Ethics jsou pravdivá.

Co jsou plazmidy? Vepíše se bakteriální DNA natrvalo do naší chromozomální DNA? Jaké dopady to může mít? Jsou očkovaní pokusnými králíky?
Najdou se u nás další odvážní doktoři a výzkumníci, kteří vystoupí ze své komfortní zóny? Postavíme se proti WHO, která chce zavést povinné očkování po celém světě? Depopulace na plné obrátky.
Zastavme psychopaty ve vládě! Zastavme poškození lidstva!

Red-PA


Podobné příspěvky

8 Komentářů

  1. Výborně, děkuji. Dodám sem DŮLEŽITÉ info, co jsem sepsal a zaktualizoval.. Vodítka pro odstranění GRAFENOXIDU, jak na DETOX (+dalších látek vylučovaných nejen z „kovid vakcín“) z vašeho těla:
    https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=172

    + A psát do článků nebo diskusí další stovky prokázaných úmrtí ze spácných (falešných) “vakcín” už nemá cenu. Informací a faktů je všude dostatečně. Stejně jako o prokázaných ničivých účincích. Výsledky vaxu a kovid hoaxu jsou odstrašující. Takže sem přidám alespoň tohle:
    Více jak 50% mladých, kteří dostali po „očkování“ zánět srdečního svalu, má nyní trvale poškozené srdce:

    revolver.news/2023/10/why-isnt-this-front-page-news-half-of-young-men-who-got-myocarditis-after-the-jab-now-have-permanent-heart-damage/

    ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCULATIONAHA.123.064772

    Stejně jako u většiny podobných usvědčujících studií ji mainstreamová média pohřbila a tváří se, jako by ani neexistovala.

  2. Otevřený dopis pro SÚKL: POSEIDÓN-23

    https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f1e8-1f1ff.svg – TAK JSME BOUCHLI DO STOLU! Společně s Davidem FORMÁNKEM, MUDr. Markem OBRTELEM a Mgr. Milenou MÍČOVOU a mojí maličkostí, tedy Radkem PECHEM opět ZASAHUJEME.

    Všechno se totiž musí důkladně vyšetřit. Jako cíl jsme sI vzali na mušku novou ředitelku SÚKL (Státního úřadu pro kontrolu léčiv) a to šílené veřejné ticho bychom společně s Vámi – POŘÁDNĚ, a hlavně bez násilí ROZBOUŘILI tak, jako když se zlobí opravdový vládce všech moří POSEIDÓN-23.

    https://otevrisvoumysl.cz/otevreny-dopis-pro-sukl-poseidon-23/

  3. https://doctors4covidethics.org/the-eternal-dangers-of-rna-vaccines-in-pdf/

    https://www.mwgfd.org/2023/08/brandbrief-die-ewigen-gefahren-von-mrna-impfstoffen/

    Velké množství plazmidové DNA bylo nalezeno v zabalené formě. Stejně jako u mRNA zaručoval obal úspěšné dodání do našich tělesných buněk. Rozdíl je v tom, že DNA je mnohem stabilnější než mRNA a může sloužit jako recept na výrobu po delší dobu. Buněčný příjem funkčního cizího chromozomu nepředstavuje nic menšího než genetickou změnu. Je pravděpodobné, že lidé, kterým byla vakcína injikována těmito zabalenými bakteriálními plazmidy, budou mít tento osud. [..] Rovněž je třeba očekávat, že kontaminace šarží vakcín plazmidovou DNA nebude výjimkou, ale spíše pravidlem, protože neexistuje žádná nákladově efektivní metoda, jak spolehlivě oddělit masově produkovanou RNA od plazmidů. Proto je při inokulaci plazmidové DNA nevyhnutelný dlouhotrvající autoimunitní útok na buňky.

  4. Zdokumentováno. Další odvážný člověk, tentokrát 1x očkovaná žena, podává trestní oznámení na vládu Andreje Babiše a vládu Petra Fialy pro genocidu národa experimentálními vakcínami.
    Také mj. žádá o prověření, zda ve vládě máme fašisty. Informuje a žádá o prověření skutku, že rozdělení Československé republiky bylo protiprávní a namísto Československa vznikly protiprávně ČR, LTD, a SR, s.r.o. …
    https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/04706523/officers
    https://www.facebook.com/61551549951801/videos/593470599503692/

  5. Tam kde se aplikuje biologická zbraň Pfizer DARPA se nemusí už provádět válka. Důvěřujte vládě ČR veřejnoprávní Ltd a WHO. Všichni dnes ví, jak smrtelné ty vakcíny jsou. Takže když byly (a v budoucnu znovu budou) povinné, je nám tím pádem nařízena povinná smrt. Zamyslete se nad tím… Běhá z toho mráz po zádech.

  6. pan profesor dostal titul za podvodnu vedu, za neexistujuci virus, vsetky toxicke vacci…, primitivny nazov imunologia a nepochopenie slepeho tunela s nazvom (kriminalna) alopatia.
    vsetkych takychto echtspertov zabasnut a svet zacne kvitnut…

  7. Nechápu proč právníci ,kteří mají důkazy na úmrtí po vakcině -dá se dohledat kde onen byl očkován,v kolik hodin a do kolika dnů zemřel jako to udělali na novém Zélandu a zažalovat vládu -stát-versus občané ČR ! Vždyť to cpou do lidí v mediích x krát denně je to jak reklama na vraždu či sebevraždu 🤕 tohle jim všem nesmí projít !!

Komentáře jsou uzavřeny.