|

Národněosvobozenecký plán k 105. výročí založení Československa – Tábor 28.10. 2023


Záznam z besedy na 105 výročí založení Československého státu. Jaké jsou priority pro naší zemi? Jaká pravidla by měly mít komunity a jaké právní uspořádání je potřeba vytvořit včetně ústavních změn tak, abychom se stali svébytnou zemí se zdravým občanským jádrem.

Red-PA


Podobné příspěvky

5 Komentářů

  1. Rozdělíme se s Lichtenštejny, zní z vlády.

    31.10.23
    Česká republika:

    Skončí po dlouhých letech bezpočet soudních sporů lichtenštejnské vládnoucí rodiny proti České republice o vrácení jejich bývalých majetků? Knížecí nadace nabídla českému státu smír a převedení vlastnických práv z našeho státu do společného fondu.

    Znovu se otevírají otázky, zda byl, či nebyl jejich majetek převážně na jižní Moravě na základě Benešových dekretů zabaven oprávněně. Před lety se objevily důkazy o obchodech s nacisty a nucenými pracemi židovských vězňů z koncentráků na jejich pozemcích.
    https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-U-soudu-neuspeji-Rozdelime-se-s-Lichtenstejny-zni-z-vlady-Vice-o-zabaveni-majetku-745274

  2. Myšlenky jsou to velice pěkné, ale jak známo prase se vyženene od koryta jenom klackem. Těmto prasatům voní a láká šrot natolik že odehnat tolik kousků bude fakt problém!

Komentáře jsou uzavřeny.