|

Family Pride – průvod za tradiční rodinu – 11. 11. 2023 v několika českých městech.


Žijeme v době, kdy bylinám můžeme říkat jen potravinové doplňky, ale prášky dostanete i když lékař nezjistí diagnózu. Žijeme v době, kdy když krásná díla těch největších umělců nahrazována tzv moderním uměním. Žijeme v době, kdy jablko utrhnuté v Jižní Americe je zpracováno v Asii a dovezeno na pulty evropských supermarketů, a přesto nám chtějí zakázat jezdit autem do práce. Žijeme v době, kdy místo čtení knih hledáme útržkovité informace na internetu. Žijeme v době, kdy je nám vnucováno už 71 druhů pohlavních identit a to přesto, že pohlaví máme jen dvě. Muže a ženu.

Pojďme se společně postavit za tradiční rodinu. Family Pride je lampionový průvod za tradiční rodinu a tento víkend. 11.11. se koná hned v několika českých městech. Doražte spolu s dětmi, abychom ukázali že těch, kteří se nenechali zblbnout je většina.

Family Pride – 11. 11. 2023

Praha – Václavské náměstí (u koně) v 15:00 hodin

Plzeň – Náměstí Republiky v 16:00

Trutnov – Krakonošovo náměstí v 16:30 hodin

Ostrava – Masarykovo náměstí v 16:15 hodin

Ústí nad Labem – Mírové náměstí v 17:00 hodin

Kašperské hory– u radnice v 17:30 hodin

Více i formací na www.familypride.cz

Pořádá spolek Tradiční rodina z.s. a podporuje Paralelně

Postavme se za tradiční rodinu!

Red-PA


Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Máme doma dvě malé děti. Ale tahat je v mhd po 16 hod. je blbé, do 20h nám už doma spí, auto nemáme. Na odpoledne kolem 13 hod. nevidím žádný problém. Takhle dorazí asi méně lidí.

Komentáře jsou uzavřeny.