|

Volby pod taktovkou lichvářů. Bartoš nebo ODS? Kdo se chce napakovat víc? Zamanovy osmdesátiny.


S Martinem Kollerem hodnotíme volby i povolební komedii s kosmetickými úpravami vlády. Senát dopadl jako vždy. Kdy bude zrušen? Martin Koller také nezapomenul připomenout narozeniny Miloše Zemana v režii kmotra ODS Tomáše Hrdličky a dalších „hodných“ hochů, co jim leží na srdci peníze a majetek naší země, ale trochu jinak než nám občanům. Co se bude dít v následujících měsících? Petr Drulák mluví často o tom, že potřebujeme změnu režimu. My tvrdíme, že je potřeba ZMĚNA SYSTÉMU!

Red-PA


Podobné příspěvky

3 Komentáře

    1. CO PIŠE ELITA LIDOVYCH kOMENTATORÚ POD ČLANKEM „KAŽDÁ RADA ZBYTEČNÁ“DO PROTIIVKY

      Ano,žadnàrada není zbytečná v okamžiku,kdy ji členove SV solidárně uchopí a pochopí.
      Nespokojenost SV (Společnosti Volicu )vznikne opravdu jen tehdy,když voliči uvidí diametrální rozdíl mezi očekáváním a realitou.
      Námi zvolena vláda totiž používá proti voličum psychologické triky,které lidi znají pod pojmem „SKOK NA ŠPEK“.což trvá už dlouhých 35 let pod režimem dřevního kapitalismu bez přivlastkú,rozumíme skrupulí.
      Voliči totiž dávno čekají,že bude huř a huř,ale ani nejhlubší kritika mocipánú nikoho z nich nepřiměje k realizaci nápravy a tak se prý „zástupci“ voliču stávají zbytečnými a jakákoli jejich kritika ničím nepohne.Tak lze vládnout špatne a ještě huře donekonečna.
      Tedy NESPOKOJENOST je málo a stačit nebude.
      Chybí totiž KONTRAELITA,která nejprve sama sebe zkonstituuje a pak teprve zjistí v návrhu svého opravdového programu,který bude vynucovat ,aby si ho dali do svých bobkových listu,které stejně nehodlají plnit jejich zástupci,kteří chtějí být zvolení.
      Pak se teprve solidarnim zpusobem ukáže se mužeme všichni jako voliči , na šlechtu permanentních „kazišuku“ včetně jejich jimi všemi silami vnucované vadné ideologie NEOMARXISMU,ve skutecnosti Policejního státu, vykašlat .

  1. Dnes sklízíme úrodu z minulé setby. To se nedá změnit hned… Musíme zasít dobrou setbu v podobě vysoké mravnosti ve sféře skutků, myšlení atd.

    Zákon karmy nejde zrušit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *