|

Hlasité ticho! Tak by se dalo nazvat Covidové slyšení v Parlamentu ČR, které se konalo 20. 11. 2023


Současný pohled na vakcinaci Covid-19

20.listopadu se na půdě parlamentu české republiky konala konference – Současný pohled na vakcinaci Covid-19, které se zúčastnili přední vědci a lékaři, kteří od samého začátku upozorňovali na naprosto neprofesionální a neadekvátní přístup k řešení pandemie a zejména očkování vakcínami na bázi mRNA, které nebyly dostatečně prověřené a jejich výrobci dokonce podle současných důkazů falšovali studie a zamlčovali odborníky, kteří poukazovali na jejich nebezpečnost. Také se opět potvrdil dnes už nezpochybnitelný fakt, že po prodělání nemoci Covid 19 se v těle vytvořily dostatečné a dokonce dlouhodobější protilátky než po vakcinaci a navíc bylo podání vakcíny po prodělání nemoci v některých případech dokonce životu nebezpečné. Případů poškození po vakcinaci v Čechách s postupem času rapidně přibývá. Těžko najít někoho, kdo se ve svém okolí nesetkal s někým, kdo má po očkování různorodé dlouhodobé komplikace. Zvedl se počet zánětů srdečního svalu a osrdečníku, autoimunitních onemocnění, mrtvic, trombóz, turbo-rakovin a náhlých úmrtí mladých lidí.

V rámci tohoto slyšení vystoupili přední čeští vědci světového formátu, praktičtí lékaři, statistici a právníci.  V prvním bloku konference připomněl doktor Vladimír Čížek dnes již notoricky známé informace, které byly v době covidu potírány vládou jako dezinformace a přesto, že se ukázaly jako pravdivé, jsou některé z nich, zejména ty o očkování dodnes šířeny mainstreamovými médii. 

Odborníci mohli konečně promluvit, ale poslance a média to nezajímá

Na tuto konferenci na půdě poslanecké sněmovny byly pozváni i tehdejší vládní odborníci, poslanci a vládní činitelé,  kteří doporučovali zavádění pandemických restrikcí a povinné očkování. Pozvání přijalo jen několik z nich. Předseda české vakcinologické společnosti Roman Prymula svojí potvrzenou účast zrušil, takže dorazili jen Zdeněk Hostomský, bývalý ředitel výzkumu rakoviny farmaceutické firmy Pfizer a mikrobiolog a biochemik Václav Hořejší.

Po té co pan profesor Hořejší potvrdil, že očkování bylo vynucováno na základě ničím nepodložených domněnek, že když se tak neučiní, že se stane kolaps našeho zdravotnictví a přítomné označil za antivaxery to začalo v publiku trochu vřít.  Také proto mu někteří doktoři připomněli, že díky nesprávnému přístupu k léčbě, umírali pacienti doma a nebo se do nemocnic se dostávali v poslední fázi nemoci, kdy jim prakticky nebylo možné pomoci.

Epidemiolog a vakcinolog profesor Jiří Beran, který je vědeckou kapacitou v oboru vakcinologie a který je dokonce tvůrcem evropského vakcinačního pasu zmínil fakta, na která dopředu upozorňoval a která díky cenzuře opačného názoru nebyla brána v potaz ani diskutována.

Imunolog, farmakolog, vakcinolog  profesor Jaroslav Turánek připomenul nejnovější fakta a prezentoval detailní rozbor působení vakcinační látky a její možná rizika pro lidský organismus. Také upozornil na nedostatek relevantních dat od výrobců vakcín a zdravotních autorit.

Imunolog Karel Drbal připomněl další významnou skutečnost, že zdrojem zdravotních problémů a poškození organismu po vakcinaci můžou být tzv. adjuvans,  což jsou další látky přidané do vakcíny, které mají posílit a prodloužit imunitní odpověď organismu na antigenní složku vakcíny. 

Další část konference byla věnovaná zkušenostem lékařů z praxe. Neuroložka Jaroslava Chlupová promluvila o velkém vzestupu vážných neurologických onemocnění a o vzestupu srdečních onemocnění informovala kardioložka Jana Gandalovičová, která také představila alarmující fakta o podvodech společnosti Pfizer při studiích bezpečnosti mRna vakcín.

Konference se zúčastnili i medici a studenti z covidové iniciativy Změna Matrixu, která sdružovala studenty, kteří připomněli dobu, kdy se na školách postavili na odpor proti povinnému očkování.

Mezi právníky, kteří poukazují nejen na protiprávní jednání z doby covidové vystoupil také právník Ondřej Dostál. 

Důležitým tématem byly i překážky lidí poškozených vakcínou  získat právní a lékařskou pomoc a také na překážky při žádostech o odškodnění o kterých promluvila advokátka Vladana Vališová. Upozornila mimo jiné i na to, že odškodnění by nemělo být chápáno jako „držhubné“, ale jako skutečná pomoc, kterou poškození potřebují. 

Na konferenci byly promítnuty videa dokumentující desítky případů poškozených mRNA vakcínou a své zkušenosti přišli sdělit i někteří poškození osobně.

Biochemik Zdeněk Hostomský, který je bývalým ředitelem výzkumu rakoviny farmaceutické společnosti Pfizer sice zpochybnil nežádoucí účinky vakcín a zejména nárůst nemocí po vakcinaci, ale zároveň prohlásil, že žádná vakcína není bezpečná, že jsou tu určitá rizika a očkování by mělo být založeno na svobodě na rozhodnutí jednotlivce.

Vystoupení účastníků komentoval biochemik Václav Hořejší nepodloženými daty založenými na jeho domněnkách a náhodných číslech prezentovaných jako fakta, protože jak se Paralelně podařilo ověřit, žádná relevantní studie která by některé jeho domněnky potvrzovala dosud neexistuje a pro tato data nemá žádný doložitelný důkaz.

Co závěrem? 

Toto veřejné slyšení bylo zatím jen prvním krokem k prolomení ticha.

Ačkoli se ukázalo že měli pravdu přední čeští vědci, lékaři a odborníci, kteří byli od začátku skeptičtí k přístupu vlády a vládou podporovaných organizací  jako byly MESES, či Česká vakcinologická společnost, doposud nedošlo k žádné možnosti názorové diskuze obou stran. Po covidu se slehla zem, nefunkční a nebezpečné vakcinační látky za miliardy se lejí do odpadu a nikdo za tento stav nechce přijmout odpovědnost. Necháme to odborníky politiky odpovědné za tento stav přejít pouhým mlčením?

Záznam z celé akce je zde:

https://fb.watch/ouNubMbgK8/

Red-PA


Podobné příspěvky

7 Komentářů

  1. Jo, vše je to fajn, ale s ofcema to zatím moc nehlo a asi nehne. A už teď má ten fialový bu*zík z lidí srandu, jelikož se plánuje u stovky firem na pondělí štrajch (stávka), to samé školy či školky..tak už předem řekl, že to nic nezmění. Jábych věděl, co by to změnilo: V TO PONDĚLÍ MUSÍME DO ULIC VŠICHNI, DO ULIC!!!

  2. Od prvních chvil akce Covid mě fascinují dvě věci. Na jedné straně nebetyčná arogance a drzost organizátorů tohoto svět. podvodu a na druhé straně bezbřehá ignorance a tupost davu. Viníkem nejsou jen lokální masmédia a výrobci, ale skutečným viníkem jsou svět. mocenské struktury. Tady bohužel nešlo žádný omyl nebo výr. nedbalost, ale o záměr. Vakcína byla vyvíjena v programu DARPA, ve voj. biol. laboratoři ve Fort Dettrick a dodělávána ve Wu chanu, Celé pod vedením Faucciho a Gatese. A celé to bylo financováno nikoliv min zdravotnictví, jak by se dalo čekat, ale min. obrany USA. Ti 3 výrobci to jen uvařili podle jednoho receptu. (Možná jsou odpovědni za ty plazmidy, ale princip byl vymyšlen jinde).
    Scénář byl, dopravit instrukci RNA k buněčným ribozomům, v nich spustit tvorbu patogenního proteinu a tím nakazit celou společnost a plošně rozšířit pandemii. Pandemie nebyla smrtelná víc než chřipka (logicky organizátoři nemohli ohrozit sami sebe), smrtelné bylo až očkování. Vakcíny byly rozděleny do šarží s různými funkcemi. Základ byl RNA v kationlipoprotenu a u některých šaržích dokonce i test grafenových teslaforézních napájecích antén spolu s nanočipy a MAC adresami. To je dokonalá genocida, skoro jako ze scifi. Co mě v té přednášce udivuje, je arogance toho citovaného amerického sionisty, arogance (nevěřím, že je to jen hloupost) Hořejšího a ten ostentativní nezájem masmédií a politiků. Tím se v podstatě veřejně postavili proti lidem. A to by mělo každému stačit.

  3. Vážení, do konce tohoto roku 2023 má být vydána oficiální zpráva o tzv. očkování na kovid, tak to jsem zvědavá, co tam napíšou?????

    1. Co by, že je vše v cajku :))))) A vše je kůl a ok. Money, money, money, aneb peníze a moc hýbou světem!!

  4. + !! Film „Shot Dead“ vypráví příběhy dětí, které zemřely po očkování !!

    SNÍMEK JE CCA 1 HODINU DLOUHÝ, ODKAZ:

    wethepatriotsusa.org/shot-dead-movie/

    „Vůbec poprvé uslyšíte příběhy o úmrtí na kovidové injekce, jak je vyprávějí rodiče, kteří přišli o své děti.“

    = A můj názor? Oni kdykoli mohli nahlas říci „TOHLE JE ŠPATNĚ!“, ale místo toho trvali na tom, že budou následovat „novou“ západní módu, nechat sebe a děti „naočkovat“.
    A teď prosí o slitování. A z jejich hlouposti těží lidé, kteří předstírají dobrosrdečnost…

    + nové další informace jsem zaktualizoval zde, pokud má někdo zájem:

    forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=5&p=798#p798

Komentáře jsou uzavřeny.