|

Reportáž ze Světového festivalu mládeže v Soči 2024, jaký je běžný život Rusů a jak vnímají Českou republiku.


Mnoho lidí si myslí, že Rusko je nějaká zaostalá rozvojová země, ve které žije většina obyvatel v zemljankách. Alespoň tak se u nás hloupě snaží vykreslit Rusko prozápadní propagandistická média. Zeptali jsme se Jakuba Zieby, který studuje v Rusku, jaký je život obyčejných Rusů. Jak vnímají Čechy a jaké jsou jeho zážitky z návštěvy právě uskutečněného Světového festivalu mládeže v Soči, kterého se zúčastnila mládež z celého světa a na kterém vystoupil i prezident Ruské federace Vladimír Putin.

Další videa o Rusku od Jakuba Zieby najdete na jeho YouTube kanálu zde: https://www.youtube.com/@jakubzieba_ruscz

Red-PA


Podobné příspěvky

4 Komentáře

  1. Výborná práce, sdílím!! Konečně změna, více takových video rozhovorů!!!

      1. No když jste to načnuli.. Něco sem přidám, p. Formánek odvedl dobrou práci – na tomto překladu – k Projektu INCUBUS, ze kterého mě je nedobře, ale hodně se vysvětluje:

        https://otevrisvoumysl.cz/projekt-incubus-dosud-nevidene-materialy-nalezeny-uvnitr-covid-vakcin-od-pfizeru/#comment-19510

        = Dokoukal jsem zrovna tu první část, časově asi na 16minut. A přiznám se, že mě z těchto dalších nových zjištění a informací dost mrazí.. Právě i díky rozprašování skrze chemtrails – jak už i zde bylo taky naznačeno, tak i skrze shedding z očkovaných na nás neočkované… A taky to vysvětluje i další věc, jako likvidace potravin a záměrné cpaní do lidí hmyz,
        !!!ALE HLAVNĚ TO, PROČ NA PARAZITY Z “VAKCÍN” VLASTNĚ VÝBORNĚ FUNGOVAL A FUNGUJE PRÁVĚ ANTI-PARAZITIKUM, IVERMECTIN!!! A VLASTNĚ I ŘÍZENÝ PŮST A DETOXIKACE..

Komentáře jsou uzavřeny.