|

Martin Koller varuje před válkou v Evropě. Letos v červnu bude horko.


Americká RAND Corporation, která pracuje pro americkou vládu ve své studii tvrdí, že poslední léta, kdy by USA mohlo porazit Rusko jsou roky 2022 a 2023. Moc času tedy nezbývá! Čistě vojenským faktem je, že v červnu bude terén vyschlý pro hladký průjezd vojenských vozidel, v červnu jsou nejdelší dny v roce a mají být poměrně silné sluneční erupce, které mají vliv na funkčnost vojenské elektroniky.

Možná válka by předstihla konferenci států BRICS, takže by mohla zabránit odchodu od světové garanční měny dolaru. Martin Koller se obává, že důvodů, aby v červnu vypukl otevřený konflikt mezi NATO a Ruskem je opravdu mnoho. V další části pořadu se dozvíte neméně důležité historické souvislosti a fakta, která jsou před českou veřejností zamlčována a spoustu dalších informací.

Říká se, že kdo nezná svojí historii, je nucen ji opakovat. Pevně doufejme, že se tentokrát reparátu z dějepisu vyhneme.

Red-PA


Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Dobry den:
    Martin Koller je vynikajici clovek, ma kuraz a rika veci tak, jak jsou. Moc si ho vazim a pral bych si, aby si kazdy vzal z neho priklad a zacal rikat veci nahlas, nebal se a vzeprel se teto fasisticke celosvetove tyranii.
    Nedavno jsem poslouchal pana Kollera, ktery rikal, ze Bilderberg Group jiz zanikla. Velice jsem se tomu podivil, jelikož jsem videl seznam vsech clenu jeste pred par lety.
    Zde je linka https://www.dossier.today/p/davos-on-steroids-ultra-secret-bilderberg?utm_source=substack&utm_medium=email
    Preji hodne zdravi a hodne dalších rozhovoru s Vami. Jsou jedine, ktere stoji za to.

    Pierre

Komentáře jsou uzavřeny.