|

Tibor Eliot Rostas a Danny Kollar – Kauza zrušení Youtube kanálu Dannyho Kollara.


Hrajeme na cizím hřišti. Dannyho Kollara jen tak navždy vypnuli z Youtube. Ovlivňování voleb, aneb „svoboda projevu“ pod taktovkou tajných služeb a sociálních sítí. Nepodvolení musí pryč ze sociálních sítí, alespoň na Telegram. Budou zase ve fóru motáky a samyzdaty? Změní něco eurovolby?


Podobné příspěvky

8 Komentářů

  1. NECHÁPU PROČ TAK AKTIVNI ČLOVEK JAKO JE P.HAVEL SNAD NECHCE DISKUSI o ŘEŠENI.

    Vždyť se tu setkávají třeba Pavel KREJČÍ,p.Rostas,Danny Koller a chybí třeba pan Vrábel a další.
    Já vím ,že je dovoleno nadávat na režim,což v naší situaci volicu je vlastně vychvalováno +roboty+ nami zvolených tzv ZASTUPITELU,přičemž jejich cílem je jak už je vidět totální destrukce republiky a brzy pozabíjeni i jejich voličú, ovšem je jistě,že politické subjekty ani tzv alternativa doposud nedokázaly ani náznak tak říkajíc potřebné SOLIDARITY a SJEDNOCENI a to lze najít jenom v diskusi a jak jistě pane Havel víte, budete i vy brzy zakázán,zde poukazují co stalo s KSČM a dalsimi
    Dovoluji si proto ZNOVU navrhnout ,aby se tady na vašem webu všichni tito velikáni zkusili setkat v diskusi,což je zaklad demokracie konkrétně.
    CO VY NA TO,ŠLO BY TO ZORGANIZOVAT JEŠTE DO DO DOBY,NEZ I VAS ZLOMI?🙋🇨🇿💥

  2. RYCHETSKY STARY KOMUNISTA ZMENIL VOLBY, PROTOŽE SI PRŸ MYSEL,ŽE POSTČI KSČM

    Jenomže KSČM se opírá o nacisto levou funkcinarskou buržoasii a ta nemá na čem se sjednotit.
    Volici ji dali už krycí název DŘISTALISTE a to není žadny duvod ke sjednocení,protože jim chybí už dávno legendární opravdový Plán a program PNZ o který se demonstrativně ti leváci nezajímaji a když jsou za to kritizováni tak jejich Kačenka všechnu kritiku smaže,neumí diskutovat a asi to pokládá za pomstu,kdy komunisté se dodnes domnívají,že za svoji **dobrotu **musí nyní na žebrotu!
    Pétidemolici sjednotila vidina moci s vyrabováním kdysi bohaté republiky do dna ,kterou s radostí přemění na republiku banánovou ,vyrabují ji a zadluží a pak s lupem se domnívají utečou a voličum SV zustane jen na to valit bezmocně ociska nadavat,což je pro ně hudba potěšení a jak je vidět výzva k diskusi bude potlačena brzo a politici se budou chtít sjednocovat ,ale brzy nezbude na čem a stejně to neumi,no ni?

  3. Prebieha vojna o ľudské vedomie a hlavnou postavou v nej sú ľudia osobne. Toto je známe a vcelku jasné: je to každodenný boj, ktorý prebieha na viditeľnej pozemskej úrovni. Na pozemskej úrovni je to zrejmé: sme príjemcami správ zasielaných do nášho vedomia prostredníctvom médií, tlače a cestou ľudí, ktorí sa nás pokúšajú o niečom presvedčiť, alebo nás chcú o niečom informovať. Je tu však ešte aj stránka tejto vojny a tá prebieha v nevedomí (podvedomí) duše, na mentálnej a pocitovo-emočnej dimenzii. Astrálno-mentálne entity horúčkovito pracujú na tom, aby ľuďom zastreli vedomie, zasielajú im také myšlienkové predstavy, pocity a emócie, aby ich manipulovali priamo zvnútra, nenápadne a utajene. Pri dostatočnej pozornosti a tréningu je možné tieto blokády vedomia odhaliť a účinne sa pripojeným plazom brániť. https://bernyvernados.com/2023/09/30/cenzura-v-duchovne-je-vojna-o-vedomie/

  4. JE PAN VERNANDOS PRVNI,KTERY VYZYVA ,ABY SE VŠICHNI z SV STALI SPINDOKTORY?

    No jen si představte kdyby KAČENKA z KSČM napsala místo *dřistalismu*,že pro vytunelovanou huť NHKG pana soudruha Kottfalda nevyžeöebrala v EU peníze proto,že souhlasí s vládní iniciativou boje za mír,kdy zničení výroby oceli znamená i zastavení výroby nejen pluhu ,ale i tanku ,bo nebude matroš a granátu taky,namísto toho ta nešťastnice ,zablokovala zastavením komentářů u sebe celé SLOVO ŘADY VOLICÚ a já tu musím jak blbá psát co tam bylo bojovníci proti cenzuře maznuto.
    No slušelo by se kroužkování v té formaci STAČILO ,místo ní paní Turoňovou a Skalického,když to musí být ,no ni?

  5. PRVNI VYSLEDKY VOLEB V NEMECKU JSOU PRO VLADU A KOMUNISTY ZNICUJICI

    Sahara Wagenknecht,která utekla včas komunistum dosahla z fleku 6,1 %.
    Zeleni dostali ránu jak z děla a spadli o neuvěřitelných 8,1 % na 12,4%
    Pronásledování AfD tj ta strana kterou volili nejvíc mladí voliči dostala se vyplatilo ,bacha na to dostali 16,1 %to je 5,1 %oproti minulé volbě navíc a to jsou předběžné výsledky.
    Socialisté (SPD)mají jen ubohých 14% a s tím jsou pro válku či co?
    Tak co bude ta prokletá diskuse nebo si všichni myslíte,že to za vás naší komunisté kteří u sebe zablokovali i SV ANNU z KSH na smrt , za vás vše vyhraji mlčením na svém webu bez diskuzních rubrik a když tam něco kritického napíšete okamžitě tam dají heslo KOMENTY JSOU UZAVRENY,fuj fuj fuj to je hnuj ?
    Ppředsedkyně prý finalistka ale Toby musela by přestat blokovat SLOVO ŘADY VOLICÚ což jí beztak nakukal ten D.S.Vidlak,kde voliči mají jít prý za NOSem neboli Národní Občanskou SpoLečnosti,což je další bluf režimu a jeho sluhů, no ni ?

    1. + …DEGENERACE TUPÝCH ČESKÝCH DEBI*LŮ NADÁLE POKRAČUJE! Zrovna jsem se podíval na “výsledky” EU voleb a ty ksichty a hlavně strany, které “vyhrály”, to mi přestává rozum úplně brát… TO není normální!!

    2. MATE PRAVDU PANE CZkotasi,, JINE WEBY PIŠI O LIPAVSKYM,ŽE PODEPSAL MEMORANDUM

      Text je tajný.
      Stoji tam, že za jeho zvolení nestačí jen,bacha na to MONITOROVAT a NAHLAŠOVAT ,ale musi prý yt instalován vojenský policista,který postaví za peníze volicu strategii jak odolat hrozbě prvního dodatku Ústavy U.S.A tj zákazu cenzury,ale lhát se smí
      Česko tomuto zákonu musí čelit stavbou instituci a struktury TECHNICKYCH PROSTREDKU a LIDSKE kapacity.
      Bude to prý potřebné,jak píší jiné weby na práce typu

      Vařila francouzská mysička Lepenka kašičku na.Zelenem německém rendlicku a president Napoleon Bonaparte z toho už dostal osypky a holení břicha, musí teď rozpustit parlament ,kterému byla voliči odňata duvera a v šibenicnim termínu mà obstarat nové volby.
      Tak hoši a děvčata tomu nejde vubec rozumět,no ni?

Komentáře jsou uzavřeny.